Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 68 tema

QUOTE(Sonkiukas @ 2009 06 12, 07:55)
Sveikutes, na grozybiu kad pridejusios  thumbup.gif
Papildyta:
Parodysiu ka siuo metu pati siuvineju

O jau grožism grožis. wub.gif Žodžių trūksta jo apibūdinimui thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(linute&D @ 2009 06 11, 23:22)
Bandysiu nuvykti i Klaipeda, arba internetu, bet kiek ziurejau ne visu spalvu yra.

nu šiaip lyg ir visas spalvas turi, nebent būtų kokios ypatingos g.gif aš visada gaunu, ką užsakius mirksiukas.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2009 06 11, 23:35)
Kavos drakonui į kompaniją biggrin.gif  "Be siuvinėjimo aš sužvėrėju" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal schemutę turi?

aastellaa@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2009 06 12, 08:55)

o va cia tai joooo ... doh.gif thumbup.gif thumbup.gif nu superinis darbas ryskeja 4u.gif thumbup.gif zvilgtelejau i albumely, nu ir darbu pridaryta! grazus visi, dideli thumbup.gif
Atsakyti

Nerealiai gražu... wub.gif wub.gif wub.gif Apakus ir apšalus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 06 12, 11:10)
kazko as jau nebesuprantu  blink.gif  stai siame psl. ir kodas nurodytas ir spalvos pavadinimas (Antique green).
oficialiame Zweigardo psl. tokio pavadinimo ne kvapo.

dar toks klausimas, ar gali to paties pavadinimo spalva kazkiek skirtis priklausomai nuo audinio tankumo? pvz.: ct 32 ir ct 28?

Cia manyciau kaip ir su siulu kodais, kiekvienoj schemoj pavadinimas kitas, o nr tas pats, nuo to spalva kitokia nepasidaro, o nuo tankumo ir spalva neturi skirtis, medziagos sudetis tai ta pati, tai ir dazas vienodai ima g.gif jei imti tos pacios spalvos lina ir evenweav'a, tada lino spalva ryskesne smile.gif
Atsakyti
O mano fotografuota atrodo taip:
user posted image

Realiai ji man dar šiek tiek švelnesnė rolleyes.gif
[/quote]

Laba diena,

Sakykit mergaites,o marmurines Aidos Lietuvoje galima kur nors isigyti ar tik internetu is uzsienio? O gal yra kokiu kitokiu budu jos gauti? Man labai reiketu pilkos arba rusvos marmurines Aidos. Is anksto aciu
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 06 12, 15:52)
Cia manyciau kaip ir su siulu kodais, kiekvienoj schemoj pavadinimas kitas, o nr tas pats, nuo to spalva kitokia nepasidaro, o nuo tankumo ir spalva neturi skirtis, medziagos sudetis tai ta pati, tai ir dazas vienodai ima  g.gif jei imti tos pacios spalvos lina ir evenweav'a, tada lino spalva ryskesne  smile.gif

gavau atsakyma nuo Ausros is www.kasiulai.lt. kaip smagu, kad taip viska konkreciai isdeste smile.gif pasirodo keitesi audinio pavadinimas: anksciau buvo "antique green", dabar - "green lake".
tik brangoka g.gif

jo logiska butu, kad nepriklausomao nuo tankio neturetu skirtis spalva.

Papildyta:
Laba diena,

Sakykit mergaites,o marmurines Aidos Lietuvoje galima kur nors isigyti ar tik internetu is uzsienio? O gal yra kokiu kitokiu budu jos gauti? Man labai reiketu pilkos arba rusvos marmurines Aidos. Is anksto aciu
[/quote]

jei neklystu, tai paskutini kart maciau GA jau kur buna supakuoti gabaliukai. siulyciau apsilankyti ir paciai gyvai pamtyti 4u.gif galiausiai, jie gali uzsakyti.
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras.

QUOTE(krapstaliuke @ 2009 06 12, 09:46)
va cia tai darbas!  thumb_yello.gif Mane zavi dideli darbai  bigsmile.gif  Kiek kryzeliu sis grozis?

240x335
QUOTE(ssamantaa @ 2009 06 12, 11:23)
Soniukas
Kiek laiko jau ši darba siuvinejai?
Kiek spalvyciu prireike? wub.gif

Spalvu 22. Siuvineju nuo vasario. Pradejau dirbti tai nebe tiek jau daug laiko lieka smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, na grozybiu kad pridejusios  thumbup.gif
Papildyta:

OHOHO........... Tavo albumėly tiek didelių ir gražių darbų!!! Šaunuolė 4u.gif Šis labai jausmingas wub.gif

Ko nerėmini? Ir ar užteks namie vietos tavo grožiams? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 12, 11:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gal schemutę turi?

Schemutė čia http://handmade.idvz.......PN=0&TPN=20 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginta3963 @ 2009 06 12, 15:57)
Sakykit mergaites,o marmurines Aidos Lietuvoje galima kur nors isigyti ar tik internetu is uzsienio?

Galima internetu ir is Lietuvos smile.gif Va cia yra tokios ir dar tokios 4u.gif
Atsakyti

Labukas visoms 4u.gif

Labai gražu... wub.gif
Papildyta:
Va, dar norėjau pasakyti, kad turiu GA nuolaidų kortelę. Liko 15 ir 20 proc. nuolaidos. Gal kuriai reikia? ax.gif Gal ir kelios susiorganizuosite pasinaudoti nuolaida. Kaupiau visus metus, sakiau, jau paskui kaip pirksiu. Bet nepirskiu nieko, taigi gaila, kad tos nuolaidos. Šiuo metu pati nebesiuvinėju, nes nebeturiu laiko. Dar ir į darbą planuoju gryžti po poros savaičių, taigi kuriam laikui ko gero pasimirš siuvinėjimas verysad.gif Nors dabar bet kurią akimirką galiu pradėt siuvinėti pilį, ir siūlus ir medžiagą turiu, bet bijau užsikabliuoti, nes jau kaip pradedu tai sustot nebegaliu.
Taigi jei kuriai reikia, galiu atsiųsti paštu. Pati esu iš Ukmergės. 4u.gif
Atsakyti