Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2009 06 25, 21:25)
Cool. Čia ant pentacon'o?

aha. kai pirkau, pridėjo tuos žiedus, bet tada tik akis pavarčiau ir pagalvojau velniam jie man, bet pasirodo gerai, kad paėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 06 25, 20:41)
aha. kai pirkau, pridėjo tuos žiedus, bet tada tik akis pavarčiau ir pagalvojau velniam jie man, bet pasirodo gerai, kad paėmiau biggrin.gif

Nu, kartais smagu pabraidyt po pievas. Aš saviškį irgi pramankštinau pievose, bet dar neišryškinau.
Atsakyti
Mane veža toks minimalizmas http://www.strand-photo.com/index.htm
Atsakyti
pas mane irgi yra du makro ziedai - vienas mazesnis, kitas didesnis, bet dar nebandziau smile.gif
Atsakyti
bite, man šita foto - puiki. noriu atspausdintos biggrin.gif
Atsakyti
Bite, labai skaniai nufotkinai smile.gif

Bandžiau Ilfordą jb C41 proceso. Nepatiko.

user posted image

Šią parodau ir neužilgo trinsiu.
user posted image

Abi fotkintos labai panašioje šviesoje, o kontrastingumas labai skiriasi. Iš tikrųjų tai 400'tinė saulėtą dieną nelabai ir tiko. Nieko nekoregavau, kokios nuskenuotos, tokias ir sudėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 26 birželio 2009 - 10:34
Puriena, na skirtumas didelis. čia viena ir ta pati juosta?

aš tai nuskenavau senai krosintos juostelės dalį. buvo pasibaigusio galiojimo skaidrė. labai spalvytės patiko. į kompoziciją ir turinį nežiūrėkit, spalvas tik rodau.

user posted image
Atsakyti
Taip, ta pati juosta.
Spalvos tavo, Sayonara, ir man fainos. Biškutį senovinės, tokia tarybinių laikų nuotrauka smile.gif
Atsakyti
man toks tylos etapas užėjęs. visai nebefotkinu - laukiu mūzos kokios nors..smile.gif poreikis yra, bet štilis..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 26, 11:02)
man toks tylos etapas užėjęs. visai nebefotkinu - laukiu mūzos kokios nors..smile.gif poreikis yra, bet štilis..smile.gif

Normalus dalykas. Man taip pat užeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 06 26, 11:08)
Normalus dalykas. Man taip pat užeina  smile.gif

man tai nebepraeina biggrin.gif

Smiltis turėjo šiandien paskambint, o aš sėdžiu namie su sergančiu sūnum ir neturiu jos chemijos.. jei vyras sugrįš, tai nulėkčiau į darbą ir pasiimčiau.. o jei nesugrįš, tai nežinau. doh.gif

Puriena, o kada Tu bakelį pasiimsi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 26, 11:16)

Puriena, o kada Tu bakelį pasiimsi? 4u.gif

Nežinia. Palaikyk dar 4u.gif
Papildyta:
Noriu paklausti. O čia su kompoza labai blogai? Kaip tie batai - žiauriai trukdo?

user posted image
Atsakyti