Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

gal kas turi muitines administravimo pagrindu kokiu konspektuku? buciau labai dekinga 4u.gif aldoncik@gmail.com

PS. dar mane domintu is administracines, uzduociu pavyzdziai su sprendimais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontik: 16 birželio 2009 - 19:50
ka zinot apie dest Lingyte?
Atsakyti
Sveiki smile.gif Gal kas susidūrėt su dėstytoja S. Birbilaite ir pozityvaus mąstymo ugdymu ?
Labai reikia pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(gelsvakase @ 2009 06 14, 23:51)
na tarkim jeigu as pirmame kurse tureciau 5 skolas tai oficialiai skaityciausi pirmakurse, bet tuo paciu galeciau mokytis antro kurso dalykus? ir kai jau issilaikyciau pirmo kurso skolas tada oficialiai patapciau antrakurse? ar as kazka ne taip suprantu?  smile.gif

/panasiai supratai, as katik baigiau pirmaji kursa ir baiminausi del skolu. Mums metodininke pasake, kad jei turi virs 3 skolu t.y. 4,5,6,... tada lieki antriems metams. Taigi pagal popieriu, teoriskai, busi 1 kurse, o i paskaitas vaiksciosi ir laikysi egzaminus su savo grupiokais, kurie jau bus antrakursiai. aisku, galesi su jais egzus laikytis jei sumokesi uz mokslus , uz semestra. O poto jau kai baigsi antruosius metelius (pagal popierius kartosi kursa) tave perkels iskarto i 3 kursa. Cia bent jau neakivaizdininkams 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vytele @ 2009 06 16, 20:12)
Gal dar ir man galima tuos politologijos konspektus  blush2.gif  Labai dekinga buciau. renatt.ge@gmail.com

Man taip pat blush2.gif blush2.gif blush2.gif gintaremurzaite@gmail.com Buciau labai labai labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 06 11, 15:29)
Dar karta prasau pagalbos:
Merginos, gal padesite apsispresti, reikia is kiekvieno saraso isrinkti po viena dalyka:

1. Draudimo t.
    Konstituciniu gincu t.
    Autoriu t.
    Socialine statistika

2. Teises filosifija
    Kanonu t.
    Notariato t.

3. Mokesciu t.
    Informatikos t.
    El. dokumentai ir ju apsauga

Busiu labai dekinga uz ivairias nuomones ir patarimus  mirksiukas.gif

Gal dar kazkas pasisakys ax.gif
Del tracio kaip ir apsisprendziau, bet del pirmo ir antro negalutinai g.gif

QUOTE(kamarele @ 2009 06 16, 12:13)
Cia alternatyvus dalykai, turiu pasirinkti du, o ka rinktis neisivaizduoju, bijau kad neuzsirauciau ant kokios nesamones ( kaip kad su autoriu teise buvo doh.gif ) Ir dar nezinau kas siuos dalykus desto. Gal turit kokiu minciu ax.gif

O kas su autoriu t. negerai buvo? g.gif
Atsakyti
Briunete, draudimo sakė nesunkus buvo testas, kurį sprendė visi vos ne bendrai. Nebuvau, bet gailėjaus, kad nėjau. Teisės filosofijos man rodos niekas nesirinktų savanoriškai. Notariato girdėjau buvo labai geri pažymiai, 10...Bet CK mokėt reikia, jei sekėsi civilinė - liuks. O kanonai - reiks perskaityt dėstytuvo straipsnius ir parašyt ar papasakot egzo metu pvz. apie laidojimo apeigas, celibatą ar bažnytinę ir civilinę santuoką. Tiesa, nuotolinėse yra, bet sakė, kad ten per daug. Sėkmės renkantis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 17 birželio 2009 - 08:30
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 06 16, 16:15)
Jūs atrodo nuotolinėse studijose, atsiprašau, ar kažkaip kitaip vadinasi...O ką laikysit?

Nuotolinėse. O laikysiu Mokesčių teisę.
Papildyta:
QUOTE(vytele @ 2009 06 16, 20:12)
Gal dar ir man galima tuos politologijos konspektus  blush2.gif  Labai dekinga buciau. renatt.ge@gmail.com

QUOTE(saliutas @ 2009 06 17, 00:09)
Man taip pat  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  gintaremurzaite@gmail.com Buciau labai labai labai dekinga  blush2.gif

Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 06 16, 15:22)
Žinai, parašyk, kaip seksis tartis su dėstytojais...Ir nepyk, kad aš čia taip  doh.gif

Baik, ko gi cia del tokiu nieku pykti. mirksiukas.gif Parasysiu kaip seksis, jei vis dar turesiu dideli nora eiti skolu laikytis. rolleyes.gif

QUOTE(akacijaorama @ 2009 06 16, 18:26)
Kokia metodininke Jums taip sake?  g.gif  Bet priimtu turbut tik tokiu atveju, jei skolu yra ne daugiau kaip trys. Nes juk paskutine laikymui diena birzelio 20, o po to 22 d. ar kada suvedines galutinius sarasus.

Musu - D. Kodis. Vat, tikrai nezinau kaip viskas butu, bet patikino, kad toks dalykas imanomas. Vaziuosiu pas metodininke kita savaite, po Joniniu, ir bandysiu dar prasitest skolos lapeli, tai tada ir paaiskes ar nebuvo cia paistalai. ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri iš jūsų laikėte neseniai baudžiamosios spec. dalį, sidalinkite įspūdžiais ir klausimais
Atsakyti
QUOTE(epupa @ 2009 06 17, 14:15)
Mergaitės, gal kuri iš jūsų laikėte neseniai baudžiamosios spec. dalį, sidalinkite įspūdžiais ir klausimais

Laikiau ax.gif
Ispudziai... g.gif Geru neturiu biggrin.gif Bet islaikiau bigsmile.gif
Gavau:
teorinis - 300 str. nusikaltimo dalykas, o uzdavinys apie kvalifikuota nuzudyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoonbeaM: 17 birželio 2009 - 13:42
Kolegė sakė, kad dėstytojai iki 07-01 priiminės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 17 birželio 2009 - 14:06
O gal kas esat su Zydrunu Plytniku arba Andriumi Kaluina susidure? Jie teises teorijos destytojai. Labiau domintu pasisakymai apie Plytnika. aciu rolleyes.gif
Atsakyti