Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

Aš visad depiliuojuos, tik va galvoju, kai jau pilvas didelis bus reiks vyro pagalbos prašyt g.gif
Atsakyti
Reikalinga. Pačiai smagiau. Vyro pagalbos neprireikė nei karto, pati susitvarkydavau iki pat gimdymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 01 28, 21:50)
Reikalinga. Pačiai smagiau. Vyro pagalbos neprireikė nei karto, pati susitvarkydavau iki pat gimdymo ax.gif

kaip Jums taip pavyksta 4u.gif jau kelintos nares komentara skaitau, kad iki pat gimdymo pacios susitvarko smile.gif as jauciu jau dabar nesusitvarkyciau pati blush2.gif
gerai kai turiu gelbetoja, pas kuria lankausi jau keli metai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 21, 09:16)
arba tu labai vešli, arba keisk saloną. Man kai nudepiliuoja vašku tai tik 2 mėn pabaigoje pradeda lįsti pūkai, tam, kad galėčiau darytis pakartotinę depiliaciją, turi praeiti 3 mėn. mažiausiai.

QUOTE(Vergina @ 2014 01 21, 11:20)
kiekvienai savaip smile.gif patikekit nesu labai plaukota  lotuliukas.gif  kaip tik atvirksciai, bet atauga deja lb greitai  blush2.gif
ne pirma panele daro, pas kiekviena mazdaug tokiu pat intervalu ejau  smile.gif

Sutinku su Vergina, aš taip pat lygiai kas 4 sav. einu (tikrai ne keli metai iš eilės), ir jau 4-tą savaitę tikrai esu ne kokios "būklės" ax.gif ypatingai bikini ir pažastukai (pažastukus tame tarpe per 4 savaites vieną kartą su epiliatorium praeinu, tada viskas ok)... plius esu šviesi ir tikrai ne itin "vešli" biggrin.gif vasarą kas 3 sav. idealiausia pasigražinti.

O dabar nėštumo metu taip pat mielu noru pastoviai lankausi ir bandysiu įtaikyti, kad ant gimdymo būčiau pasigražinusi - ir dėl higienos, ir dėl geros savijautos.
Papildyta:
QUOTE(Vergina @ 2014 01 29, 08:48)
kaip Jums taip pavyksta  4u.gif  jau kelintos nares komentara skaitau, kad iki pat gimdymo pacios susitvarko smile.gif as jauciu jau dabar nesusitvarkyciau pati  blush2.gif
gerai kai turiu gelbetoja, pas kuria lankausi jau keli metai  thumbup.gif

Senai, kai dar pati "tvarkydavausi" skusdama, tai bikiniui susitvarkyti padėdavo veidrodukas (per delno dydį, gali paieškoti patogios padėties užkėlus vieną koją ant vonios arba sėdom, plius geras apšvietimas ir geros kokybės skustukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rami-Puma @ 2014 02 04, 11:34)
Sutinku su Vergina, aš taip pat lygiai kas 4 sav. einu (tikrai ne keli metai iš eilės), ir jau 4-tą savaitę tikrai esu ne kokios "būklės"  ax.gif  ypatingai bikini ir pažastukai (pažastukus tame tarpe per 4 savaites vieną kartą su epiliatorium praeinu, tada viskas ok)... plius esu šviesi ir tikrai ne itin "vešli"  biggrin.gif  vasarą kas 3 sav. idealiausia pasigražinti.

lygiai ta pati istorija drinks_cheers.gif
QUOTE(Rami-Puma @ 2014 02 04, 11:34)
O dabar nėštumo metu taip pat mielu noru pastoviai lankausi ir bandysiu įtaikyti, kad ant gimdymo būčiau pasigražinusi - ir dėl higienos, ir dėl geros savijautos.

as jau sau sisideliojau vizitus iki gimdymo rolleyes.gif tikiuosi mano leliuke nepasibels anksciau i pasauli unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergina: 04 vasario 2014 - 11:08
QUOTE(Vitulka @ 2014 01 28, 20:50)

drinks_cheers.gif uztrunka ilgiau bet imanoma ax.gif
Atsakyti
Man vyras padėjo, nes pati jau labai sunkiai blush2.gif
Atsakyti
zinoma,kad butina smile.gif kaip tvarkomasi nesilaukiant,taip pat reik tvarkytis ir besilaukiant ir po nestumo smile.gif paciai smagiau ir higieniskiau nei garbanas raityt doh.gif

susitvarkiau per abu nestumus pati,veidrodelis geras dalykas 4u.gif kur dar man cia vyras rankas kistu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LelelinA @ 2014 02 25, 13:39)
zinoma,kad butina smile.gif

depiliacija nėra būtina.
Atsakyti
Bent jau Vilniaus ligoninėse depiliacija nėra būtina (per paskaitas taip sakė). Jie patys sutvarko jei reikia. Mane turėjo siūti, tai patys ir depiliavo (neįsivaizduoju kaip sugebėjo, nes buvo neseniai skusta smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 25, 15:57)
depiliacija nėra būtina.

gal nebutina, na ta prasme, kad nieks taves namo nevarys nesusitvarkiusios biggrin.gif
bet manau maloniau kai viskas sutvarkyta ir ta padarai pati ar su vyro pagalba, negu kad ligoninei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 01 29, 09:48)
kaip Jums taip pavyksta  4u.gif  jau kelintos nares komentara skaitau, kad iki pat gimdymo pacios susitvarko smile.gif as jauciu jau dabar nesusitvarkyciau pati  blush2.gif
gerai kai turiu gelbetoja, pas kuria lankausi jau keli metai  thumbup.gif

Jau kažkuri rašė, kad su veidrodėliu labai gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti