Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

QUOTE(rencė @ 2009 09 03, 20:59)
Sveika prisijungusi  mirksiukas.gif ką studijuoji, kuriame kurse?
_simute_ pažiūrėsiu ką turiu kompe tinkamo ir permesiu, tik nepaadu, kad ryt, nes bus sunki diena darbe, bet kitą savaitę tai tikrai. Gali priminti man į AŽ, jei kartais primirščiau ax.gif

Na as pirmakurse blush2.gif Studijuosiu verslo administravima unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Gal kam reikia KTU knygučių pigiau? Parduodu man ir mano sesei jau nebereikalingas knygutes (pagrinde pirmo ir antro kurso), jas galite pamatyti štai čia mirksiukas.gif
http://public.fotki....ygos/page2.html
user posted image

Jei ką domins - lauksiu A.Ž 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R'mint: 03 rugsėjo 2009 - 20:07
QUOTE(sandrul @ 2009 09 03, 20:20)
Na as pirmakurse  blush2.gif  Studijuosiu verslo administravima  unsure.gif

sveikaos as irgi seis metais istojau tai esu pirmakurse tik studijuosiu pnv
Atsakyti
Kaip tema atsigavo biggrin.gif biggrin.gif Bet ziuriu mano krypties mazai cia pasisakanciu g.gif As verslo administravimas, 5 kursas ax.gif
Sveikinu naujokes, istojusias simet drinks_cheers.gif ir draugiskai nepavydziu blush2.gif Stiprybes jums ir kantrybes tongue.gif
Papildyta:
Kazkaip pasmalsavau tvarkarascius, ir ziuriu kad pirmakursiams nebera matematikos? unsure.gif kazkaip raso, jog sitas modulis pakeistas kitu g.gif nu jeigu taip, tai pirmakursiam nerealiai pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
parduodu man jau nereikalingus vadovėlius:
1. E.Buškevičiūtė, I.Mačerinskienė - Finansų analizė. Leidimo metai 2008, Technologija. Būklė - puiki. Kaina 20 Lt.
2. E.Buškevičiūtė - Viešieji finansai. Leidimo metai 2006, Technologija. Būklė - puiki. Kaina 23 Lt.
Knygos Kaune.
Susidomėjusias prašau rašyti į AŽ. Foto galėsiu atsiųsti e. paštu (nemoku į čia įkelti blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 09 04, 11:52)
Kaip tema atsigavo  biggrin.gif  biggrin.gif Bet ziuriu mano krypties mazai cia pasisakanciu  g.gif As verslo administravimas, 5 kursas  ax.gif
Sveikinu naujokes, istojusias simet drinks_cheers.gif ir draugiskai nepavydziu blush2.gif Stiprybes jums ir kantrybes  tongue.gif
Papildyta:
Kazkaip pasmalsavau tvarkarascius, ir ziuriu kad pirmakursiams nebera matematikos?  unsure.gif kazkaip raso, jog sitas modulis pakeistas kitu g.gif nu jeigu taip, tai pirmakursiam nerealiai pasiseke  biggrin.gif

AS IRGI Verslo administravimas tik 1 kursas gal kokiu darbų turit kuriu gali prireikti ar info galetumet atsiusti man i remis1981@gmail.com buciau labai dekinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 09 04, 11:52)
Kazkaip pasmalsavau tvarkarascius, ir ziuriu kad pirmakursiams nebera matematikos?  unsure.gif kazkaip raso, jog sitas modulis pakeistas kitu g.gif nu jeigu taip, tai pirmakursiam nerealiai pasiseke  biggrin.gif

na žinok nemanau kad iš vis nuims matke- manau perkels i tolimesni semestrą. Matyt universitetas susimaste kad negerai kai taip iš pimo semestro visi taip skolu pasikrauna, o kiti išsigasta ir pabėga. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Gal kas turite kokios reikalingos medziagos ekonomikos antram kursui? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Tikiuosi nesikartosiu, bet labai padėtumėte, jei šiek tiek papasakotumėte apie architektūrą šiame universitete smile.gif Kas gerai, kas blogai?

Iš anksto dėkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2009 09 04, 10:33)
AS IRGI Verslo administravimas tik 1 kursas gal kokiu darbų turit kuriu gali prireikti ar info galetumet atsiusti man i remis1981@gmail.com buciau labai dekinga ax.gif  4u.gif

Turiu zinoma ir tu darbu, visko as turiu, tik va ziurejau, kad jum absoliuciai kiti dalykai negu mum buvo smile.gif maciau tik valstybes pagrindai -sita dalyka turejau pas Staponiene, bet gal 3 kurse g.gif faina labai moteriske biggrin.gif
Zodziu kai jau tiksliai koks dalykas prispaus, tada parasyk, ieskosiu ka turiu, nes dabar tai tuscias reikalas kazka siusti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 09 05, 00:06)
Turiu zinoma ir tu darbu, visko as turiu, tik va ziurejau, kad jum absoliuciai kiti dalykai negu mum buvo smile.gif maciau tik valstybes pagrindai -sita dalyka turejau pas Staponiene, bet gal 3 kurse  g.gif faina labai moteriske biggrin.gif
Zodziu kai jau tiksliai koks dalykas prispaus, tada parasyk, ieskosiu ka turiu, nes dabar tai tuscias reikalas kazka siusti  mirksiukas.gif

Na as ir kreipsiuos jei ko reiketu smile.gif blush2.gif nors siaip labai tikiuosi pati kaip nors parasyti tuos darbus, tik neaisku, kaip juos ten rasyti, kaip turi buti supavidalinti ir pan. reikia kokio pavyzdzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2009 09 05, 12:17)
Na as ir kreipsiuos jei ko reiketu  smile.gif  blush2.gif nors siaip labai tikiuosi pati kaip nors parasyti tuos darbus, tik neaisku, kaip juos ten rasyti, kaip turi buti supavidalinti ir pan. reikia kokio pavyzdzio  doh.gif

Tokiems klausimams yra isleista labai gera knygute mirksiukas.gif Kita vertus, juk dėstytojai visada pasako ir paaiškina savo reikalavimus, o jie beje visiems rašto darbams būna vienodi mirksiukas.gif
Atsakyti