Aš visad depiliuojuos, tik va galvoju, kai jau pilvas didelis bus reiks vyro pagalbos prašyt

Reikalinga. Pačiai smagiau. Vyro pagalbos neprireikė nei karto, pati susitvarkydavau iki pat gimdymo

QUOTE(Vitulka @ 2014 01 28, 21:50)
Reikalinga. Pačiai smagiau. Vyro pagalbos neprireikė nei karto, pati susitvarkydavau iki pat gimdymo 

kaip Jums taip pavyksta

gerai kai turiu gelbetoja, pas kuria lankausi jau keli metai

QUOTE(Ciccio @ 2014 01 21, 09:16)
arba tu labai vešli, arba keisk saloną. Man kai nudepiliuoja vašku tai tik 2 mėn pabaigoje pradeda lįsti pūkai, tam, kad galėčiau darytis pakartotinę depiliaciją, turi praeiti 3 mėn. mažiausiai.
QUOTE(Vergina @ 2014 01 21, 11:20)
kiekvienai savaip
patikekit nesu labai plaukota
kaip tik atvirksciai, bet atauga deja lb greitai
ne pirma panele daro, pas kiekviena mazdaug tokiu pat intervalu ejau

ne pirma panele daro, pas kiekviena mazdaug tokiu pat intervalu ejau

Sutinku su Vergina, aš taip pat lygiai kas 4 sav. einu (tikrai ne keli metai iš eilės), ir jau 4-tą savaitę tikrai esu ne kokios "būklės"

O dabar nėštumo metu taip pat mielu noru pastoviai lankausi ir bandysiu įtaikyti, kad ant gimdymo būčiau pasigražinusi - ir dėl higienos, ir dėl geros savijautos.
Papildyta:
QUOTE(Vergina @ 2014 01 29, 08:48)
kaip Jums taip pavyksta
jau kelintos nares komentara skaitau, kad iki pat gimdymo pacios susitvarko
as jauciu jau dabar nesusitvarkyciau pati

Senai, kai dar pati "tvarkydavausi" skusdama, tai bikiniui susitvarkyti padėdavo veidrodukas (per delno dydį, gali paieškoti patogios padėties užkėlus vieną koją ant vonios arba sėdom, plius geras apšvietimas ir geros kokybės skustukas

QUOTE(Rami-Puma @ 2014 02 04, 11:34)
Sutinku su Vergina, aš taip pat lygiai kas 4 sav. einu (tikrai ne keli metai iš eilės), ir jau 4-tą savaitę tikrai esu ne kokios "būklės"
ypatingai bikini ir pažastukai (pažastukus tame tarpe per 4 savaites vieną kartą su epiliatorium praeinu, tada viskas ok)... plius esu šviesi ir tikrai ne itin "vešli"
vasarą kas 3 sav. idealiausia pasigražinti.

lygiai ta pati istorija

QUOTE(Rami-Puma @ 2014 02 04, 11:34)
O dabar nėštumo metu taip pat mielu noru pastoviai lankausi ir bandysiu įtaikyti, kad ant gimdymo būčiau pasigražinusi - ir dėl higienos, ir dėl geros savijautos.
as jau sau sisideliojau vizitus iki gimdymo

QUOTE(Vitulka @ 2014 01 28, 20:50)

Man vyras padėjo, nes pati jau labai sunkiai

QUOTE(Ciccio @ 2014 02 25, 15:57)
depiliacija nėra būtina.
gal nebutina, na ta prasme, kad nieks taves namo nevarys nesusitvarkiusios

bet manau maloniau kai viskas sutvarkyta ir ta padarai pati ar su vyro pagalba, negu kad ligoninei

QUOTE(Vergina @ 2014 01 29, 09:48)
kaip Jums taip pavyksta
jau kelintos nares komentara skaitau, kad iki pat gimdymo pacios susitvarko
as jauciu jau dabar nesusitvarkyciau pati

Jau kažkuri rašė, kad su veidrodėliu labai gerai gaunasi