Man priepuoliai atsinaujino mazdaug po metu ir viska teko kartotis. Tik si karta jau Norvegijoj. Tai galiu pasakyt, kad skiriasi poziuris i pacia procedura. Norvegijoj jau po 4 valandu leido keltis is lovos ir truputi pavaiksciuot. Nedejo jokiu svoriu, bet kas valanda tikrino uzdeta pleistra. Be to galima buvo lenti koja kai miegojau nakti, ko Lietuvoj neleido.
jei dar aktualu, tai nieko ypatingo po abliacijos nevyksta. Lietuvoje duoda 2 savaites nedarbingumo, jei darbas fizinis galima prasyti ir visa menesi. Tuo tarpu Norvegijoje duoda tik 1 savaite, bet kadangi dirbu fizini darba paprasiau 2. pirma savaite negalima kelnot daugiau nei 3kg svori. Bet turiu metuku dukryte, tai to niekaip neisvengiau
Savijautai tai niekaip neatsiliepia, tik kuri laika po abliacijos tenka gerti aspirina.
Man priepuoliai atsinaujino mazdaug po metu ir viska teko kartotis. Tik si karta jau Norvegijoj. Tai galiu pasakyt, kad skiriasi poziuris i pacia procedura. Norvegijoj jau po 4 valandu leido keltis is lovos ir truputi pavaiksciuot. Nedejo jokiu svoriu, bet kas valanda tikrino uzdeta pleistra. Be to galima buvo lenti koja kai miegojau nakti, ko Lietuvoj neleido.
Po prideginimo jokia reabilitacija nepriklauso. Mano dukrai dare prie tris metus ir priepuoliai neatsinaujino.
Laba diena, gal kas turi kokiu minciu kaip pas prof.Aidieti su vaiku patekti konsultacijai?
Privaciai jis dabar tik Kardiolitoj, kaip suprantu..O ten eiles pusei metu maziausiai. Nes priimta tik karta ar du per menesi.
Buvo jo imone , bet internetas rodo, kad uzsidare
QUOTE(Natelė @ 2015 11 30, 11:14)
Laba diena, gal kas turi kokiu minciu kaip pas prof.Aidieti su vaiku patekti konsultacijai?
Privaciai jis dabar tik Kardiolitoj, kaip suprantu..O ten eiles pusei metu maziausiai. Nes priimta tik karta ar du per menesi.
vaziuokit i Santariskes, nueikit pas ji ir prasykit, kad priimtu, jei tikrai rimta, priims
QUOTE(ausrinedomkiene @ 2011 10 21, 11:59)
laba diena.pirma kart rasau ir noreciau konsultacijos.mano dukrytei5metukai ir mes sergam wpw sindromu paroksizmine tachikardija.labai noreciau suzinot keliu metuku galima operuotis.labai aciu
mums siemet 7 metai suejo, jau buvo siuntimas operuotis. Atvaziavom su visais daiktais, profesorius paziurejo kardiograma ir issiunte atgal namo augti..
Vaikas labia judrus..Gydytojai neuzdraude lankyti sporta, sokius.. Pripirkau jam balionu,pridejau I kuprine, I striukes
Pakeite gydytoja vaistukus..Dabar gersim metoprololum, ju veikimas ilgesnis nei propranololum. Bet kai prisiskaiciau apie pasalini poveiki, tai bijau ir pradet duoti..
sveiki, gal kuri turite Kazakeviciau nr aciu