Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

Man sake per paskaiteles ten kur zadu gimdyti kad reikia smile.gif
Atsakyti
Asmeniskai man tai cia nesamone, reikia nereikia.... kaip moteris nori arba kaip yra pripratusi lai taip ir daro, koks gali buti kad reikia?! jei prasides saremiai viduri nakties anksciau ar veliau nustatytos datos juk nepulsi iskart i vone uzsiimineti depiliacijom schmoll.gif manau tikrai netas bus galvoje, ir maziausiai del to reiketu sukti galva smile.gif
Atsakyti
Butinai reikia susitvarkyt!
Atsakyti
man atrodo savaime suprantama kad reikia ten susitvarkyti, gi paciai maloniau bus, kai reikes akuseriui, ,gydytojui rodytis. as tai likus menesiui iki numatytos datos visada stengiausi but susitvarkius, kad jei netiketai orasidedu gimdymas, kad netektu vaziuoti nesusitvarkius, nes jausciausi blogai
Atsakyti
Reikia - nereikia, manau paciai maloniau buti susitvarkiusiai smile.gif
Atsakyti
kaip ruosiausi gimdyti,klausiau savo gydytojos ar reikia,sake kad nebuti.
bet kaip pati tvarkausi isipratimo susitvarkiau,nors per pilva nieko nemaciau ax.gif
bet mano nestumas uztruko,teko pataloginiam paguleti,tai jau buvo biski paauge blush2.gif juk ligoninei grozio proceduru neatlikinesi biggrin.gif
Atsakyti
As apsitvarkydavau kiek pilvas leido, bet per daug galvos del to nesukau biggrin.gif
Atsakyti
Aš su peiliukais linksminuosi ax.gif
Galvojau eiti depiliuotis, bet taip ir neprisiruošiau, ne nėštumo metu eiti ir rizikuoti, skaudės, neskaudės, gerai bus, negerai..
Kas vakarą susitvarkau viską, bikini, kojas, pažastis ir laukiu jau, kada gi čia prasidės viskas ax.gif Kartais patingiu, tai vieną dieną nesusitvarkau, bet ryte atsibudus maunu į dušą ir vėl darau tą patį.. paberia biškį.. beeeet, jau nebeilgai nestuke.gif ax.gif Eisiu tada į saloną rizikuot ir kentėt skausmus biggrin.gif
Atsakyti
As irgi sakau, kad susitvarkyti tenais yra patogiau ir higieniskiau ax.gif o gal net ir butina g.gif tik va man nepatinka skustis, as naudoju depiliacinius kremus, aisku nestumo metu teks susilaikyti, bet gal jau pries vaziuojant gimdyt del vieno karto nieko neatsitiks sakau? g.gif ka manot panos? nes tik su depiliaciniu kremu rezultatas ilgesnis, svaresnis ir procesas zymiai greitesnis bei malonesnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2013 01 01, 03:36)
As irgi sakau, kad susitvarkyti tenais yra patogiau ir higieniskiau  ax.gif o gal net ir butina  g.gif tik va man nepatinka skustis, as naudoju depiliacinius kremus, aisku nestumo metu teks susilaikyti, bet gal jau pries vaziuojant gimdyt del vieno karto nieko neatsitiks sakau?  g.gif ka manot panos? nes tik su depiliaciniu kremu rezultatas ilgesnis, svaresnis ir procesas zymiai greitesnis bei malonesnis  blush2.gif

Depiliacinis kremas nuima viską? Yra tekę bandyt kažkokius, kur paskui po jo vistiek su peiliuku teko brūžint. doh.gif
Dėl pakenkimo, manau neturėtų pakenkt..
Atsakyti
Turejau du gimdymus.ir per abu buvau susitvarkiusi,nors ir gulejau potologiniam pries abi gimdymus,bet tai eidavau i dusa ir tvarkydavaus. Buvau isigijus svenius skustuvus.dabar laukiuosi ir vel busiu tvarkinga,niekada meleidziu sau apsileisti,man butu nesmagu jei butu kitaip
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 01 02, 07:33)
Depiliacinis kremas nuima viską? Yra tekę bandyt kažkokius, kur paskui po jo vistiek su peiliuku teko brūžint. doh.gif
Dėl pakenkimo, manau neturėtų pakenkt..

pagimdziau 4 ir visada tvarkydavausi su depiliaciniu kremu, pirkdavau jautriai odai - kur bikini sriciai parasyta. Niekad tas kremas kaip ir nepakenke - naudoju apie 18 metu mirksiukas.gif
Atsakyti