Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

4u.gif 4u.gif 4u.gif prisidedu ir as prie sveikinimu,sekmes ir stiprybes!!! thumbup.gif
Atsakyti
Ir daug geru pazymiu ir kad visos slystume be skolu! biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na ka mergaites, sveikinu ir as jus su rugsejo 1, nors ir nelabai laukta turbut smile.gif
ir norejau paklaust gal kuri turi 4 kurso ekonomikos ka nors is siu dalyku: europos sajungos ekonomika, marketingo tyrimai, verslo kurimo ekonomika, tarptautiniai ekonominiai santykiai. Buciau labai dekinga jei kuri pagelbetumet smile.gif
Atsakyti
Gal zinot ar su trimis skolomis kelia i kita kursa? Ir ar yra skirtumas, jei esi klausytojas ir studento vietoj? Ta prasme ar klausytoja irgi kelia (ar jiems jau kitaip)? g.gif
Atsakyti
sveikos,snd.buvau fakultete,tai pirmam ekonomikos kursui biblioteka jokiu knygu neturi g.gif siaip sake,kad viska ko reikia pasakys per izangine paskaita,bet sako musu bibliotekoj kaip matematikos ar pan.knygu nera...sako pirmam kursui dauguma perka smile.gif
Atsakyti
Na va matai, vadinasi ne veltui cia visos tas knygas siūlo, pirkom ir mes. o ka daryt, mokytis reikia, bet reikia ir turėti iš ko mokytis doh.gif
Atsakyti
sveiki jungiuos ir as i jusu buri, esu 3k. viesasis administravimas.

jei ka domintu parduou savo knygeles,
"Bendroji ir specialybės kalbos kultūra" A. Kazlauskiene, E. Rimkute, A. Bielinskienė 15 lt.
"English through sociology" R. Lenkauskienė, V. Liubiniene 6 lygis 5 lt.
Matematikos zinynas 8 lt.
"Organizaciju vadybos praktikumas" L. Bagdonienė, J. Zemblytė 10 lt.
"Filosofija šiuolaikiškai" E. Dzežulskis-Duonys 10lt.
"Tiesine algebra ir matematine analize;
"Ekonimone statistika" V. BArtosevičienė 7 lt.
" Bendravimo psichologijos žinių patikrinimo ir savarankiškų darbų užduotys" 5 lt.
"Socialine statistika" E. BAgdonas 10 lt.
" Informacines sistemos ir duomenu bazes" 15 lt.
Atsakyti
Sveikutės bigsmile.gif visas sveikinu su naujais mokslo metais 4u.gif as trečiakursė labai įdomu gal kuriai dėstė šie dėstytojai ar šiaip kokios įdomios informacijos turite smile.gif

V.Naraškevičiūtė
A.Apalainienė
G.Snieškienė
Ž.Freigofas

Dėkui iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
as ekonomiste tai jai kokiu darbu turit imeskit antro kurso dekui
simona.kanikovaite@gmail.com
Atsakyti
sveikos. per paskutinį pusmetį apturėjau daug problemų, gėriau smarkių vaistų, ir taip išėjo, kad bakalaurinį darbą ginsiuos dabar. Klausimas:- Ar yra čia merginų, jau baigusių bakalaurą? o ypač marketingo spec.? man bėda. reikia parašyti bakalaurinį labai skubiai, ir norėčiau betkokių pavyzdžių darbų gauti ;/ manau tikrai viskas greičiau išeitų. Temą turiu, ir darba gabalais pasirašius. Norisi tik pačių bakalaurinio darbo griaučių, kad viską gražiai susidėliot, ir išsitaisyt, o gal ir kokių minčių pasisemti. būčiau labai dėkinga.
alisa.stebukluose@gmail.com
Atsakyti
Laba merginos, gal priimsit ir mane i savo KTU mokslo kampeli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2009 09 03, 15:13)
Laba merginos, gal priimsit ir mane i savo KTU mokslo kampeli?  smile.gif

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif ką studijuoji, kuriame kurse?
_simute_ pažiūrėsiu ką turiu kompe tinkamo ir permesiu, tik nepaadu, kad ryt, nes bus sunki diena darbe, bet kitą savaitę tai tikrai. Gali priminti man į AŽ, jei kartais primirščiau ax.gif
Atsakyti