Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(Makalius @ 2009 07 22, 11:08)

Jomajo Makaliau doh.gif Gi ispirks visus bilietus per sekunde jei taip skelbsi ir man neliks. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 22 liepos 2009 - 16:00
QUOTE(powerpuff @ 2009 07 20, 11:16)
http://mart.freeflux...imo-tipsai.html va dar variantas, kaip isvengti ryanairo korteles mokescio (kalbu apie entropay). pati nebandziau, jei kam teko-papasakokit 4u.gif

Pagaliau pavyko rezervuoti ir apmokėti šiuo variantu. Paėmė 5 svarus už skrydį (plius 0,5 proc. už naudojimąsi matyt).

Į entropay nepervesit nei iš debetinės, nei iš kreditinės, pavyko pervesti tik iš Visa Virtuon.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 22, 19:54)
Pagaliau pavyko rezervuoti ir apmokėti šiuo variantu. Paėmė 5 svarus už skrydį (plius 0,5 proc. už naudojimąsi matyt).

Į entropay nepervesit nei iš debetinės, nei iš kreditinės, pavyko pervesti tik iš Visa Virtuon.

Reiks ir man pabandyt bigsmile.gif Kokias kreditines bandet? Keista, kad is kreditines neimanoma pervest.. g.gif Ir ar greit po pavedimo uzskaito jie ten tuos pinigus?
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2009 07 22, 15:45)
Makaliau nu tu  good.gif
aciuks.gif tik gaila,kad praleidau sitas akcijas po 1lt,buciau pirkus

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Po 17,5 lt irgi visai nieko wink.gif

QUOTE(powerpuff @ 2009 07 22, 16:56)
Jomajo Makaliau doh.gif  Gi ispirks visus bilietus per sekunde jei taip skelbsi ir man neliks. biggrin.gif

hihihi.gif užteks visiems smile.gif kaip galėjau taip padėjau 4u.gif

QUOTE(Abo @ 2009 07 22, 19:54)

Visa Virtuon ir šiaip turėtų tikti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 07 22, 20:25)
Reiks ir man pabandyt bigsmile.gif  Kokias kreditines bandet? Keista, kad is kreditines neimanoma pervest.. g.gif  Ir ar greit po pavedimo uzskaito jie ten tuos pinigus?

Bandėm kreditinę Mastercard (SEB laisvalaikis), ir abi visas debetines, paprastą ir senukų/maksimos.

Greit užskaito, kone iškart, alia reik labai jau apskaičiuot ir pervest šiek tiek daugiau nei reik (galima gražint iš to entropay į LT korteles, tiesa, dar nebandėm, bet taip parašyta, gražint galima nuo 1 svaro).

Antrą kart nepavyko nusipirkti, įtariu, kokio lito pritrūko, tai dar žaidžiu biggrin.gif
debetinė-virtuonas
virtuonas- entropay
lauki, užsakai, nu jau galvą skauda biggrin.gif

Tiesa, Entropay userį reik vietoj savo pavardės vardo įrašyt Card or Account number
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2009 07 22, 21:52)

Vuo blyn biggrin.gif Sakei ne, nebent aš sakiau Paypalas vietoj virtuono, maišausi kartais biggrin.gif Šiaip nepažymėtas Visa Virtuon, bet žymint Visa, liuks būtų. Bet aš jau nebandysiu jei pavyks schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, o prieš kiek laiko online check in anksčiausiai galima atlikti?
nesu skridus su ranair nežinau,dabar pavyko gaut pigesnius bilietus tik...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 07 22, 23:00)
sakykit, o prieš kiek laiko online check in anksčiausiai galima atlikti?
nesu skridus su ranair nežinau,dabar pavyko gaut pigesnius bilietus tik...

gal tai?
Passenger can check-in online from 15 days up to 4 hours before the scheduled flight departure time on http://www.ryanair.com Ryanair call centre (subject to opening hours).
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 22, 22:10)
gal tai?
Passenger can check-in online from 15 days up to 4 hours before the scheduled flight departure time on  http://www.ryanair.com  Ryanair call centre (subject to opening hours).

ačiū, kaip tik pati ieškojau, bet sakau, gal kas "sėdi" sm temoj,tai atsakys greičiau biggrin.gif

tai kaip ir realiai galiu dabar daryt,nes mano skrydys rugpjūčio 6, bet turbūt atgal tai dar ne,nes 8. nu einu ieškot dabar KUR tai padaryt biggrin.gif
Papildyta:
radau
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 07 22, 23:37)

Viskas sussivedė normaliai? Kaip erzina mane tie suvedinėjimai visokių galų
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 22, 22:46)
Viskas sussivedė normaliai? Kaip erzina mane tie suvedinėjimai visokių galų

nu jo,viskas tvarkoj.
pradžioj kaip ir rodė,kad atgalinis bilietas irgi, nu chek in, bet ant galo kai jau spauzdinimui tai ne, na bet taip turėjo būt,nes dar nėr 15 dienų.reiks pabandyt vėliau, kad viską turėčiau.

aha nervina, kai po kelis kartus klausia to paties, na bet nori u-tikrint kad klaidų nebūtų turbūt.
aš tai neėmiau bagažo mokesčio, tai tikiuos, nebus per daug cool.gif
Atsakyti
Įtariu kad entropay galima pirkti tik svarais, nes litais negaliu nusipirkti (iš LT į UK išmeta kainą litais, o jei įmanoma pasidaryt svarais, aš nemoku).
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 07 22, 21:52)

tikt tai tinka, bet mokescius skaicioja-kaip nuo kreditines visa..o as skriaga nenoriu ryanairui to korteles mokescio moket schmoll.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2009 07 23, 09:50)
Įtariu kad entropay galima pirkti tik svarais, nes litais negaliu nusipirkti (iš LT į UK išmeta kainą litais, o jei įmanoma pasidaryt svarais, aš nemoku).

Hmmm pravalas kazkoks, turetu automatiskai konvertuot valiutas g.gif Dar radau , kad kazkas pirko be mokesciu su paprasta visa electron Snoro banko. Gal yra kas bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 23 liepos 2009 - 09:30