Įkraunama...
Įkraunama...

Tianshi produkcija

QUOTE(buckizs @ 2009 08 04, 11:53)
Geriu liekninancia arbata, vegetarine dieta (tabletes tokios, tik nezinau ar taip tiksliai vadinasi) ir vaikiska kalci. na, geriu dar tik tris savaites. Taip greit pagerejo, kad bijau jog viskas dings po to.

Kaip suprantu pradėjai vartoti dėl kažkokių sutrikimų, o neprofilaktiškai. Būtinai pasidaryk rudenį ir pavasarį pilną organizmo valymą, tikrai naudinga ir jei turi kažkokių lėtinių problemų pamatysi pajausi tikrai pagerėjimą mirksiukas.gif Kalcį gali truputį pakaitalioti: suvartojus šitą įsigyk kitokio, bent jau man gydytoja visada rekomenduoja juos pakaitalioti. Vaikiškas labai gerai mums moteriškėms dėl savo sudedamosios dalies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 08 06, 09:27)
Kaip suprantu pradėjai vartoti dėl kažkokių sutrikimų, o neprofilaktiškai. Būtinai pasidaryk rudenį ir pavasarį pilną organizmo valymą, tikrai naudinga ir jei turi kažkokių lėtinių problemų pamatysi pajausi tikrai pagerėjimą  mirksiukas.gif Kalcį gali truputį pakaitalioti: suvartojus šitą įsigyk kitokio, bent jau man gydytoja visada rekomenduoja juos pakaitalioti. Vaikiškas labai gerai mums moteriškėms dėl savo sudedamosios dalies  mirksiukas.gif

Labai aciu uz patarimus smile.gif Man gydytoja dar yra israsiusi du vaistu komplektus, kuriuos gersiu paeiliui kai baigsiu sita, tai kalci irgi pastebejau keicia smile.gif
Atsakyti
As pati su vaikinu ir mama vartojam Tianshi preparatus, nors dar tik 2-3 menuo, bet rezultatai fantastiski, mano brangiausiajai mamytei buvo nustatytas jau I laipsnio diabetas, o kaip jus manote, ar jis dar yra, aciu diveui ir Tianshi, jau ne thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(juhate @ 2009 08 09, 09:40)
As pati su vaikinu ir mama vartojam Tianshi preparatus, nors dar tik 2-3 menuo, bet rezultatai fantastiski, mano brangiausiajai mamytei buvo nustatytas jau I laipsnio diabetas, o kaip jus manote, ar jis dar yra, aciu diveui ir Tianshi, jau ne  thumbup.gif 

Sakyk, prasau, o kuo tau su vaikinu fantastiski rezultatai (apie mama papasakojai)?
Atsakyti
na pagrindinis dalykas, kas vaikinui pasidare, tai kad nustojo knarkti, dar tiksliai nezinau, kas jam padejo, bet jauciu, kad kramtomas kalcis, nes jis labiausiai veikia burnos ertme ir kvepavimo takus, o man tai susitvarke spaudimas, nes buvo 90/50, dabar 117/67, manyciau visai neblogai smile.gif kas dar, man nebera salta, vaikinas is manes juokdavosi, kaip man visada salta visur, o dabar juokauju, kad ir ziema zieminio palto nebereikes, arbata praplecia smulkiausius kapiliarus, tai ji ir padejo, del arbatos susitvarke viduriai, jauciuosi energinga, maziau kavos reikia, o cinkui galeciau medali kabint, nezinau ar cia tik jis, ar ir visa kita, bet mano oda dabar palyginus su tokia, kokia buvo (ant veido buvo jau demes atsirade nuo issausejimo, joki kremai nepadejo, baisiausia, kad ir spuogai toje pacioje vietoje buvo, tai nejo suprast, ar ta oda sausint ar drekint rekejo), o dabar ir be kremo jokio isbunu kelias dienas, kai niekur eiti nereikia smile.gif dar ka nors papsakot?wink.gif o juk dar tik 2-3 men kaip as naudoju, o vaikinas dar tik menuo smile.gif
Atsakyti
Na, tos informacijos ir iš savo patirties ir iš artimų žmonių, mes visos turime daug mirksiukas.gif Aš pati su Tianshi kompanija bendrauju jau 6 metai ir daug puikių rezultatų mačiau. Kas link vyrų maniškis buvo skeptikas hihihi.gif bet su skrandžiu jau ne vieni metai blogai. Tad patarė mums gydytoja ką vartoti ir tik po mėnesio vyras nuleido galvą ir pasakė, kad tikrai jam taip gerai seniai jau buvo biggrin.gif ir nenori paleisti šių preparatų. Tad ką, rudenį darysim valymus smile.gif
Atsakyti
pradejau gerti antilipidine arbata ir kaip tik su tuo sutpo, kad jau antra diena keistai spaudzia galva, cia normalu, ar pasireiskia koks salutinis poveikis??
Atsakyti
QUOTE(ragazzza @ 2009 08 15, 19:26)
pradejau gerti antilipidine arbata ir kaip tik su tuo sutpo, kad jau antra diena keistai spaudzia galva, cia normalu, ar pasireiskia koks salutinis poveikis??

Aš bent nejaučiau nieko, bet galite ir jausti, nes ji atlieka valomąjį darbą ir gali net skaudėti galvą iš pradžių. Kokią jūs geriate karštą ar vėsią?
Atsakyti
valosi toksinai. 4u.gif Reiškia veikia. Man skaudėjo 10 parų. Įkalk smegenų kalcio ir praeis
Atsakyti
QUOTE(ragazzza @ 2009 08 15, 20:26)

man irgi sakudejo, pora dienu is lovos nejo atsikelt, bet tai va ir yra esme, jei organizmas uzterstas, tai kai arbata pradeda valyti organizma, tai ne tik galvos skausmai uzeina, bet reikia neissigasti, gerti toliau, praeis tas skausmas. Ypac jis gali pasireiksti, jei paprastai buna zemas spaudimas, arbata pradeda ji kelti ir naturalu, kad is pradziu pradeda skaudeti galva, taciau tikrai praeis, kai susinormalizuos kraujospudis ir bus pravalytas organizmas ax.gif
Atsakyti
pries savaite pradejau gerti antilip.arbata-Digest+ Zn. zarnyno reikalai lyg ir i gera.daugiau komentuoti ankstoka.

mama irgi bando susimazinti cholesteroli.kai zinosiu rezultatus parasysiu
Atsakyti
as geriu kordicepsa ir arbatele, kol kas nepastebejau pakitimu, neskaitant galvos skausmo, bet siandien jau maziau..

Beje, cia rasot, kad geriant arbata, labai gerai pradeda zarnynas veikti, t.y. dideliam reikalui i wc norisi, bet man kazkaip visai neveikia sad.gif Tiesa, su virskinimu, turiu problemu, tai tikiuosi, kad po kiek laiko ir man susireguliuos...
Atsakyti