Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(Makalius @ 2009 06 10, 23:25)
Čia manęs draugė klausė ir aš susimėčiau, nes visur skraidau su pasu... biggrin.gif

A tai dabar aisku tada, as irgi visada pasa turiu su savim atseit del visa ko biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau šiandien bilietėlius į Bremeną po 1 Lt. ir nesuprantu už ką dar po 35 litukus pridėjo blush2.gif Tai gal čia tipo ta pirmenybė, geriau jau lipčiau paskutinė į lėktuvą , bet skrisčiau už lituką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*pasaka* @ 2009 06 11, 15:37)
Pirkau šiandien bilietėlius į Bremeną po 1 Lt. ir nesuprantu už ką dar po 35 litukus pridėjo  blush2.gif Tai gal čia tipo ta pirmenybė, geriau jau lipčiau paskutinė į lėktuvą , bet skrisčiau už lituką  rolleyes.gif

Tai gal bagazas paimtas?
Atsakyti
uz 1lita niekad nebuna. nesvarbu kad raso 1lt. bet cia be mokesciu. kartais su mokesciais gaunas ir apie 100lt o jei dar bagazas + nori apsidraust, tai is viso...
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2009 06 11, 16:42)
uz 1lita niekad nebuna. nesvarbu kad raso 1lt. bet cia be mokesciu. kartais su mokesciais gaunas ir apie 100lt o jei dar bagazas + nori apsidraust, tai is viso...

Būna ir už 1 litą, nereik čia sakyt tongue.gif
Net ir už 0,01 GBP esu pirkęs bilietus ir kainavo tik tiek, kiek parašyta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*pasaka* @ 2009 06 11, 15:37)
Pirkau šiandien bilietėlius į Bremeną po 1 Lt. ir nesuprantu už ką dar po 35 litukus pridėjo  blush2.gif

Tai kortelės mokestis. Po penkis eurus už kiekvieną bilietą. Reikėjo bandyti electron'us visų giminių ir pažystamų.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 11, 19:03)
Tai kortelės mokestis. Po penkis eurus už kiekvieną bilietą. Reikėjo bandyti electron'us visų giminių ir pažystamų.

mega_shok.gif biggrin.gif tongue.gif

Maximos Electroną reikėjo bandyti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 11, 19:03)

Bet kad ne po 5 eu pridėjo, o po 35lt ax.gif
Ši suma atsirado kai tik paspaudžiau mokėti rolleyes.gif
O rašo taip:
Kaunas-Bremen 2,00 lt
Bremen-Kaunas 2,00 lt
Fees,Services and Travel Insutance
4x(Free Web Check in) 0,00 lt
Handling Fee 35.00 lt
Handling Fee 35.00 lt
Total 74.00 lt
Na ir ten kur kortelės duomenys dar rašo:
Payment Amout 74.00
Amound Paid 74.00
Amount Due 0.00
Na tai va kaip aš čia apsipirkau. Nors dviem suskraidyti į Bremeną ir atgal manau 75 litukai tikrai nedaug, bet 2 lt būtų dar geriau.
Patarkit jei kas suprantat ką aš ne taip padariau g.gif
Atsakyti
Viska padarei gerai 4u.gif Handling fee ir yra korteles aptarnavimo mokestis, 5 eurai kiekvienam zmogui uz kiekviena bilieto segmenta t.y. pirmyn-atgal uz 2 zmones. (5eur x 2 zmones x i 2 puses = 20 eur (70 lt)) Man irgi tiek nuskaite papildomai, nes tokius pacius bilietukus pirkau. Korteles mokescio nenuskaito tik apmokant bilietukus su Visa Electron (bet retai kam pavyksta tokia pasinaudoti, pvz. mano neprieme schmoll.gif , bet skaiciau, kad kazkam pasiseke ir taip atsiskaityti. Laimes dalykas biggrin.gif ).

Why is there a handling charge when I reserve my flights?

To defray the substantial administration costs we incur when processing credit and debit cards or ELV direct debits a handling fee applies to each passenger per flight segment.

As a special offer to Visa Electron card holders, Ryanair, for a limited period only, will not apply a handling fee.

There is no handling charge associated with infants.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uosiux: 12 birželio 2009 - 07:48
QUOTE(uosiux @ 2009 06 12, 07:41)
Why is there a handling charge when I reserve my flights?

To defray the substantial administration costs we incur when processing credit and debit cards or ELV direct debits a handling fee applies to each passenger per flight segment.

As a special offer to Visa Electron card holders, Ryanair, for a limited period only, will not apply a handling fee.

There is no handling charge associated with infants.

man atrodo, kad tik kas turi ryanairo visa electron tie nemoka laikinai...
Atsakyti
Pirkau po 1 Lt bilietus į Bremeną ir mokėjau Senukų/Maximos Visa Electron kortele - nepriskaičiavo daugiau jokių mokesčių smile.gif
Atsakyti
Taigi jau kelis kartus buvo rasyta - atsiskaitinekite Seb Maximos/Senuku kortele ir nebus jokiu korteles mokesciu. Gausis bilietukai tik po 1 lt. O kas netiki, cia gi pilna pavyzdziu.. Mano paskutinis skrydis i Frankfurta pirmyn atgal nemokamas, uz 0 lt
Atsakyti