Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

QUOTE(pudrine @ 2012 06 19, 23:09)
Asmeniskai man tai cia nesamone, reikia nereikia.... kaip moteris nori arba kaip yra pripratusi lai taip ir daro, koks gali buti kad reikia?! jei prasides saremiai viduri nakties anksciau ar veliau nustatytos datos juk nepulsi iskart i vone uzsiimineti depiliacijom  schmoll.gif  manau tikrai netas bus galvoje, ir maziausiai del to reiketu sukti galva smile.gif

o tai kas galvoj? "aaa gimdau, ka daryt ka daryt? " lotuliukas.gif nesupyk, juokais as cia mirksiukas.gif
kai man prasidejo skausmai (5ryto), pirmiausia ejau i dusa issimaudyt, apsitvarkyt. juk norisi tvarkingai nuvykt i gimdymo namus smile.gif
gavau extra cp, tai sesute "o, susitvarkius, kaip gerai", tai matyt daug buna nesitvarkiusiu atvaziuoja gimdyt unsure.gif bet juk paciai malonu kai misko tarp koju nera blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi pritarčiau nuomonei, kad kiekviena mamytė renkasi, kaip jai patogiau, bet asmeniškai manau, kad reikėtų pagal galimybes susitvarkyti - tiek dėl higienos, tiek dėl to, kad pati geriau jautiesi.
Pati iki gimdymo visada eidavau darytis depiliaciją vašku (skustis nemėgstu, nes plaukeliai greitai atauga, būna storesni, įauginėja), bet neštumo laikotarpiu nusprendžiau išbandyti depiliaciją cukraus pasta. Tikrai tik geriausi atsiliepimai - gerokai mažiau skauda, procedūra greitesnė. Vienintelis minusas - didesnė kaina, bet ką padarysi... Beje, dariausi Kaune, Saulėjos grožio salone. Esu labai patenkinta paslaugos kokybe ir aptarnavimu.
Atsakyti
Vat del kremu reiks gines paklaust ar galima ar ne. Nes iki nestumo juos naudodavau, o dabar baisu kazkaip, kad infekcijos neinesciau... Kaip bebutu reikia ar nereikia, man einant pas gydytoja, o tuo labiau vaizuojant gimdyt ar CP norisi buti svariai ir savo misko visiems kojas isketus nerodyti... Nors, aisku, niekuom tu ju jau nenustebinsi - visko jie mate. 4u.gif
Atsakyti
Man asmenišai maloniau ir prieš vizitą pas gyd susitvarkyt ir šiaip. Dar gi čia svetimi, po mano mišką vaikštinės. Higiena čia, o ne "pasirinkimo laisvė" manau.
Aišku kaip kas įpratę, nesmerkiu... smile.gif
Atsakyti
Nepamirškit plaukų ant galvos nusiskusti - higiena čia biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra dar nuomoniu apie depiliaciniu kremus blush2.gif nes siandien su peiliuku jau sunkiai sekesi susitvarkyti doh.gif

user posted image
Atsakyti
Nepamirškit plaukų ant galvos nusiskusti - higiena čia

Tai gal ir pažasty lai veši? biggrin.gif Geri kvapai būtų lotuliukas.gif O gal yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 01 10, 16:41)
Tai gal ir pažasty lai veši?  biggrin.gif  Geri kvapai būtų  lotuliukas.gif  O gal yra?  blush2.gif

ji gal ponia natūralistė - ir panosėj lai želia biggrin.gif
Atsakyti
Bet realiai ar tikrai plaukai turi kazka bendro su higiena, jei prausiesi, tai kokios problemos plaukuose?
Siaip as esu uz skutima ir t.t., bet kazkaip gal jau per daug sureiksminama siais laikais. Nu pavyzdziui pradedi gimdyt nepasiruosus, koks prieslaikinis gimdymas ir dar turi papildomai stresuot kad nenusidepiliavus.

Atsakyti
as ir manau.kad jei kos nors atsitinka,tai esi nepasiruosusi tai nieko baisaus juk bus jau deel ko pastresuot... ne tas svarbiausia, bet kai pasiruosi ir susitvarkai paciai maloniau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 01 10, 13:27)
Nepamirškit plaukų ant galvos nusiskusti - higiena čia biggrin.gif

Jei slapimas bega per galva, tai tada manau reiktu pamastyti.
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 17, 21:16)
Bet realiai ar tikrai plaukai turi kazka bendro su higiena, jei prausiesi, tai kokios problemos plaukuose?
Siaip as esu uz skutima ir t.t., bet kazkaip gal jau per daug sureiksminama siais laikais. Nu pavyzdziui pradedi gimdyt nepasiruosus, koks prieslaikinis gimdymas ir dar turi papildomai stresuot kad nenusidepiliavus.

Ar prausiesi po kiekvieno naudojimosi tualetu? Nemanau, bet gal.
Nesvarbu.
Juk ci akiekvieno zmogaus asmeninis reikalas. Turiu pazystamu (ne viena tikrai) mediku tarpe, kurie dirba sipoj srity, tai patikekit, jie irgi zmones, bet nebuna suzaveti kasomis iki keliu.
Juk gimdyti reikia, nezinai kaip kas bus, plysi ar kirps, paskui siunant viena akuse sius, o kita su sukutem stoves ir skyrimus darys? doh.gif Ir siaip, pateks i siules,ai... visko gi buna...

Nesmerkiu tu kurios nesiskuta.

Bet higiena yra higiena ir nereikai perlenkti lazdos su galva mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 01 10, 15:16)
Gal yra dar nuomoniu apie depiliaciniu kremus  blush2.gif  nes siandien su peiliuku jau sunkiai sekesi susitvarkyti  doh.gif

user posted image

Man net gine rekomendavo krema naudoti, o ne peiliuka, nes mazesne tikimybe isipjauti ir uzkratui patekti, o kremo tu juk nelaikysi uztepus valanda, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet kremas, ne visus plaukelius nuima.Kas mėgsta terlintis gal ir gerai, bet visgi man geriausia trimeris+peiliukas krašteliam apskust. Vat vakar jau ir apsitvarkiau, bet gal dar prieš reikės, nors lėtai auga pas mane...
Atsakyti