Nu, kartais smagu pabraidyt po pievas. Aš saviškį irgi pramankštinau pievose, bet dar neišryškinau.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso
Abi fotkintos labai panašioje šviesoje, o kontrastingumas labai skiriasi. Iš tikrųjų tai 400'tinė saulėtą dieną nelabai ir tiko. Nieko nekoregavau, kokios nuskenuotos, tokias ir sudėjau.
Puriena, na skirtumas didelis. čia viena ir ta pati juosta?
aš tai nuskenavau senai krosintos juostelės dalį. buvo pasibaigusio galiojimo skaidrė. labai spalvytės patiko. į kompoziciją ir turinį nežiūrėkit, spalvas tik rodau.
Smiltis turėjo šiandien paskambint, o aš sėdžiu namie su sergančiu sūnum ir neturiu jos chemijos.. jei vyras sugrįš, tai nulėkčiau į darbą ir pasiimčiau.. o jei nesugrįš, tai nežinau.