Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

nu as kolkas peiliukais naudojuos lotuliukas.gif tikiuos iki gimdymo sugebesiu viska pati tvarkytis biggrin.gif g.gif
o ant virtuvinio stalo gulint kazi kaip ten vyrui sketusi darbuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , man tai taip pat aktualus klausimas. Su peiliukais mane beria, o savo epiliatoriumi dabar nebegaliu naudotis dėl pilvūziko. Mastau gal paprašysiu brangiausio pagalbos, jei spės sugrįžti rolleyes.gif , ir dar manau, kad vienas kartas tikrai nesugadins santykių, ir moteris liks tokia pat paslaptinga rolleyes.gif . (na, o jei visai atvirai, tai tokius - retus- viens kito apskutinėjimus kaip tik mudu su brangiausiu panaudojam savo seksualiniams santykiems paįvairinti wub.gif )
Atsakyti
аš prieš važiuodama į gimdymo namus dar spėjau nulėkti į dušą ir apsiskusti blush2.gif
aišku, pagimdžiusi pamačiau, kaip aš ten "apsitvarkiau".
ale tai buvo jau po visko, tai buvo dzin irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2009 10 02, 12:06)
аš prieš važiuodama į gimdymo namus dar spėjau nulėkti į dušą ir apsiskusti  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu saunuole klausyk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2009 10 02, 11:16)
lotuliukas.gif ne ant virtuvinio stalo gal lotuliukas.gif geriau butu, jei abu i vonia iliptumet be vandens, tik srovele pasileide, o tada jau abiem patogesnes pozos galima paieskot bigsmile.gif

Vonioj mes abu su vyru tikrai būtumėm netilpę.
Klausykit, moterytės, pasidalinkit prašau patirtimi - kokia poza yra patogiausia, kad vyras apskut normaliai galėtų - jūs sėdit ant kėdės? kažkur gulit? ar kaip tai vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2009 10 02, 10:06)
аš prieš važiuodama į gimdymo namus dar spėjau nulėkti į dušą ir apsiskusti  blush2.gif

tikiuos ir man taip iseis g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(eling @ 2009 10 02, 09:45)
Sveikutės  4u.gif , man tai taip pat aktualus klausimas. Su peiliukais mane beria, o savo epiliatoriumi dabar nebegaliu naudotis dėl pilvūziko. Mastau gal paprašysiu brangiausio pagalbos, jei spės sugrįžti  rolleyes.gif , ir dar manau, kad vienas kartas tikrai nesugadins santykių, ir moteris liks tokia pat paslaptinga  rolleyes.gif . (na, o jei visai atvirai, tai tokius - retus- viens kito apskutinėjimus kaip tik mudu su brangiausiu panaudojam savo seksualiniams santykiems paįvairinti  wub.gif )

ta cia kiekviena pora pagal save daro mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Su peiliukais beria, tai naudoju depiliacini krema, jokio skausmo ir viskas pasalinama thumbup.gif O siaip planuoju susitvarkyti, paciai maloniau bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(...munde @ 2009 10 07, 09:43)
Su peiliukais beria, tai naudoju depiliacini krema, jokio skausmo ir viskas pasalinama  thumbup.gif  O siaip planuoju susitvarkyti, paciai maloniau bus  rolleyes.gif

O rimtai... gera minti cia davei, kazkaip pamirsau apie depiliacinius kremus, manau, tikrai bus patogiau... nes dabar kai nusiskutu, tai nei i tvora, nei i meta bigsmile.gif O i gimdymo namus vaziuojant tai labai noreciau vaziuoti susitvarkiusi, aisku, jei kazkokia ekstrine situacija nepasidarys tpiu tpiu tpiu...
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2009 10 07, 10:39)
O rimtai... gera minti cia davei, kazkaip pamirsau apie depiliacinius kremus, manau, tikrai bus patogiau...

Nu jo... blink.gif Vienos nėštumo metu nekalčiausios kosmetikos atsisako, kad tik vaikeliui nepakenktų, o kitos tepliojasi štai tokiais brudais ir svarbiausia, kad patogu. Margas vis dėlto tas pasaulis.
Atsakyti
Nereikia nieko depiliuotis, nebent jums pacioms labai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2009 10 09, 15:55)
Nereikia nieko depiliuotis, nebent jums pacioms labai reikia mirksiukas.gif

...mirciau is gedos su tokiom dziunglem, jei nieko nedaryciau... doh.gif ...ne tik pries gydytojus, vyra, bet ir paciai butu diskonfortas belekoks... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 10, 11:10)
...mirciau is gedos su tokiom dziunglem, jei nieko nedaryciau... doh.gif ...ne tik pries gydytojus, vyra, bet ir paciai butu diskonfortas belekoks... doh.gif  unsure.gif

As 100% uz thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti