Įkraunama...
Įkraunama...

Paroksizminė tachikardija

kas baisiausia, kad operacijos metu turetu buti mano dienos.... schmoll.gif todel man labai aktualus klausimas kiek laiko reikia nesikalti is lovos po tos operacijos.. nenoreciau uzsimanyti i wc ir prasyti kazkieno pagalbos... doh.gif o po operacijos, kai isleidzia namie, tai neduoda nedarbingumo kazkuriam laikui? kazkaip pasisaugot gal reikia ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Rinatukas @ 2012 11 28, 13:09)
kas baisiausia, kad operacijos metu turetu buti mano dienos....  schmoll.gif todel man labai aktualus klausimas kiek laiko reikia nesikalti is lovos po tos operacijos.. nenoreciau uzsimanyti i wc ir prasyti kazkieno pagalbos...  doh.gif  o po operacijos, kai isleidzia namie, tai neduoda nedarbingumo kazkuriam laikui? kazkaip pasisaugot gal reikia ar kaip?

Baikit, jei bus Jūsų dienos neoperuos gi schmoll.gif
Aš taip vieną kart namo grįžau, nors neturėjo būt, bet matyt iš streso, operaciją atidėjo. Nedarbingumą duoda. Pirmą kart (laiko tokius svorius ant tų venų), 4 valandas, antrą kai darė 6 val. Keltis neleido dar visą naktį. Sesutės buvo geros, tai nešė basonus blush2.gif Bet man buvo gėda, tai aš vakare visvien į tualetą nuvariau blush2.gif Šiaip nelabai ir noris, taigi negalima valgyt ir gert preiš op. Saugot reik kojas tas, o šiaip nelabai yr ką saugot bigsmile.gif Na, krūtinė tokia, lyg arklys būtų įspyręs. Nėr ko jaudintis, atrodo tik baisiai. 4u.gif
Atsakyti
tai as kazkur ir buvau skaicius, kad neoperuoja, kai dienos.. pasiskambinau savo seimos gydytojai, o ji dar su kardiologe pasitare ir sake, kad operacijos tai neitakos ir neatides... tai net nzn ir ka daryt... jau per stresa si menesi anksciau susirgau, tai taip ir gavosi... doh.gif o kiek laiko nedarbingumas buna?
Atsakyti
QUOTE(Rinatukas @ 2012 11 28, 15:20)
tai as kazkur ir buvau skaicius, kad neoperuoja, kai dienos.. pasiskambinau savo seimos gydytojai, o ji dar su kardiologe pasitare ir sake, kad operacijos tai neitakos ir neatides... tai net nzn ir ka daryt... jau per stresa si menesi anksciau susirgau, tai taip ir gavosi...  doh.gif o kiek laiko nedarbingumas buna?

Šeimos gydytoja ir kardiologė matyt nelabai supranta kaip ta operacija vyksta. Ten viską sutvarkys taigi. Juk į kirkšnis suveda viską. Man pats prof. pasakė, kaip mums bus ir jums nemalonu. Aš taigi jau parą buvau išgulėjus. Tai tikrai galėjo operuoti, bet išrašė namo. Gi būsit nuoga, paskui parą gulėt turėsit irgi nuoga.
Nedarbingumą nepasakysiu kiek duoda, nes aš pasakiau, kad man nereikia.
Atsakyti
Šiaip tai daugeliui operacijų taikoma - jei neskubi, neoperuoja per mėnesines. Jums tikrai reiktų skambinti į skyrių, kur Jus operuos, ir ten kalbėt, poliklininkos gydytojai čia niekuo dėti, nesusidūrę juk net daugelis su jokiom operacijom apskritai.
Atsakyti
QUOTE(ausrinedomkiene @ 2012 09 12, 11:43)
Nu va pagaliau mes patekome pas ji Daktara Aidieti.Jis apsieme mus operuoti.Dabar kantriai laukiam.Norejau paklausti ar kuri nors is mamyciu savo mazyliui teko tokia operacija turet kaip sekesi ar labai ji sudetinga mums tik 6metukai ir labai bijau.Aciu

Pasidalinkite prasau, ar operavotes? kaip sekesi operacija? kaip dukra jauciasi dabar? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Nesu mama,man tik 15 metu,bet turiu sia liga jau 5 metus (vasara bus 6)
Man padare Santariskese operacija per kirksni,labai bijojau,bet dabar visai normaliai jauciuosi
Gal kas zinote,ar ilgai tas pridegintas pluostas laikys,nes maciau atsakymuose (t.y kuriuos gavau is daktaru),kad po 1 metu atsinaujins. Taip pat,mokykloje siais metais buvau atleista nuo kuno kulturos,bet kitais metais reiks sportuoti, o priepuoliai nuo fizinio darbo prasideda,taip pat esu labai jautri,daug stresuoju,tai irgi turi itaka gan nemaza. Ar didele tikimybe,jog priepuoliai atsinaujins? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SBernadeta @ 2013 06 13, 10:49)
Sveiki.
Nesu mama,man tik 15 metu,bet turiu sia liga jau 5 metus (vasara bus 6)
Man padare Santariskese operacija per kirksni,labai bijojau,bet dabar visai normaliai jauciuosi
Gal kas zinote,ar ilgai tas pridegintas pluostas laikys,nes maciau atsakymuose (t.y kuriuos gavau is daktaru),kad po 1 metu atsinaujins. Taip pat,mokykloje siais metais buvau atleista nuo kuno kulturos,bet kitais metais reiks sportuoti, o priepuoliai nuo fizinio darbo prasideda,taip pat esu labai jautri,daug stresuoju,tai irgi turi itaka gan nemaza. Ar didele tikimybe,jog priepuoliai atsinaujins?  verysad.gif

Na, kažkokią ne tokią informaciją gavai. Man po pirmos op. atsinaujino po kelių mėnesių, dabar jau 3 metai eina ir nieko. Čia grynai nuo žmogaus priklauso. Gal ir neatsinaujins. Mokykis nestresuot ir nesijaudint, skaityk, domėkis. Iš manęs irgi gydytojas juokėsi, kad čia jautriųjų liga. Bet aš dabar išmokau tiek nekreipt dėmėsio į viska. Kaip jau bus ar buvo, taip, nieko nepakeisi ir nėr ko čia galvot ir pergyvent.
Atsakyti
Sveiki

Mane operavo daugiau nei pries metus. Operacija vyko kaip aprase Granka. Nesu vaikas, bet 30 dar irgi nesulaukusi. Dusuli po fizinio kruvio jausdavau jau vaikystei, bet ignoruodavau simptomus kol buvau priversta kreiptis I gydytojus, nes akyse temdavo tiesiog einant ir sirdis pradedavo staigiai dauzytis atrodo isoks.
Operacijos metu rado dar viena zidini kurio negalejo panaikinti, nes pavojingoje vietoje ir dabar geriu vaistus ir gyvenu toliau.
Panaikinti zidiniai neatsinaujina, bet bet kada gali atsirasti nauju. Niekas negali pasakyti kada, todel tikrai siulau stengtis normaliai gyventi ir aisku suprastejus sveikatai pasirodyti. Man dabar net nereikia nuolat lankytis pas gydytojus, geriu vaistus ir kol neblogeja nieko nedarau wink.gif
Be paroksizmines tachikardijos as dar turiu nemazai ekstrasistoliu (permusimu), kuriu vaistai nelabai veikia
Atsakyti
mano mergaitei jau7metukai,mes jau po operacijos 7men.ir jaučiames labai gerai.didelis ačiū Profesoriui Aidiečiui kuris mus ir operavo.Nei vienas gyd.nesutiko operuot kaip tik Pr.Aidietis. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, nors tema kiek pamiršta, bet labai aktuali.Radau labai naudingos informacijos apie pačią operaciją, tiksliau prideginimą.Tyrimus jau atlikau , liko gultis į ligoninę. Labai domina gal kas pasidalins patirtimi kas būna po to, kiek laiko nedarbingumas, reabilitacija ar būna, kada galima grįžt į normalų darbo ritmą / BŪČIAU LABAI DĖKINGA JEI KAS PASIDALINTŲ PATIRTIMI.
Atsakyti
QUOTE(ilgesys) @ 2015 03 09, 22:01)
Sveiki, nors tema kiek pamiršta, bet labai aktuali.Radau labai naudingos informacijos apie pačią operaciją, tiksliau prideginimą.Tyrimus jau atlikau , liko gultis į ligoninę. Labai domina gal kas pasidalins patirtimi kas būna po to, kiek laiko nedarbingumas, reabilitacija ar būna, kada galima grįžt į normalų darbo ritmą / BŪČIAU LABAI DĖKINGA JEI KAS PASIDALINTŲ PATIRTIMI.

sveiki, domina, būtent tie klausimai, kuriuos jūs iškėlėte. gal jau viską praėjote ir galit pasidalinti patirtimi smile.gif
Atsakyti