Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 68 tema

QUOTE(astulia @ 2009 06 09, 15:52)

aš kitam forume dalyvavau RRo žaidime, pagaliau ratas apsisuko ir atgavau savąjį, tik dabar nesugalvoju, kaip jį apipavidalint, gal kas kokių idėjų pasiūlytų?  blush2.gif

Mieli meškučiai, aš gal iš jų pleduką siūčiau g.gif
QUOTE(grasimm @ 2009 06 09, 20:19)

Trecia....as pati rodau savo darbeli,kuris dar kvelia krakmolinimu.... blush2.gif

wub.gif

QUOTE(burbulinė @ 2009 06 09, 20:22)
Keli nauji mano darbeliai:

Atvirukas ir pakabukas siuvinėjimo draugei.

Gražu ir labai skoninga thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mergaites saunus visu darbai thumbup.gif
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 06 09, 20:29)
Oho kokie grazus darbai jei galima imesk i debeseliai1@gmail.com visas shemutes ka tik naudojai darydama tuos darbus tongue.gif

blizguti, cia suaugusiu forumas, o tu vaikas ir elgiesi vaikiskai, kur bepaziuresi, tiek siust tau viska iseiles, zinok kad tai uzima laiko, o vargt tik tam kad galetai sandeliuot pas save tikrai yra nesazininga, gerbk siuvinejancias merginas ir negaisink niekams brangaus laiko
Atsakyti
Dėkui visoms už komentarus 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(astulia @ 2009 06 09, 21:24)
o tu tas tašytes pagal kokią nors iškarpą siuvi ar iš galvos?  ax.gif
Baik tu... lotuliukas.gif Net susijuokiau, kai iškarpas paminėjai... lotuliukas.gif Iš manęs tokia siuvėja dar, kad nelabai žinočiau ką su ta iškarpa daryti lotuliukas.gif Iš akies viską darau: iš vieno šono 12 cm prisiūnu, iš kito tiek pat ir taip toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 06 09, 20:22)
Keli nauji mano darbeliai:

Atvirukas ir pakabukas siuvinėjimo draugei. Baltas ewo, kelios DMC spalvos, prancūziškas dizainiukas.

Maišas SAU. CCN "You are my sunshine", žydros spalvos ewo 32 ct, 10 DMC spalvų, 115 x 80 kryžiukų, spalvas rinkau pati.

Kuprinytės vyro dukterėčioms. Aida 14, 3 DMC spalvos, rusiški dizainiukai.

Nu ir groziai. Brac, kad man kas tokiu grozybiu pagamintu. . . Nu be galo grazu ir originalu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 06 09, 20:53)
Baik tu...  lotuliukas.gif Net susijuokiau, kai iškarpas paminėjai...  lotuliukas.gif Iš manęs tokia siuvėja dar, kad nelabai žinočiau ką su ta iškarpa daryti  lotuliukas.gif Iš akies viską darau: iš vieno šono 12 cm prisiūnu, iš kito tiek pat ir taip toliau  lotuliukas.gif

nu kad aš pati niekad nesu nieko siuvus, tai ir kyla tokie durni klausimai lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kai prisižiūriu į tavo tašytes, taip ir niežti nagus pačiai pabandyt smile.gif
Atsakyti
Viskas svarbu - labai labai mieli darbai, abu puikūs 4u.gif

Burbuline - kaip visada, labai dailios smulkmenos ir didesni darbeliai wub.gif
Atsakyti
RP gerbejoms - dovanele smile.gif
Il Cardo user posted image
Скачать файл Il cardo.rar

Un cuore per me user posted imageСкачать файл coureperme.zip

Un cuore per te user posted image Скачать файл Un cuore per te.rar

Sorbo user posted image Скачать файл Il sorbo.rar
Atsakyti
Nu tik dink trumpam nuo kompo, tuoj visokių grožybių uždera. wub.gif
Atsakyti
Aciu Dvi uz schemas!!! tik kaip to laiko viskam surasti!!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 06 09, 22:33)
Aciu Dvi uz schemas!!! tik kaip to laiko viskam surasti!!! g.gif

Va cia jau padeti negaliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 06 09, 22:28)

Priimk mane i draugus gallery.ru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 09, 12:10)
Nekava,manau kad išsiplaus ta subraižyta kanva ,nu negali gi DMC savo reputacijos gadint  lotuliukas.gif ,tik va ją labiau apsimoka pirkt internete,čia aukščiau nuoroda į puslapį buvo ,nes ten kaina 17.40lt už gabaliuką 45x35cm(čia iš atminties rašau),o vakar GA mačiau už 23 lt tą patį gabaliuką galima nupirkt mirksiukas.gif

man drauge pirko vilniuj, tik nezinau kurioj parduotuvej g.gif bet gabalas 1mx1.10m kainavo 69 lt. spalvyte tai kremine sviesi, tai nezinau cia daug ar mazai g.gif
Atsakyti
Dvi > didelis ačiū už tai, kad pasidalinai tokiais grožiais 4u.gif

Šiandien vėl tiek gražių darbų thumbup.gif

Parodysiu ir aš vieną smulkmeną - šiandien pabaigtą paveikslėlį. Bandysiu jį rėmint pati, žiūrėsiu kaip seksis ax.gif

user posted image
Atsakyti