Buciau labai dekinga
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 10, 16:08)
va čia tai buvau užlužus galvoju kas čia ne taip kodėl man skaičius kaip tekstą rodo.  
 .Iš Wordo nusikopinau į Exelį, Exelije pažymėtą stulpelį keičiau į skaičius - nukopinu į Eviewes ir vis tiek rodo kaip tekstą. Žodžiu žaidžiau, kol galiausiai paėmiau ir su replase kablelį keičiau į tašką ir viskas puikiai gavosi tada 
ačiū
                O laboratorinių darbų ekonometrikos ataskaitas reikia spausdinti atskiarai, ar kartu galima? 

QUOTE(zuasta @ 2009 11 10, 15:41)
O laboratorinių darbų ekonometrikos ataskaitas reikia spausdinti atskiarai, ar kartu galima? 
O jums Jau buvo laborai, ane? Nu kaip ar išgąsdino? Gal turi kompinį variantą ką darėt, jei ką permesk
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 10, 17:25)
O jums Jau buvo laborai, ane? Nu kaip ar išgąsdino? Gal turi kompinį variantą ką darėt, jei ką permesk 
 . Mums laborai lapkričio 28d. ir jei nenorim gintis reikia darbus iki gruodžio 1d pristatyti 
QUOTE(nneringa @ 2009 11 10, 17:52)
Tipo jei nenori gintis
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 10, 18:05)
Tipo jei nenori gintis 
 (lyg ir neklystu  
 - užrašai darbe). tai aš tau ir sakau, kad kitai paskaitai būtų gerai darbus pristatyt  
Laborus reikia daryt savarankiškai( jei kas neaišku, bet konkrečiai, reikia klaust, bet vis tiek nepaaiškino normaliai)
QUOTE(zuasta @ 2009 11 10, 19:10)
Laborus reikia daryt savarankiškai( jei kas neaišku, bet konkrečiai, reikia klaust, bet vis tiek nepaaiškino normaliai) 
 . Gerai kad aprašymus kaip daryt normalius sudėjo. Mums reikia ir laborų ataskaitas, ir namų darbą padaryt ir apgint.Jei jums nedavė aprašymų, tai galėsiu permest
Čia kalbi apie tuos aprašymus, kur pas jus tinklapį sumesti?
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 10, 20:01)
Čia kalbi apie tuos aprašymus, kur pas jus tinklapį sumesti?  
 . Jei taip tai dasikapstysiu iki jų pati 
 . Buvau įlindus pasicekavint anksčiau, tai man tie aprašymai pasirodė panašūs į naujai išleistą laborų knygą. O šiaip sunku daryt? Tu su Eviewer6 darai? 
Darau su eviews 6, dar tik 2 padariau- tai nepasakyčiau ,kad sunku...Bus žiūrėt kaip toliau
QUOTE(zuasta @ 2009 11 11, 12:08)
Darau su eviews 6, dar tik 2 padariau- tai nepasakyčiau ,kad sunku...Bus žiūrėt kaip toliau 
Norėtusi su EViewers pasidaryt, nes aprašymai laborų su ta programa... Nu bus matyt. Ačiūkas už informaciją
                sveikutes merginos,
gal kas netycia turite koki kursini panasia tema "valstybes islaidos prezentacijoms"buciau dekinga uz bet kokia info.rasykite a.z.

gal kas netycia turite koki kursini panasia tema "valstybes islaidos prezentacijoms"buciau dekinga uz bet kokia info.rasykite a.z.
QUOTE(zuasta @ 2009 11 10, 16:41)
Man atrodo, kad visas kartu.