Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

QUOTE(SAMANTA_ @ 2009 10 26, 19:55)
sveikutes,as turiu eviews 6,tik nelabai man kolkas pavyksta susiinstaliuot...o su 5 versija bus ten sunkoka,nes ne viskas joje yra,tai ka jis daves aprasymuose......kam reikia 6 versijos parasykit anzela@mail.lt atsiusiu...

Ir man, jei galima........ 4u.gif violytegj@yahoo.co.uk
Atsakyti
QUOTE(ausra2003 @ 2009 10 26, 21:41)
Jo, mes bandem....bet nepavyko  biggrin.gif Destytojas tai tik Eviews 5 idejes, o aprasymai su Eviews 6 duoti. Jauciu kad skiriasi del to. Ir su Statistica nieko gero neisejo... Reiks bandyt 6 ieskot, a to teks laboru laukt kada darys.

pabandžiau "ant lempos" su statistic programa, tai pirmą laborą kaip ir galima pasidaryt, tik reikia prisimint, kai grafikus darai kuris ten pirminis X ar Y .... Nu kaip su personalu ir su intelektine pabaigsiu, reiks užsiimt ir su ekonometrika g.gif
Atsakyti
[quote=ERVInga,2009 10 27, 20:50]
pabandžiau "ant lempos" su statistic programa, tai pirmą laborą kaip ir galima pasidaryt, tik reikia prisimint, kai grafikus darai kuris ten pirminis X ar Y .... Nu kaip su personalu ir su intelektine pabaigsiu, reiks užsiimt ir su ekonometrika g.gif
[/quo
As irgi su Statistica bandziau, bet pvz Box plot vietoj 1 gaunasi daug tu staciakmapiu.... nu niekaip nesuprantu kaip ka pazymeti, kai turim tik x ir y.
Atsakyti
mergaites man sarmata blush2.gif ,prisigyriau,kad atsiusiu,bet per gmail nesigauna,per didelis failas,neprikabina.jei kuri turit skypa,rasykit i az,ryt atsiusiu...
Atsakyti
QUOTE(ausra2003 @ 2009 10 27, 21:32)

As irgi su Statistica bandziau, bet pvz Box plot vietoj 1 gaunasi daug tu staciakmapiu.... nu niekaip nesuprantu kaip ka pazymeti, kai turim tik x ir y.

Ten kažkur pažymėt reikia ką nori pasiimt. Tai vat reiks aiškintis....

QUOTE(SAMANTA_ @ 2009 10 27, 21:36)
mergaites man sarmata blush2.gif ,prisigyriau,kad atsiusiu,bet per gmail nesigauna,per didelis failas,neprikabina.jei kuri turit skypa,rasykit i az,ryt atsiusiu...

Na pakolkas aš tada susilaikau, galsu STATISTIC pavyks. Jei ką prašysiu kad permestum mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau yra finansų namų darbų rezultatai smile.gif
Atsakyti
Gal wadybos referata kuri turit apie organizacijos funkcija vadyboje? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikute merginos...gal gali padeti? gal kas rase koki darba bet panasia ar tokia tema "Pelno mokescio lengvatos sistemos itaka imones mokesciu politikai" buciau isties labai dekinga uz informacija. Jei kas ka turi gal galite atsiusti i agniote86@yahoo.com

is anksto dekoju 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
mergaites gal kas turit psichologijos Benravimas ir tarpasmeniniai santykiai darbeli buciau labai dekinga
remis1981@gmail.com
aciu kas pagelbes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir as prasysiu pagalbos 4u.gif Gal kuri turite mikroekonomikos 5 varianta ar bet koki panaudociau kaip pvz. Ir dar gal zinote kokia mikroekonomikos dest. kuri pakonsultuotu privaciai. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konstruktore: 03 lapkričio 2009 - 11:39
QUOTE(konstruktore @ 2009 11 03, 12:37)
Sveikutes, ir as prasysiu pagalbos  4u.gif  Gal kuri turite mikroekonomikos 5 varianta ar bet koki panaudociau kaip pvz.  Ir dar gal zinote kokia mikroekonomikos dest. kuri pakonsultuotu privaciai. Aciu

Parašiau į az
Atsakyti
Gal kuri turite mikroekonomikos2 antra varianta. Butu labai didelis aciu. dinciukas@micro.lt
Atsakyti