Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga depiliacija prieš gimdymą?

QUOTE(MartaP @ 2009 10 10, 18:36)
As 100% uz thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Tvarkiausi pries nestuma, tvarkysiuos ir iki jo ir po jo, kitaip net neisivaizduoju g.gif man paciai maloniau but susitvarkiusiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 09, 15:12)
Nu jo... blink.gif Vienos nėštumo metu nekalčiausios kosmetikos atsisako, kad tik vaikeliui nepakenktų, o kitos tepliojasi štai tokiais brudais ir svarbiausia, kad patogu. Margas vis dėlto tas pasaulis.

o kuom cia jau taip kenkia? viskas, kas yra per daug kenkia. o jei karts nuo karto panaudosi depiliacini krema, nepakenks. Beje, cia ne mano nuomone, o ginekologes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Homonoja: 16 spalio 2009 - 08:59
as prisimenu dar perpirmaji nestuma savo ginekologes klausiau (be ja pas ja ir gimdziau) ar reikia apsiskusti ar dar ten kazkaip ipatingai "susitvarkyti" intymia vieta, tai ji nusisypsojusi sake kad tikrai ne biggrin.gif

bet cia kaip kam....jei reguliariai vaikstot depiliuotis tai zinoma o ko ne, bet jei apsribojat namu salygom o per pilva jau nebeiseina kaip, tai nematau jokios tragedijos ar gedos ax.gif
Atsakyti
as tai pati kai pas uosvius gyvenau tai uzsidariau vonios kambareli, apsizergiau klozeta(aisku pirma nuleidau jo dankti , o virs dankcio pasiguldziau veidrodi,toki 20cm x 15cm) na ir darbavaus virs veidrodio apsizergus, aisku reikia ir gero apsvietimo...jei pas jum klozetas aukstesns tai kokia mini taburete reikia tarp koju pasistatyti tai su ranku pirtu pagalba ir peiliukais atsargiai apsitvarkiau savo dziungles, o kai gimdyt reikejo sesute kai pamate mano sedevra tai sako " na nereikejo nuskusti iki kudikio odeles biggrin.gif , butu pakake nors ir 1cm ilgio plaukeliu lotuliukas.gif "
Atsakyti
Manau, jei gimdymo metu visokie kirpimai plysimai buna, tai geriau kai odele ten svari, be dideliu plaukeliu.
Atsakyti
manes to ne reikalavo pati nuskutau kad ir paciai po gymdimo ir uzsiuvimo paprasciau butu,o dar ir klizmos poprasiau kad paciu svarbiausiu mamentu neiviktu netikieta avarija... rolleyes.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau KGN, tai man iš anksto sakė, kad dėl tokių dalykų nesukčiau sau galvos, bet man pačiai nepatinka, kai ten netvarkinga ... ax.gif
Atsakyti
Kai gimdziau pirma,reikejo daug siuti,skuto ir tuos mano trumpucius,po nuskutimo kai jau patepė kazkuo doh.gif ,galvojau nuo stalo nusoksiu kaip perstejo lotuliukas.gif ,su antru stengiausi dar trumpiau susitvarkyti,bet po gimdymo,kai pamaciau kokia ten tvarkelė.... lotuliukas.gif ,su trecia,jau veidrodi pasidejus bandziau,atrode viska tikrai thumbup.gif pasidariau,bet .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o ka daryti toms, kuriu plaukuotumas yra padidejes? verysad.gif kazi kaip i tokias reaguoja gydytojai? visalaik depiliuojuosi vasku. ketinu tai daryti ir nestumo metu, bet juk nera garantijos, kad viskas vyks sklandziai ir leliukas neprades belstis anksciau negu as spesiu pas kosmetologe apsilankyti? lotuliukas.gif
Atsakyti
per pirmaji nestuma nieko nesiskutau,nes per savo pilva net koju nemaciau doh.gif

QUOTE(Uzsispirele @ 2009 10 17, 11:10)
as tai pati kai pas uosvius gyvenau tai uzsidariau vonios kambareli, apsizergiau klozeta(aisku pirma nuleidau jo dankti , o virs dankcio pasiguldziau veidrodi,toki 20cm x 15cm) na ir darbavaus virs veidrodio apsizergus, aisku reikia ir gero apsvietimo...jei pas jum klozetas aukstesns tai kokia mini taburete reikia tarp koju pasistatyti tai su ranku pirtu pagalba ir peiliukais atsargiai apsitvarkiau savo dziungles, o kai gimdyt reikejo sesute kai pamate mano sedevra tai sako " na nereikejo nuskusti iki kudikio odeles biggrin.gif , butu pakake nors ir 1cm ilgio plaukeliu lotuliukas.gif  "

reikes pabandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2009 11 07, 01:44)
o ka daryti toms, kuriu plaukuotumas yra padidejes?  verysad.gif  kazi kaip i tokias reaguoja gydytojai? visalaik depiliuojuosi vasku. ketinu tai daryti ir nestumo metu, bet juk nera garantijos, kad viskas vyks sklandziai ir leliukas neprades belstis anksciau negu as spesiu pas kosmetologe apsilankyti?  lotuliukas.gif

Jeigu viso nestumo metu lankaisi pas kosmetologe, tai problemu nebus, net jei ir nedideli plaukeliai bus 4u.gif , juk dabar isvis sako, kad plaukeliai netrukdo. Be to, nestumo antroje puseje audiniai pasidaro puresni, labiau i viska reaguoja, todel ir pas kosmetologe reiketu dazniau apsilankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas16 @ 2009 11 07, 13:24)
Jeigu viso nestumo metu lankaisi pas kosmetologe, tai problemu nebus, net jei ir nedideli plaukeliai bus  4u.gif , juk dabar isvis sako, kad plaukeliai netrukdo. Be to, nestumo antroje puseje audiniai pasidaro puresni, labiau i viska reaguoja, todel ir pas kosmetologe reiketu dazniau apsilankyti  smile.gif

bet kazi kaip pacios ginekologes reaguoja i toki plaukuotuma. As nekalbu apie ilgus plaukelius. Pas mane jie buna trumpuciai, taciau ju daug ir aplink bikini zona, tai kazkaip maziausiai norisi, kad tuo ypatingu metu gimdymo namu personalas dar aptarinetu sias mano problemas doh.gif
Atsakyti