Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 68 tema

QUOTE(Bianca @ 2009 06 11, 22:12)
Sveikos smile.gif Na, stai ir as pasirodau po dveiju menesiu pertraukos smile.gif pasirodau su savo katinukais (greiciausiai jau ir ne karta matyti, taciau...) smile.gif siandien jau padovanojau, taigi belieka Jums tik ivertinti smile.gif

nu bet jau grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif atsiusk schemutes neringakavaliauskiene@freemail.lt
Atsakyti
Kavos drakonui į kompaniją biggrin.gif "Be siuvinėjimo aš sužvėrėju" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 11 birželio 2009 - 22:51
QUOTE(linute&D @ 2009 06 11, 22:22)
Bandysiu nuvykti i Klaipeda, arba internetu, bet kiek ziurejau ne visu spalvu yra.

Tikrai yra visų. Kartą man trūko- tai parduotuvė užsakė trūkstamas spalvas, siuntinuką gavau vėliau, bet dar ir dovanų buvo pridėta. g.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na, stai ir as pasirodau po dveiju menesiu pertraukos smile.gif pasirodau su savo katinukais (greiciausiai jau ir ne karta matyti, taciau...) smile.gif siandien jau padovanojau, taigi belieka Jums tik ivertinti smile.gif

Nė karto man nematyti būtent šie smile.gif Kitokius mačiau. Elegantiški katuliai, ką bepasakysi 4u.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 06 11, 00:04)
Metija, sauniai sunelis pasidarbavo  thumbup.gif

ir knygele labai daili, feja nereali vien del savo smulkumo

4u.gif 4u.gif pražiopsojau šią tavo žinutę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linute&D @ 2009 06 11, 23:22)
Bandysiu nuvykti i Klaipeda, arba internetu, bet kiek ziurejau ne visu spalvu yra.

http://www.siuvinejimomagija.lt/prekes

čia visad visus turi, bent man niekad nepritrūko 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na grozybiu kad pridejusios thumbup.gif
Papildyta:
Parodysiu ka siuo metu pati siuvineju
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2009 06 12, 08:55)
Sveikutes, na grozybiu kad pridejusios  thumbup.gif
Papildyta:

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nuostabu 4u.gif bet jau darbo cia doh.gif nu aisku rezultatas tai bus nepakartojamas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2009 06 12, 09:55)
Sveikutes, na grozybiu kad pridejusios  thumbup.gif
Papildyta:

va cia tai darbas! thumb_yello.gif Mane zavi dideli darbai bigsmile.gif Kiek kryzeliu sis grozis?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 11, 22:47)
nu fainuoliai tie katiniukai  thumbup.gif  o tu ten antrojo schemą pati patobulinai ar ji tokia buvo?  g.gif  nes šiaip aš turiu šiek tiek kitokią  smile.gif

Siek tiek teko patobulinti, bet tik del siulu spalvos - tie apskritimai schemoje nurodyti kaip balti, o pati siuvinejau ant baltos meziagos - tai teko kita spalva derinti, kad neprapultu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 12 birželio 2009 - 09:36
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 11, 16:24)
Gal yra kelios versijos spalvų pavadinimų  g.gif Štai čia gamintojo puslapis: Zweigart Čia jie spalvą vadina "lake green". Bet svarbiausia, kad spavos kodas sutaptų - tada tikrai gausi, ko reikia  mirksiukas.gif

kazko as jau nebesuprantu blink.gif stai siame psl. ir kodas nurodytas ir spalvos pavadinimas (Antique green).
oficialiame Zweigardo psl. tokio pavadinimo ne kvapo.

dar toks klausimas, ar gali to paties pavadinimo spalva kazkiek skirtis priklausomai nuo audinio tankumo? pvz.: ct 32 ir ct 28?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 12 birželio 2009 - 10:19
Soniukas
Kiek laiko jau ši darba siuvinejai?
Kiek spalvyciu prireike? wub.gif
Atsakyti