QUOTE(buckizs @ 2009 07 30, 14:57)
Sveikos mamos

Nors esu dar labai jauna, tik 21 metu, taciau teko susidurti su sveikatos problemomis

Pavasari issioperavus cista kiausideje prasidejo visi mano "dziaugsmai". Skausmai kiekviena menesi, pradejo skaudeti inksta, persaldavau is karto tik isejusi i lauka. tikriausiai nusilpau labai. Ginekologe skyre tik viena gydyma - kontraceptines tabletes ir kruva antibiotiku priedo. Taciau tableciu gerti nenorejau, antibiotiku taip pat. prasidejo panika ka daryti. Visai atsitiktinai susipazinau su Tianshi produkcija

Netikejau kad gali padeti, bet pabandziau ir kolkas labai dziaugiuosi

Skausmai dingo, vakarais lauke galiu buti kiek noriu, virskinimas susitvarke...zodziu kolkas viskas tik i gera

Aisku, dar tik ipusejau gerti arbata, bet tikiuosi ir toliau viskas taip bus
Džiugu, kad viskas tik į gera

. Arbata labai skani be cukraus(čia šiaip , kiek ragavau tai tik tikra iš Kinijos arbata skani be cukraus)
Tianshi produkcija tikrai verta dėmesio, netgi pasakyčiau liuksiški preparatai, pavyzdžiui nei vienas kalcis man ir mano vaikams taip nepadėjo kaip tianshi. Vieno kalcio išgėriau 100tableciu sažiningai, toliau slinko plaukai, lužinėjo nagai, sako, reikia palaukti kol pasisavins mėnesi, bent jau aš nepajauciau , kad pasisavintų. Draugė vis pirkdavo Tianshi kalcį , galvoju, reikia pamegint, dabar nieko kito nenoriu.