Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

labas prasau padekit ir paasikinkit 4u.gif noriu nskristi su savo vaiku 1 metu i italija, jei nemaisau tai dabar reikia moketi uz vezimuka, nebera pirmenybes su vaiku lipti i lektuva turiu ja nusipirkti, ar draudimas privalomas pirkti ir ar vaikas mano kuriam 1 metukas turi teise i kiek nors kg dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2009 07 21, 21:32)
labas prasau padekit ir paasikinkit 4u.gif  noriu nskristi su savo vaiku 1 metu i italija, jei nemaisau tai dabar reikia moketi uz vezimuka, nebera pirmenybes su vaiku lipti i lektuva turiu ja nusipirkti, ar draudimas privalomas pirkti ir ar vaikas mano kuriam 1 metukas turi teise i kiek nors kg dekui labai 4u.gif

Pirmenybę reik nusipirkti, kainuoja nebrangiai, draudimas lyg neprivalomas (aš neėmiau), o lelių kiek supratau reik laikyt ant kelių, taigi, susidariau įspūdį, kad lagaminai kainuoja, o rankinis bagažas - suaugusiam g.gif

Man iš tikro nepatinka rainaras, bjauri kontora vien virtualiai kiek skaičiau taisykles ir atsiskaitymai nepatinka, nes esu daug mamai pirkusi iš kitur, bet nieko negaliu padaryt, piniginė geriau neleidžia, džiaugiuosi, kad dar nereik autobusu kratytis.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 21, 22:44)
Pirmenybę reik nusipirkti, kainuoja nebrangiai, draudimas lyg neprivalomas (aš neėmiau), o lelių kiek supratau reik laikyt ant kelių, taigi, susidariau įspūdį, kad lagaminai kainuoja, o rankinis bagažas - suaugusiam  g.gif

Man iš tikro nepatinka rainaras, bjauri kontora vien virtualiai kiek skaičiau taisykles ir atsiskaitymai nepatinka, nes esu daug mamai pirkusi iš kitur,  bet nieko negaliu padaryt, piniginė geriau neleidžia, džiaugiuosi, kad dar nereik autobusu kratytis.

o uz leliuas vezimuka moket reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2009 07 21, 21:52)
o uz leliuas vezimuka moket reikia? blush2.gif
Lyg nemokamai, tik reik pažymėt:
. Please note that 1 pushchair/buggy per child is carried free of charge.

Vežimėlį galima naudot iki pat lėktuvo kažkaip ir po nusileidimo kažkaip jis ten atsiras prie lėktuvo biggrin.gif bet jį reik visiškai sulankstyt.

* Pushchairs are carried free and can be used up to the entrance to the plane (provided that local conditions permit this). After landing your pushchair will be available at the aircraft steps.

Aš nesivešiu, bet galvojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 21 liepos 2009 - 20:57
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 07 21, 21:05)
gal galite kas nors paaiskinti kokie cia dar mokesciai prisipliusuoja?  blush2.gif
Regular Fare

Depart:
Kaunas 21:40

Arrive:
Birmingham 22:40
2 x Adult 18.00 LTL

Fare:  18.00 LTL
Online Check-In:  35.00 LTL
Taxes / Fees:  125.96 LTL

Total Price:  178.96 LTL

nes tokiu pigiu kainu kaip kai kurie is jusu as niekaip nerandu, visur tie mokesciai  g.gif

Online chech-in – registracija skrydžiui internetu. Viena registracija – 5 eurai, arba 17,5 Lt. Jūs registruositės du kartus (į priekį ir atgal), todėl 35 Lt. Čia neišvengiamas mokestis.

Taxes/fees sudaro velniaižin kas, oro uosto mokesčiai turbūt. Kartais būna akcijos, tada pažymėta būna, kad šitų mokesčių nėra. Tada bilietas, pvz., kainuoja 5 Lt arba eurus, ir viskas.

Va, pabandžiau ir išskleidžiau, kas tie taxes/fees:

Here is a breakdown of the taxes and fees
that apply to your purchase.

Going Out (Regular Fare):
42.30 LTL Tax and Fees
20.68 LTL Insurance/Wheelchair Levy/Aviation Insurance

62.98 LTL Total Taxes

Aiškiau nepasidarė biggrin.gif
Atsakyti
O kodėl nulis iš UK web Check-In? smile.gif Maniau, jie lagamininiai, taai šiek tiek bandžiau supainioti smile.gif
Atsakyti

Equipment/Musical Instrument/Infant Equipment

Does anyone in your party wish to carry sports equipment/musical instrument/infant equipment on their trip?

Here you can book skis/snowboards (including boots and poles), surf/body boards, canoes, bikes, golf clubs (including bag), bulky fishing rods, musical instrument and infant equipment that cannot be packed into checked baggage. Please note that 1 pushchair/buggy per child is carried free of charge.

Tick here if one or more of your party is carrying sports equipment/musical instruments/infant equipment
ar cia ne tas kad praso moket uz vezimuka nes kai cia pazymiu veliau kitam puslapi man paraso kaina uz vezima
Atsakyti
ABO, ta Error yra metama tada, kai puslapis perkrautas ir dėl to blokuoja pirkimo sesiją wink.gif

QUOTE(TeQuiLa @ 2009 07 21, 21:05)
gal galite kas nors paaiskinti kokie cia dar mokesciai prisipliusuoja?  blush2.gif
Regular Fare

Depart:
Kaunas 21:40

Arrive:
Birmingham 22:40
2 x Adult 18.00 LTL

Fare:  18.00 LTL
Online Check-In:  35.00 LTL
Taxes / Fees:  125.96 LTL

Total Price:  178.96 LTL

nes tokiu pigiu kainu kaip kai kurie is jusu as niekaip nerandu, visur tie mokesciai  g.gif

Akcijiniai bilietai kainuoja 17.50 LTL, prie jų rašo FREE CHeck-in ir FREE Taxes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 21, 22:16)
O kodėl nulis iš UK web Check-In? smile.gif Maniau, jie lagamininiai, taai šiek tiek bandžiau supainioti smile.gif

Ne nulis. 17,50 iš Lietuvos + 17,50 iš UK lygu 35.

Check-in angliškai registracija.
Bagažas būtų baggage. Ir jis į priekį ir atgal kainuotų 70 Lt.

Abo, juk yra internete žodynas, galima pasižiūrėt neaiškius terminus smile.gif

QUOTE(mimuliuke @ 2009 07 21, 22:24)
Equipment/Musical Instrument/Infant Equipment

Does anyone in your party wish to carry sports equipment/musical instrument/infant equipment on their trip?

Here you can book skis/snowboards (including boots and poles), surf/body boards, canoes, bikes, golf clubs (including bag), bulky fishing rods, musical instrument and infant equipment that cannot be packed into checked baggage. Please note that 1 pushchair/buggy per child is carried free of charge.

Tick here if one or more of your party is carrying sports equipment/musical instruments/infant equipment 

ar cia ne tas kad praso moket uz vezimuka nes kai cia pazymiu veliau kitam puslapi man paraso kaina uz vezima

Juk aiškiai pasakyta: vienas vežimukas vienam vaikui skraidinamas nemokamai. Tai kam tu žymi kaip mokamą?
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2009 07 21, 22:29)
Akcijiniai bilietai kainuoja 17.50 LTL,

Tai po 5 litus jau nebebūna, dabar tik po 5 eurus? Vaje, kokia infliacija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2009 07 21, 22:42)
Tai po 5 litus jau nebebūna, dabar tik po 5 eurus? Vaje, kokia infliacija rolleyes.gif

Buvo aną savaitę po 1 litą/latą/eurą/svarą bilietai, šiandien jau 5 svarai/eurai ir atitinkama kaina kita valiuta........
Atsakyti
KOKIOMIS DIENOMIS DAR LIKO AKCIJINIŲ BILIETŲ PO 17,50 LT?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 07 22, 11:08)

Makaliau nu tu good.gif
aciuks.gif tik gaila,kad praleidau sitas akcijas po 1lt,buciau pirkus
Atsakyti