Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 68 tema

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 09, 23:21)
Dvi > didelis ačiū už tai, kad pasidalinai tokiais grožiais  4u.gif

Šiandien vėl tiek gražių darbų  thumbup.gif

Parodysiu ir aš vieną smulkmeną - šiandien pabaigtą paveikslėlį. Bandysiu jį rėmint pati, žiūrėsiu kaip seksis  ax.gif

Nugis labai dailu. O jis kokio dydzio? Is nuotraukos sprendziu, kad nedidukas. Labai dailiai issiuvinetas !!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 09, 23:39)
Nugis labai dailu. O jis kokio dydzio? Is nuotraukos sprendziu, kad nedidukas. Labai dailiai issiuvinetas !!!  thumbup.gif

Ačiū rolleyes.gif
Mažutis čia darbelis, maždaug 9x9 cm 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

su kiekviena diena stebinat ir "verčiat iš koto" savo darbais, atrodo lyg ir vasara ir laiko turėtų trukti, o visos kaip susitarę... darbštuolės 4u.gif

o aš tai su kiekviena diena jaučiu didėjantį DMC paletės poreikį, tik nelabai įkertu, kas ir kaip, žinau, kad kelios tikrai turite, gal galėtumėte pakomentuori - kokiu principu ji sudaryta, pvz. spausdintinis ar koks kitoks variantas, kaip spalvos> ar taip jau ir atitinka 100proc. realias, kur ir už kiek galima tokį reikalą rasti. Būsiu laaaaabai dėkinga visoms komentatorėms.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 06 10, 08:50)
Labas rytas,

su kiekviena diena stebinat ir "verčiat iš koto" savo darbais, atrodo lyg ir vasara ir laiko turėtų trukti, o visos kaip susitarę... darbštuolės  4u.gif

o aš tai su kiekviena diena jaučiu didėjantį DMC paletės poreikį, tik nelabai įkertu, kas  ir kaip, žinau, kad kelios tikrai turite, gal galėtumėte pakomentuori - kokiu principu ji sudaryta, pvz. spausdintinis ar koks kitoks variantas, kaip spalvos> ar taip jau ir atitinka 100proc. realias, kur ir už kiek galima tokį reikalą rasti. Būsiu laaaaabai dėkinga visoms komentatorėms....  blush2.gif

Labas rytas. Man atrodo toje paleteje yra siuliuku pavyzdziai ideti. Super, nes spausdintinis variantas ko gero niekada 100proc. neatitiks originalios spalvos.
Atsakyti
Parodysiu ir aš vieną smulkmeną - šiandien pabaigtą paveikslėlį. Bandysiu jį rėmint pati, žiūrėsiu kaip seksis  ax.gif
Gražu 4u.gif
Atsakyti

mazas paveiksliukas, bet didelis grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 06 10, 08:50)
o aš tai su kiekviena diena jaučiu didėjantį DMC paletės poreikį, tik nelabai įkertu, kas  ir kaip, žinau, kad kelios tikrai turite, gal galėtumėte pakomentuori - kokiu principu ji sudaryta, pvz. spausdintinis ar koks kitoks variantas, kaip spalvos> ar taip jau ir atitinka 100proc. realias, kur ir už kiek galima tokį reikalą rasti. Būsiu laaaaabai dėkinga visoms komentatorėms....  blush2.gif

paletėje yra sudėti tikri siūliukų pavyzdžiai. aš ją pirkau kasiuluose, mokėjau apie 40 LT mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražių darbelių pridėjot drinks_cheers.gif wub.gif
Burbulinės maišiukas įsiminė - labai mielas 4u.gif

Dvi, ačiū už Parolin aciuks.gif
Atsakyti
Aš čia truputėlį pasišiukšlinsiu, bet labai įdomus konkursėlis vyksta - SM forumiečių suorganizuotas - gali balsuoti visos norinčios SM dalyvės - gal kam bus įdomu - balsavimo taisyklės viršuje surašytos - Balsuoti ČIA

baksavimas vyksta iki ŠIANDIEN 12.00

p.s. asmeniškai neturiu jokio intereso, tai skaudžiai nemuškit
Atsakyti
jetus kokie grazus jusu darbeliai vau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, pagelbekit help.gif gal kam teke "gyvai" matyti audiniu spalvas:
lugana Jade ir jobelan Thyme ar kitokio atspalvio zalius audinius.
Ieskau pastelines zalios, kad spalva nebutu sodri. turi buti ne vienspalvis, o "vintage" (marmurinis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 10 birželio 2009 - 10:04
burbuline, na krepsys ir kuprinytes tai nuostabus thumbup.gif As kai siuvime visai neismanau, tai man atrodo neitiketina tokius dalykus taip va be jokiu iskarpu ir pan. pasiuti doh.gif Labai grazu bigsmile.gif

Tiesa, o koks tos misles atviruke iminimas? ax.gif
Atsakyti