Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Paja @ 2009 06 22, 15:51)
Sirdingi sveikinimai. 4u.gif Siltos ir geros vasaros. 4u.gif
As irgi sesija baigiau, tiksliau, pora uodegyciu palikau rudeniui. blush2.gif Dabar grauziu knygas, ko visus metau negalejau sau leisti-ech, kokia atgaiva dusiai. rolleyes.gif

Ačiū flirt.gif
Visoms smagios ir šiltos vasaros vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 06 22, 15:51)
Sirdingi sveikinimai. 4u.gif Siltos ir geros vasaros. 4u.gif
As irgi sesija baigiau, tiksliau, pora uodegyciu palikau rudeniui. blush2.gif Dabar grauziu knygas, ko visus metau negalejau sau leisti-ech, kokia atgaiva dusiai. rolleyes.gif

o griauži ne mokso knygas? aš ir pasidėjau visokių ne mokslo - sakau gal paskaitysiu pagaliau.

beje, ar tareisi su tarvainyte? lyg Tu norėjai eiti, ane?

Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 06 22, 19:17)
o griauži ne mokso knygas? aš ir pasidėjau visokių ne mokslo - sakau gal paskaitysiu pagaliau.

beje, ar tareisi su tarvainyte? lyg Tu norėjai eiti, ane?

Aha, graužiu ne mokslo knygas. Netgi dukros knygas paėmiau į rankas. biggrin.gif Iki šiol negaliu patikėt, kad toks kaifas skaityt ne kodeksus, konspektus ir t.t.-šeimyna net stabdyt pradėjo, sako, lėčiau skaityk, mamule. smile.gif

Nea, nesitariau, nes bent jau praeitą savaitę ji buvo kažkur išvykusi, o man ir noras praėjo... Atostogų nuotaika visai užvaldė.blush2.gif
Atsakyti
As taip pat baigiau sesija smile.gif geros vasaros jums MRU'nietes wub.gif pailsekit tourist5.gif vacation4.gif
Atsakyti
As taip pat linkiu Jums geros ir siltos vasaros mirksiukas.gif pailsekit vacation1.gif

P.S. Gal galetumet pasakyti is ko moketes civilinio proceso teisei, baudziamojo proceso teisei ir konstitucinei lyginamajai teisei? unsure.gif Gal kokiu geru konspektuku turit? Noretusi susirinkti literatura, kad netektu paskutine minute ieskotis ir eiti is proto rolleyes.gif
Atsakyti
:
QUOTE(ZwAiGzDuTe @ 2009 06 18, 09:37)
Tai niekam neteko susidurti su S. Birbilaite?

man asmeniskai paciai neteko mokytis pas ja, bet mano grupiokes buvo pasirinke pozityvu mastyma pas ja, tai kurios atsiskaitinejo iki sesijos problemu nebuvo, kurios ejo egzamino diena pusei beveik neiskaite verysad.gif ir siaip labai kabinejosi sake unsure.gif
Atsakyti
ZIURIU CIA VISIEM JAU VASARA. na man irgi jasu vasara, tik dar kursinis liko ir skolele. situos pabaigsiu ir vsio. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šeštadienį tvarkiau stalčius ir spinteles ir radau kelias šviestas ir surištas knygas, kurių man nebereikės, gal kam reikia? Galėčiau perleisti už simbolinę kainą mirksiukas.gif

S.Arlausko Turiningieji teisės pagrindai, 2004 m.

G.Goda, M.Kazlauskas, P.Kuconis Baudžiamojo proceso teisė, 2005

E.Laužikas, V. Mikelėnas, V. Nekrošius Civilinio proceso teisė 1 ir 2 tomai, 2003 m.

parsinešiau naujų knygų, neturiu kur dėti doh.gif
Atsakyti
Jau visai aptilot...vasara visiska jau visiems, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shiubidiuby @ 2009 06 29, 08:24)
Jau visai aptilot...vasara visiska jau visiems, ar ne? biggrin.gif

Atsotogos visoms tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif Gero oro, daug nepamirštamų akimirkų 4u.gif

Man taip pat jau sesija baigėsi thumbup.gif thumbup.gif Atostogos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 06 23, 13:42)
As taip pat linkiu Jums geros ir siltos vasaros  mirksiukas.gif  pailsekit  vacation1.gif

P.S. Gal galetumet pasakyti is ko moketes civilinio proceso teisei, baudziamojo proceso teisei ir konstitucinei lyginamajai teisei?  unsure.gif Gal kokiu geru konspektuku turit? Noretusi susirinkti literatura, kad netektu paskutine minute ieskotis ir eiti is proto  rolleyes.gif

Sveika smile.gif turiu neblogus CPT konspktus tongue.gif iš jų ruošiausi valstybinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keliux @ 2009 06 30, 12:43)
Sveika smile.gif turiu neblogus CPT konspktus  tongue.gif  iš jų ruošiausi valstybinam smile.gif

Gal galetumet pasidalinti? rolleyes.gif mano e-mail: akacijaorama@gmail.com. Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti