Įkraunama...
Įkraunama...

Tianshi produkcija

Sveikos mamos smile.gif Nors esu dar labai jauna, tik 21 metu, taciau teko susidurti su sveikatos problemomis g.gif Pavasari issioperavus cista kiausideje prasidejo visi mano "dziaugsmai". Skausmai kiekviena menesi, pradejo skaudeti inksta, persaldavau is karto tik isejusi i lauka. tikriausiai nusilpau labai. Ginekologe skyre tik viena gydyma - kontraceptines tabletes ir kruva antibiotiku priedo. Taciau tableciu gerti nenorejau, antibiotiku taip pat. prasidejo panika ka daryti. Visai atsitiktinai susipazinau su Tianshi produkcija mirksiukas.gif Netikejau kad gali padeti, bet pabandziau ir kolkas labai dziaugiuosi thumbup.gif Skausmai dingo, vakarais lauke galiu buti kiek noriu, virskinimas susitvarke...zodziu kolkas viskas tik i gera smile.gif Aisku, dar tik ipusejau gerti arbata, bet tikiuosi ir toliau viskas taip bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2009 07 30, 14:57)
Sveikos mamos  smile.gif  Nors esu dar labai jauna, tik 21 metu, taciau teko susidurti su sveikatos problemomis  g.gif  Pavasari issioperavus cista kiausideje prasidejo visi mano "dziaugsmai". Skausmai kiekviena menesi, pradejo skaudeti inksta, persaldavau is karto tik isejusi i lauka. tikriausiai nusilpau labai. Ginekologe skyre tik viena gydyma - kontraceptines tabletes ir kruva antibiotiku priedo. Taciau tableciu gerti nenorejau, antibiotiku taip pat. prasidejo panika ka daryti. Visai atsitiktinai susipazinau su Tianshi produkcija mirksiukas.gif Netikejau kad gali padeti, bet pabandziau ir kolkas labai dziaugiuosi thumbup.gif  Skausmai dingo, vakarais lauke galiu buti kiek noriu, virskinimas susitvarke...zodziu kolkas viskas tik i gera smile.gif Aisku, dar tik ipusejau gerti arbata, bet tikiuosi ir toliau viskas taip bus 4u.gif

Džiugu, kad viskas tik į gera thumbup.gif . Arbata labai skani be cukraus(čia šiaip , kiek ragavau tai tik tikra iš Kinijos arbata skani be cukraus)
Tianshi produkcija tikrai verta dėmesio, netgi pasakyčiau liuksiški preparatai, pavyzdžiui nei vienas kalcis man ir mano vaikams taip nepadėjo kaip tianshi. Vieno kalcio išgėriau 100tableciu sažiningai, toliau slinko plaukai, lužinėjo nagai, sako, reikia palaukti kol pasisavins mėnesi, bent jau aš nepajauciau , kad pasisavintų. Draugė vis pirkdavo Tianshi kalcį , galvoju, reikia pamegint, dabar nieko kito nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(lukamona @ 2009 07 30, 15:17)
Džiugu, kad viskas tik į gera thumbup.gif . Arbata labai skani be cukraus(čia šiaip , kiek ragavau tai tik tikra iš Kinijos arbata skani be cukraus)
Tianshi produkcija tikrai verta dėmesio, netgi pasakyčiau liuksiški preparatai, pavyzdžiui nei vienas kalcis man ir mano vaikams taip nepadėjo kaip tianshi. Vieno kalcio išgėriau 100tableciu sažiningai, toliau slinko plaukai, lužinėjo nagai, sako, reikia palaukti kol pasisavins mėnesi, bent jau aš nepajauciau , kad pasisavintų. Draugė vis pirkdavo Tianshi kalcį , galvoju, reikia pamegint, dabar nieko kito nenoriu.

As arbata irgi geriu be cukraus. Tikrai nesiskundziu kad neskanu smile.gif Kalci as irgi geriu tuo paciu. Per paskaita esu girdejusi, kad cia naudojamas jonizuotas kalcis, todel ir poveikis jauciamas didesnis jo. Ypac vaikams ir senyvo amziaus zmonems tai labai svarbu smile.gif Saunu kad padeda 4u.gif
Atsakyti
o kur juos perkate ? blush2.gif
Atsakyti
Man drauge rekomendavo viena moteri, daug metu dirbančią su Tianshi produkcija, tai per konsultantus įsigyjami produktai.
Atsakyti
kiek kainuoja si produkcija??? o gal kas zino kur Vln. galima butu isigyti?? as turiu tokiu problemu kaip kandidoze, uzdegimus ir slapimo taku infekcija, patikekit, nuo tokiu ligu labai kencia gyvenimo kokybe, o ypac santykiai sad.gif idomu ar si produkcija galetu padeti susidoroti su visomis mano bedomis???
Atsakyti
QUOTE(ragazzza @ 2009 08 02, 12:37)
kiek kainuoja si produkcija??? o gal kas zino kur Vln. galima butu isigyti?? as turiu tokiu problemu kaip kandidoze, uzdegimus ir slapimo taku infekcija, patikekit, nuo tokiu ligu labai kencia gyvenimo kokybe, o ypac santykiai sad.gif idomu ar si produkcija galetu padeti susidoroti su visomis mano bedomis???

kainos nuo 40lt iki 300lt, manau, geriausia paciai atvykti i konsultacija, kur galima konkrečiai sužinoti kokie papildai padės susidoroti su tais nemalonumais. kiek žinau, gali padeti vieni papildai, bet tikrai nesiimsiu komentuoti, geriausia asmeniškai, nes priklauso nuo susirgimo tęstinumo ir pan. Galiu permesti telef., adresa , kur galima įsigyti ir gauti konsultaciją Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2009 07 30, 14:40)
As arbata irgi geriu be cukraus. Tikrai nesiskundziu kad neskanu smile.gif  Kalci as irgi geriu tuo paciu. Per paskaita esu girdejusi, kad cia naudojamas jonizuotas kalcis, todel ir poveikis jauciamas didesnis jo. Ypac vaikams ir senyvo amziaus zmonems tai labai svarbu smile.gif Saunu kad padeda  4u.gif

Kiek žinau visas arbatas rekomenduojama gerti be cukraus mirksiukas.gif Arbata man labai patinka, nes dabar žarnynas dirba super: jokio vidurių užkietėjimo. Jonizuotas kalcis unikalus dar tuo, kad jis yra geriau įsisavinamas ir niekada netaps šlakais mūsų organizme, nesusidarys akmenukų, be to jau turintys akmenukų žmonės sėkmingai šiuo kalciu išsitirpina juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 08 03, 10:25)
Kiek žinau visas arbatas rekomenduojama gerti be cukraus  mirksiukas.gif Arbata man labai patinka, nes dabar žarnynas dirba super: jokio vidurių užkietėjimo. Jonizuotas kalcis unikalus dar tuo, kad jis yra geriau įsisavinamas ir niekada netaps šlakais mūsų organizme, nesusidarys akmenukų, be to jau turintys akmenukų žmonės sėkmingai šiuo kalciu išsitirpina juos  smile.gif

Su tuo akmenuku istirpinimu tai girdejau smile.gif mano pazistamai irgi yra akmenuku inkstuose, tai kai ji pradejo gydyma, jai pradejo skaudeti, tikriausiai sujudino juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 08 03, 10:25)
Kiek žinau visas arbatas rekomenduojama gerti be cukraus  mirksiukas.gif Arbata man labai patinka, nes dabar žarnynas dirba super: jokio vidurių užkietėjimo. Jonizuotas kalcis unikalus dar tuo, kad jis yra geriau įsisavinamas ir niekada netaps šlakais mūsų organizme, nesusidarys akmenukų, be to jau turintys akmenukų žmonės sėkmingai šiuo kalciu išsitirpina juos  smile.gif

Dar norejau paklausti, o baigus gerti arbatas zarnynas ir toliau lieka super? Nes as bijau, kad kol geriu viskas gerai, o baigus bus tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2009 08 04, 10:43)
Dar norejau paklausti, o baigus gerti arbatas zarnynas ir toliau lieka super? Nes as bijau, kad kol geriu viskas gerai, o baigus bus tas pats  doh.gif

O kiek laiko tu naudoji šiuos preparatus ir konkrečiai kokius?
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 08 04, 12:09)
O kiek laiko tu naudoji šiuos preparatus ir konkrečiai kokius?

Geriu liekninancia arbata, vegetarine dieta (tabletes tokios, tik nezinau ar taip tiksliai vadinasi) ir vaikiska kalci. na, geriu dar tik tris savaites. Taip greit pagerejo, kad bijau jog viskas dings po to.
Atsakyti