Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Keliux @ 2009 06 30, 12:43)
Sveika smile.gif turiu neblogus CPT konspktus  tongue.gif  iš jų ruošiausi valstybinam smile.gif

jeigu galima ir as noreciau blush2.gif martam88@mail.ru
Atsakyti
Sveika smile.gif turiu neblogus CPT konspktus  tongue.gif  iš jų ruošiausi valstybinam smile.gif

Laba, as irgi labai noreciau konspektu i emeila zjnamai@gmail.com nes turiu skola, ja reikes kazkaip panaikinti, o destytoja 'gera' pasitaike. Sudetingas reikalas su ponia Z.

Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas turit geru konstitucines \lyginamosios\ konspektuku? 4u.gif mano el.pastas vjankovska@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Keliux @ 2009 06 30, 11:43)

Ir as noreciau, jei tik galima. blush2.gif parduotuvele@gmail.com
Bandau sau iteigti, kad jau rugpjucio menesi tikrai tikrai pradesiu skaityti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 07 02, 14:21)
Ir as noreciau, jei tik galima. blush2.gif parduotuvele@gmail.com
Bandau sau iteigti, kad jau rugpjucio menesi tikrai tikrai pradesiu skaityti. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As taip pries kiekviena sesija save nuteikineju doh.gif bet vistiek paskutinem dienom pradedu ruostis
Atsakyti
Aš sakau tarptautinę teisė pas katuoką skaitysiu vasarą, bet kaip reiks rašto darbą atlikti, neįsivaizduoju ... Gal kas jau darėt, pametėkit minčių, pamąstymų...Ačiūkas....
Atsakyti

Ar galima būtų ir man atsiųsti. Jau pavasarį reiks ruoštis valstybinam.
tarelis0@gmail.com

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 03 liepos 2009 - 08:02
Sveikos, studentes, gal kas dabar lankosi skaitykloje? Turiu dideli prasyma, gal kas turite, arba galite is skaityklos man atsiusti Jurisprudencijos zurnala, 2008, Nr.10 (112), p. 7-16. Labai reikia, o galimybes nuvaziuoti i mru dabar nera. unsure.gif Atsilyginsiu. 4u.gif
Atsakyti
taigi per google išsitraukti eina Jurisprudencijas
Atsakyti
Sveiki, patare klausti pas Jus, tai ir klausiu ax.gif :
Kam reikalingas antras turas, ar galima vel pateikti prasyma i nauja specialybe. as siemet istojau i magistra mru, bet dabar pagalvojau, kad gal mieliau bandyciau i kita specialybe, ar dar yra galimybe ten bandyti (butent per ta antra tura?) g.gif blush2.gif
Atsakyti
na žiūrėkit, štai čia 3 lentelėje yra visa priėmimo procedūrų eiga surašyta.

http://www.mruni.lt/...v_issilavinima/

Po Kviečiamųjų studijuoti sąrašų skelbimas (I turas)
yra Pakviestųjų studijuoti dokumentų priėmimas
tada Apeliacijos dėl konkurso priimamos
tada Sprendimai dėl apeliacijų paviešinami
ir galiausiai: Patikslintų kviečiamųjų studijuoti sąrašų skelbimas (II turas)

Kdangi tokio dalyko kaip Prašymų dalyvauti konkurse priėmimas ir dokumentų registravimas II ture NĖRA, manau, kad į antrajame ture į atsilaisvinusias vietas pretenduoja tik tiek, kurie neįstojo per pirmąjį turą 4u.gif

Mano supratimu persigalvoti ir koreguoti prašymus suteikdami kitas pirmumo vietas galėjote iki liepos 3 d. 15 d., nes buvo nurodyta, kad tuo metu vyksta Prašymuose pareikštų pageidavimų tikslinimas

Ech, aš įstojau, bet dabar jau galvoju, ar tikrai man reikalingas antras magistras g.gif g.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 10 liepos 2009 - 17:59
QUOTE(saimona @ 2009 07 10, 18:56)
Ech, aš įstojau, bet dabar jau galvoju, ar tikrai man reikalingas antras magistras g.gif 

Nuosirdziai sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Jei istojai i megiama specialybe,tai bet kokiu atveju mokslai iseis i nauda-geresnes perspektyvos,didesnes karjeros galimybes.
As irgi istojau mirksiukas.gif ,tik i teises bakalaura .Tai bus visai kita specialybe,nei iki siol dirbau,bet noriu apjungti abi specialybes.
Del antro turo butent taip ir yra-jei ne visi pakviestieji pasirasys sutartis,i laisvas vietas gales pretenduoti su mazesniu balu nepraeje stojantieji.Net ir po antro turo dar atsilaisvina vietu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daugvaikuciu: 10 liepos 2009 - 21:07