Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(gelsvakase @ 2009 06 15, 13:43)
tai man reiketu kartoti tuos dalykus uz kuriuos turiu skolas ar kaip? nes pirmame semestre skolu neturiu tik antrame ju bus daugiau nei trys, ir as negalesiu antro kurso dalyku laikyti kitais metais ? nieko jau nebesuprantu  verysad.gif

Zinok, bijau ka ir sakyti, kad sumaisties nebutu pirmiau laiko. blush2.gif Geriau iskart skambink metodininkei ir ji pasakys kaip ir kas.
Mano draugei sake vienaip, man dar kitaip, tai gaunasi sugedes telefonas. doh.gif
Blogiausia, kad visos sitos info mru internetiniam puslapiuki nera...
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 06 15, 09:45)
Sutinku su mėnuliu drinks_cheers.gif Labai sunki knyga...buvau ir tarptautinį žodyną paėmus ir skaičiau su juo. Bet kadangi ir aš nespėjau jo knygos pervaryt, nes reikia tam daug laiko, baigiau mokytis iš konspektų. O ir paskaitose buvau. Turėjau jo parašą, matomai pliusiuką dėl to gavau. Per egzą jam parašą parodžiau, pasižymėjo lape.
Pirmam klausimui prisiminti užteko pažiūrėt kai jis leido prieš rašant 10 minučių, antras - buvo labai lengvas. Rezai - labai neblogi, bet daug ir skolų. Rašyt reikia gražiai. Specialiai nešiausi dukros parkerį....

Dėkoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2009 06 15, 08:39)
Aš laikiau. Mokytis tikrai sunku buvo, nes ta jo knyga - tarptautinių žodžių žodynas be vertimo ir paaiškinimo.  Tad paskaičius 60 puslapių mečiau ją į šoną ir skaičiau konspektus.
Per egzą labai vaikščiojo, kai kuriems studentams pažymėjo lapelius už nusirašinėjimą 1 vaikinuką išvarė. Davė po 2 klausimus, buvo 2 grupės. Mano akimis žiūrint, rezultatai visai neblogi buvo, bet ir neišlaikiusių nemažai liko.

4u.gif

Pats durniausias egzas kokiam tik teko ruostis... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 06 12, 13:17)
turiu iš nuotolinių. kur siųsti?  g.gif

as irgi noreciau politiologijos konspekto: va-taip@hotmail.com
Aciu smile.gif
Atsakyti
parasiau metodininkei del tu skolu ir va ka man ji atrase:

taip, skolų norint kad butumėte perkelta i kita kursa reikia turetu ne daugiau triju nepriklausomai nuo finansavimo pobudzio, taip pat jeigu mokate uz moksla ir turite daugiau negu 3 liekate oficialiai 1 kurse bet mokotes i prieki su visa grupe ir oficialiai bunate pirmame kurse kol buna ne daugiau kaip trys skolos. Nezinau ar aiskiai cia isdesciau viska jei ka klauskite.

Net ramiau pasidare kad nereikes viso kurso kartoti blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(gelsvakase @ 2009 06 15, 21:13)
parasiau metodininkei del tu skolu ir va ka man ji atrase:

taip, skolų norint kad butumėte perkelta i kita kursa reikia turetu ne daugiau triju nepriklausomai nuo finansavimo pobudzio, taip pat jeigu mokate uz moksla ir turite daugiau negu 3 liekate oficialiai 1 kurse bet mokotes i prieki su visa grupe ir oficialiai bunate pirmame kurse kol buna ne daugiau kaip trys skolos. Nezinau ar aiskiai cia isdesciau viska jei ka klauskite.
Net ramiau pasidare kad nereikes viso kurso kartoti    blush2.gif

Kokiai Jus metodininkei raset? g.gif
O as siandien paklausiau, tai sake dar niekas neaisku, dar dekanas svarsto kaip cia daryti blink.gif sake, kai bus nuspresta, visiems studentams metodininkes atsius laiskus. zodziu niekas neaisku kaip cia bus ohmy.gif
Papildyta:
Gal kuri esat susidurusi su Ruta Petkuviene (teises teorijos destytoja) ar ka nors girdejot? Kas ji per viena? labai sunku pas ja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2009 06 15, 20:37)
as irgi noreciau politiologijos konspekto:  va-taip@hotmail.com
Aciu  smile.gif

Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
[quote=akacijaorama,2009 06 15, 22:44]
Kokiai Jus metodininkei raset? g.gif
O as siandien paklausiau, tai sake dar niekas neaisku, dar dekanas svarsto kaip cia daryti blink.gif sake, kai bus nuspresta, visiems studentams metodininkes atsius laiskus. zodziu niekas neaisku kaip cia bus ohmy.gif

mano metodininke tai renata damanskaite cia viesojo administravimo fakulteto, sake kad musu dekanate jau nuspresta sita sistema, o jusu manau kitas fakultetas ir kitokie reikaliukai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 06 14, 09:12)
gerulis jis, nesunku, o ir dėstytuvas thumbup.gif

O placiau? I ka labiau atkreipti demesi? wink.gif Jau baime kankina verysad.gif

Gal dar kas galit pasidalint patirtimi apie Civilines teises (bendrosios dalies) egzamina pas Birstona? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fiolyte: 15 birželio 2009 - 22:08
Sveikutes, gal kam teko administracine (bendroji dalis) laikyti pas Jurgaiti? Daug reikalauja per egzamina? g.gif 4u.gif
beje gal kas turiu geru konspektuku is administracines 4u.gif aldoncik@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 06 15, 22:44)
Kokiai Jus metodininkei raset?  g.gif
O as siandien paklausiau, tai sake dar niekas neaisku, dar dekanas svarsto kaip cia daryti  blink.gif  sake, kai bus nuspresta, visiems studentams metodininkes atsius laiskus. zodziu niekas neaisku kaip cia bus  ohmy.gif
Papildyta:
Gal kuri esat susidurusi su Ruta Petkuviene (teises teorijos destytoja) ar ka nors girdejot? Kas ji per viena? labai sunku pas ja?  unsure.gif

Pas šitą dėstytoją laikiau aš. Gera, bet griežta. Jei moki, tempia geresniam pažymiui. Nemėgsta ir gaudo nusirašinėjančius.
Klausimai - kaip ir pas visus, tie patys, pavaryk porą puslapių atgal ir rasi.
Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(fiolyte @ 2009 06 15, 23:07)
O placiau? I ka labiau atkreipti demesi? wink.gif Jau baime kankina  verysad.gif

Gal dar kas galit pasidalint patirtimi apie Civilines teises (bendrosios dalies) egzamina pas Birstona?  4u.gif

Nelaikiau pas jį, bet mano rašto darbą jis taisė. Kai atėjom klausti, tai dar nebuvo ištaisęs, tai nepatiko, kad atsainiai perskaitė ant greičio darbą ir vsio... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gelsvakase @ 2009 06 15, 23:04)
mano metodininke tai renata damanskaite cia viesojo administravimo fakulteto, sake kad musu dekanate jau nuspresta sita sistema, o jusu manau kitas fakultetas ir kitokie reikaliukai  smile.gif

Aisku smile.gif Kaip jums pasiseke del to sad.gif taip, mano tai teises fakultetas. Tikiuos ir pas mus taip pat padarys, o laukimas tiesiog zudo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 06 16, 09:59)
Pas šitą dėstytoją laikiau aš. Gera, bet griežta. Jei moki, tempia geresniam pažymiui. Nemėgsta ir gaudo nusirašinėjančius.
Klausimai - kaip ir pas visus, tie patys, pavaryk porą puslapių atgal ir rasi.
Sėkmės

Dekuj uz informacija smile.gif Na kadangi eisiu perlaikyti individualiai, tai nusirasyti nebus galimybes. Klausiau merginu apie teises teorijos klausimus, bet neatsake man, tai paklausiu jusu: atsakineti pas Petkuviene reikia konkreciai, aiskiai, ar placiau? na pvz. uzduoda klausima teisine samone, tai reikia tik apibudinima pasakyti ir rusis isvardinti ar tas rusis ir placiau aprasyti? unsure.gif O Jus su grupe laiket pas ja? Ir is pirmo karto islaiket? Savo gautu klausimu nebepamenat? g.gif nepykit, kad taip klausineju, bet labai bijau, nes girdejau, kad si destytoja labai griezta ir sunku pas ja bijau.gif
Papildyta:
P.S. Gal dar kas galetumet papasakoti apie Petkuviene? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 06 16, 10:39)
Aisku  smile.gif  Kaip jums pasiseke del to  sad.gif  taip, mano tai teises fakultetas. Tikiuos ir pas mus taip pat padarys, o laukimas tiesiog zudo  verysad.gif
Papildyta:
Dekuj uz informacija  smile.gif Na kadangi eisiu perlaikyti individualiai, tai nusirasyti nebus galimybes. Klausiau merginu apie teises teorijos klausimus, bet neatsake man, tai paklausiu jusu: atsakineti pas Petkuviene reikia konkreciai, aiskiai, ar placiau? na pvz. uzduoda klausima teisine samone, tai reikia tik apibudinima pasakyti ir rusis isvardinti ar tas rusis ir placiau aprasyti?  unsure.gif  O Jus su grupe laiket pas ja? Ir is pirmo karto islaiket? Savo gautu klausimu nebepamenat?  g.gif nepykit, kad taip klausineju, bet labai bijau, nes girdejau, kad si destytoja labai griezta ir sunku pas ja  bijau.gif
Papildyta:
P.S. Gal dar kas galetumet papasakoti apie Petkuviene?  unsure.gif

Aš trumpai rašiau, nėr kur išsiplėsti, kai vieną kartą knygą perskaitei. Laikiau su grupe. Išlaikiau iškart, ji dar žiūrėjo į rašto darbus. Jei nebuvo kito dėstytojo ištaisyta, laukė, nors nežinau kaip ir kiek. Klausimų nepamenu, bet tie patys kur rašė viena kolegė - įstatymai ir dar kažkas...Pavaryk puslapius atgal rasi.
Atsakyti