Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

QUOTE(Ginara @ 2009 10 25, 11:03)
atsakykite prasau i anketos klausimus, cia kursiniam 4u.gif
http://www.######/f/...fzk/answers/new
niu ir man neduoda nuorodos ikelt, kilimu perkamumas.Anketa.lt
Labai aciu padejusioms

Atsakyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereses @ 2009 10 22, 15:34)
Sveikutes, reikia pagalbos, gal galit uzpildyti anketa? Reikia kursiniui darbui smile.gif

Reklamos efektyvumo tyrimas, UAB 'G&J group" ji yra apklausa taskas lt

Sm nuorodos neleidzia ikelti doh.gif

Aciu, padejusioms 4u.gif

atsakyta mirksiukas.gif

QUOTE(Ginara @ 2009 10 25, 12:03)
atsakykite prasau i anketos klausimus, cia kursiniam 4u.gif
http://www.######/f/...fzk/answers/new
niu ir man neduoda nuorodos ikelt, kilimu perkamumas.Anketa.lt
Labai aciu padejusioms

atsakyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai, atsakusioms i anketos klausimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif gal kuri netycia kanors turite ekonomikos planavimo? kolis ant nosies mokausi bet jei ka turetumet manau praverstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereses @ 2009 10 25, 20:49)
Aciu labai, atsakusioms i anketos klausimus 4u.gif

O man puslapis neatsidaro g.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu cia viena klausima. Man reikia aprasyti apie rizikas kurios galimos imoneje. Gal kas turit ka nors apie tai? buciau dekinga dovilyke@gmail.com smile.gif
Atsakyti
sakykit, gal kas bandėt jau ekonometriką daryt su ta programa kur dėstytojas įdėjo? kažkaip nerandu kur tie grafikai kur mums reikalingi laborui... Yra tik tie paprasti - apskritimas ir kt... O pvz. Boxplot ir nerandu...
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 10 26, 20:46)
sakykit, gal kas bandėt jau ekonometriką daryt su ta programa kur dėstytojas įdėjo? kažkaip nerandu kur tie grafikai kur mums reikalingi laborui... Yra tik tie paprasti - apskritimas ir kt... O pvz. Boxplot ir nerandu...

Jo, mes bandem....bet nepavyko biggrin.gif Destytojas tai tik Eviews 5 idejes, o aprasymai su Eviews 6 duoti. Jauciu kad skiriasi del to. Ir su Statistica nieko gero neisejo... Reiks bandyt 6 ieskot, a to teks laboru laukt kada darys.
Atsakyti
sveikutes,as turiu eviews 6,tik nelabai man kolkas pavyksta susiinstaliuot...o su 5 versija bus ten sunkoka,nes ne viskas joje yra,tai ka jis daves aprasymuose......kam reikia 6 versijos parasykit anzela@mail.lt atsiusiu...
Atsakyti
QUOTE(SAMANTA_ @ 2009 10 26, 21:55)
sveikutes,as turiu eviews 6,tik nelabai man kolkas pavyksta susiinstaliuot...o su 5 versija bus ten sunkoka,nes ne viskas joje yra,tai ka jis daves aprasymuose......kam reikia 6 versijos parasykit anzela@mail.lt atsiusiu...

j.neringa@gmail.com....ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SAMANTA_ @ 2009 10 26, 21:55)

Lauksiu ir aš bigsmile.gif - edvinga@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(SAMANTA_ @ 2009 10 26, 22:55)

Ir man prasom, jei veikianti programa i ausra2003@yahoo.com. Aciukas 4u.gif
Atsakyti