Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

visada skutausi ir nescia ir nenescia, su pirmu vaiku kaip nujausdama is vakaro nuejau i vonia viska nusiskutau,kojas,pazastis ir bikini zona,atsiguliau miegoti ir po poros val isvaziavau gimdyti,tai buvau tokia laiminga kad visur svaru. o dabar su antru irgi prisiziuriu tik nezinau ar ir taip pasiseks viska pries pat gimdyma susitvarkyti. biggrin.gif
Atsakyti

Pritariu plaukeliu pasalinimui gimdymo metu drinks_cheers.gif Mano nuomone, tai palengvintu mediku darba, jei reiktu siuti, ar tektu CP daryti. Grynai higienos sumetimais, na ir del asmeniniu priezasciu, nes visa gyvenima salinu plaukelius, tad nemanau,kad nestumas tam kliutis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2013 11 23, 19:57)
visada skutausi ir nescia ir nenescia, su pirmu vaiku kaip nujausdama is vakaro nuejau i vonia viska nusiskutau,kojas,pazastis ir bikini zona,atsiguliau miegoti ir po poros val isvaziavau gimdyti,tai buvau tokia laiminga kad visur svaru. o dabar su antru irgi prisiziuriu tik nezinau ar ir taip pasiseks viska pries pat gimdyma susitvarkyti. biggrin.gif

visada irgi taip dariau ax.gif ir lygiai kaip ir Jūs prieš lemtingąją naktį visa susiruošiau biggrin.gif
Atsakyti
Karts nuo karto pasidarau depiliaciją vašku - ne dėl kažkokių estetikos sumetimu, o vien todėl, kad plaukai labai sugeria visokius kvapus. Jei patingiu daryt depiliaciją vašku - laikinai patrumpinu plaukus plaukų kirpimo mašinėle, tuomet jie neįauga ir nebado. Skustis peiliukai...hmmm...pernelyg myliu save, kad naudočiaus tokia atgyvenusia "technika". Prieš gimdyma nei būtina, nei privaloma depiliuotis. Mano ginekologė laikosi nuomonės, kad nepažeista skutimo ir depiliacijų oda neišsausėja ir yra elastingesnė, o gimdymo metu, jei reikia - seselės nuskus tiek, kiek joms reikia.
Atsakyti
Praeita karta susitvarkiau pries gimdyma, tikiuosi, kad ir si karta spesiu smile.gif
Atsakyti
Visa nestuma depiliavausi, kaip ir pries tai jau 10metu rolleyes.gif kadangi man planinis cp tai diena pries nusidepiliavau viska kur tik yra plauku biggrin.gif manau kiekviena renkasi pagal save, bet man buti apzelus tai tas pats kas nesiprausus rolleyes.gif
Atsakyti
nors ir pilvūzė buvau, bet susitvarkyt sugebėjau wink.gif
pačiai daug maloniau, kai "ten" viskas čiki piki.

o ir prieš gimdymą slaugutė mane apžiūrėjo, vardan šventos ramybės, jei būtų nesutvarkyta, būtų "atlikus darbą" wink.gif ji žiūrėjo ir ar išangė ne plaukuota, tiesiai šviesiai tariant.....

tai va
Atsakyti
As tvarkydavausi, bet su peiliuku, viso nestumo metu. O jau vaziuodama i GN irgi susitvarkiau, kad butu grazu ten viskas. Ir net GN paklause ar esu apsiskutus, jei nebuciau buvus manau butu ten kazkaip apskute smile.gif
Atsakyti
kas 4 savaites darausi vasko depiliacijas jau daug metu nestumo metu irgi smile.gif taigi tik reikia uztaikyti pries gimdyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 01 20, 19:27)
kas 4 savaites darausi vasko depiliacijas jau daug metu nestumo metu irgi smile.gif taigi tik reikia uztaikyti pries gimdyma  thumbup.gif

arba tu labai vešli, arba keisk saloną. Man kai nudepiliuoja vašku tai tik 2 mėn pabaigoje pradeda lįsti pūkai, tam, kad galėčiau darytis pakartotinę depiliaciją, turi praeiti 3 mėn. mažiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 21, 10:16)
arba tu labai vešli, arba keisk saloną. Man kai nudepiliuoja vašku tai tik 2 mėn pabaigoje pradeda lįsti pūkai, tam, kad galėčiau darytis pakartotinę depiliaciją, turi praeiti 3 mėn. mažiausiai.

kiekvienai savaip smile.gif patikekit nesu labai plaukota lotuliukas.gif kaip tik atvirksciai, bet atauga deja lb greitai blush2.gif
ne pirma panele daro, pas kiekviena mazdaug tokiu pat intervalu ejau smile.gif
Atsakyti
Aš skutuosi pati, tik dqabar reiks vyro prašyt, kad padėtų, nes dienų liko nebedaug, o pati nebepasiekiu.. ax.gif
Atsakyti