Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

Nors jūsų klausimas ir sarkastinis su pasididžiavimo elementais, bet atsakymas - ne. Negalima priduoti bilietų. Tačiau jūs turite teisę pakeisti skrydžio datas ir (arba) keliaujančius asmenis. Keitimo kainas parašyt, ar nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 15, 19:39)
Priklausomai nuo to, ar jūs užsiregistravote atgaliniam skrydžiui. Jei ne - tuomet registruojantis nurodykite naujus duomenis.

Rašo, kad atgaliniam skrydžiui paso duomenys jau automatiškai įvesti ir jei noriu juos dabar pakeisti turiu skambinti Ryanair, o kai paskambinau man pasakė, kad gali būti jog net ir neįmanoma bus to pakeisti blink.gif nusiuntė mano prašymą į Head Office ir po pietų vėl turėsiu paskambinti ir man pasakys ar galėsiu pakeisti ar ne g.gif doh.gif nžn man tai čia kažkokia nesąmonė atrodo. O jei nepakeis, tai gal įmanoma man bus juos pasikeisti oro uoste ? kolkas atgaliniam skrydžiui check-in nepasidariau, tai gal jei oro uoste daryčiau tada ir pakeistų viską (suprantu kad ir kainuos tai) ?
Atsakyti
Pakeisti galima. Bet tai gali kainuoti apie 100 eur/gbp. Aš jau senokai nepirkau bilietų, bet juk paso duomenys vedami tik darant registraciją į skrydį. Nebent pavardė keitėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 16 birželio 2009 - 11:30
QUOTE(Raschida @ 2009 06 16, 08:47)
jau nebezinau ka atsakyti - kartoju nieko nekainavo.Kokie mokesciai? Su rankiniu bagazu as keliauju, kuris neapmokestinamas biggrin.gif
Priminkite -kaip su bilietais, jei sugalvoji nebeskristi? Ar galima juos kaip nors parduoti atgal Ryainair? Cia tik idomumo delei klausiu, jei atsakysit , aciu.
Nusipirkau po 1 eura i Londona is Frankurto, sumokejau net 6 eurus pirmyn atgal 3 zmonems, bet nebezinau ar galesim skristi. Kaip taupi lietuve, noreciau susigrazinti dali sumos biggrin.gif

Nu va nukopijavau:

Going Out (Web Fare)
2 Adult @ 0.00 LTL 0.00 LTL
Taxes/Fees details 125.96 LTL
Coming Back (Web Fare)
Taxes/Fees details 128.10 LTL

4 x (Web Check in) 70.00 LTL
Total Cost of Flight 324.06 LTL

Taip bilietai nieko nekainuoja, bet mokesčiai vis tiek yra. Čia be bagažo.
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 06 15, 21:27)
Pasakykit kas zinot:
As pries pora sav atskridau i Lietuva naudodamasi online check-in ir ten reikejo suvesti paso duomenis visus, o cia grizusi pasidariau nauja pasa, tai man dabar naujus duomenis reikia suvesti vel ? Nes raso, kad jeigu nori pakeisti dokumento duomenis tai tada reikia skambinti i ''Call centre''   unsure.gif

Tiesiog turekit senaji pasa kartu.Mano sese gryzo,pasikeite pasa,tereikejo aerouoste abu pasus tureti katu:senaji ir naujaji,ir viskas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovimama: 16 birželio 2009 - 12:33
QUOTE(Medinis @ 2009 06 16, 10:43)
Nors jūsų klausimas ir sarkastinis su pasididžiavimo elementais, bet atsakymas - ne. Negalima priduoti bilietų. Tačiau jūs turite teisę pakeisti skrydžio datas ir (arba) keliaujančius asmenis. Keitimo kainas parašyt, ar nereikia?

Aciu, Medini, uz atsakyma. Nusodinai mane biggrin.gif
Kozete, reikia ieskoti bilietu, kurie su special offers ir uzsisakyk naujienas Ryanair, gausi pasiulymus i pasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raschida: 16 birželio 2009 - 13:04
QUOTE(Kozete @ 2009 06 16, 13:16)
Nu va nukopijavau:

Going Out (Web Fare) 
Taxes/Fees details 125.96 LTL
Coming Back (Web Fare) 
Taxes/Fees details 128.10 LTL

4 x (Web Check in) 70.00 LTL
Total Cost of Flight 324.06 LTL

Taip bilietai nieko nekainuoja, bet mokesčiai vis tiek yra. Čia be bagažo.

O čia iš mano užsakymo patvirtinimo - 4 bilietai pirmyn ir atgal be registruojamo bagažo ir be draudimo:
Kaunas (KUN) to Bremen (BRE) 4.00 LTL
Bremen (BRE) to Kaunas (KUN) 4.00 LTL
Fees, Services and Travel Insurance
8 x (Free Web Check in) 0.00 LTL
Total Payment Amount
Excluding handling fee 8.00 LTL

Payment Amount 8.00 LTL
Amount Paid 8.00 LTL
Amount Due 0.00 LTL

Tikrai galima rasti bilietų be jokių mokesčių.
Atsakyti
Ačiū, Sonatina, ieškosiu ir aš. smile.gif
Kažkaip nesitiki net, kad taip būna.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 16, 10:29)
Pakeisti galima. Bet tai gali kainuoti apie 100 eur/gbp. Aš jau senokai nepirkau bilietų, bet juk paso duomenys vedami tik darant registraciją į skrydį. Nebent pavardė keitėsi.

Kai skambinau į Airiją man pasakė kad pakeisti matyt neįmanoma, o tada paskambinau į Kauno oro uostą (į Ryanair bilietų kasas) ir telefonu man viską sutvarkė, jau atsispausdinau bilietą bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip del KT vezimosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2009 06 16, 21:46)
Sakykit, o kaip del KT vezimosi?  blush2.gif

Ne daugiau dešimt kilogramų rankiniame bagaže.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 16, 21:48)
Ne daugiau dešimt kilogramų rankiniame bagaže.

Ne ne, klausiu del kontraceptiniu tableciu. biggrin.gif
Atsakyti