Įkraunama...
Įkraunama...

KTU, mokslo šaknys karčios,bet vaisiai saldūs

QUOTE(Gabii__ @ 2009 11 14, 21:18)
dabar klausimas iskilo.sitie vadybos klausimai, cia vis del to egzamino???o testo neturit?gal kas pamena?

Na parašiau, kad egzamino - kolio neturiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 14, 22:24)
Na parašiau, kad egzamino - kolio neturiu cool.gif

dekui blush2.gif o gal kas pamena ir testo?smile.gif ax.gif
dar toks klausimelis.del kokybes vadybos.paskaitos idomios..destytoja matosi ruosiasi kaip turi buti paskaitom, zaidimus vos ne organizuoja...o tos kur egzamina laike, sunku buvo?medziagos nemazai, kaikurias temas sunku suprasti..paskaitoj nieko, tik idomu kaip atsiskaityti reiks, kaip bus.toks jausmas kad egzaminui jau pasistengs ir skrupulingai klausimus sudarys doh.gif
Atsakyti
gal yra tarp jusu kas mokėsi marketingo komunikacijas arba marketingo kanalu valdyma? smile.gif domina bet kokia info, nes turėsiu labai mažai laiko atsiskaityti abu dalykus būtų gerai žinoti į ką atkreipti dėmesį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 14, 06:05)
Ekonometrikos bandžiau šiek tiek skaidres peržvelgt, nu ką galiu pasakyt - tamsus miškas,  bus laimės dalykas išlaikyt unsure.gif . O ir dėstytoja neįdeda informacijos kada kolio laikymas lapkritį ar gruodį? g.gif
Dėl rašto darbų - personalas ir intelektinė jau pabaigti, bandau kibint ekonometriką cool.gif

Ale vadybininkai apie cementofkę nieko nešneka - nebus dalyvaujančių? g.gif  alc.gif  alc.gif  biggrin.gif

Del vadybinimku cementovkes, tai organizatoriai issiuntinejo emeilus visiems uzsirasusiems, o atrase tik keli zmones. Turejo but cementovke sestadieni. Aisku jei butu norinciu galima ir si sestadieni ka nors nuveikt smile.gif Butu visai linksma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2009 11 13, 17:21)
Sveiki,

Gal kas bendravot su destytoju Alvydu Rimkevicium Civilines teises paskaitoje? Kokie pas ji buna koliokviumai? Ar uzdari testiniai klausimai ar atviri? Ar imanoma pasinaudoti savom paruostukem?  blink.gif  4u.gif .

MAN PAS JI BUWO CIVILINE TEISE TAI NELABAI NUSISPERINAU TEKO MOKINTIS WISKA smile.gif
Atsakyti
Sveikos koleges, noriu paklausti apie vadybos koli, dest. I. Buciuniene, ar ji duoda atvirus klausimus ar buna testas, ar labai sunkus klausimai? Aciu visoms
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2009 11 16, 21:22)
Sveikos koleges, noriu paklausti apie vadybos koli, dest. I. Buciuniene, ar ji duoda atvirus klausimus ar buna testas, ar labai sunkus klausimai? Aciu visoms

Sveika, o antrakurse? Gal vadybos? smile.gif
As irgi sestadieni rasysiu pas Buciuniene.
Atsakyti
Rašysiu ir aš šeštadieni, vadybos koli, pas Bučiuniene. Idomu kokie klausimai buna. O ji duoda klausimus kokie dus per koliokviuma? Gal kas gali papasakoti, kaip ten viskas vyksta. Ačiu
Atsakyti
QUOTE(dinciuka @ 2009 11 16, 19:49)
Rašysiu ir aš šeštadieni, vadybos koli, pas Bučiuniene. Idomu kokie klausimai buna. O ji duoda klausimus kokie dus per koliokviuma? Gal kas gali papasakoti, kaip ten viskas vyksta. Ačiu

Nepatingėkit pasižiūrėkit kelis puslapius atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu paklausti 3kurso vadyba, aš kaip "pažangi studentė" doh.gif sakau reikėtų jau ekonometrikos koliui ruoštis, mokotės merginos iš knygos ar daugiau iš ekonomistų medžiagos, kurią rekomendavo jų dėstytuvas........... g.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(mereka @ 2009 11 16, 20:59)
noriu paklausti 3kurso vadyba, aš kaip "pažangi studentė" doh.gif  sakau reikėtų jau ekonometrikos koliui ruoštis, mokotės merginos iš knygos ar daugiau iš ekonomistų medžiagos, kurią rekomendavo jų dėstytuvas........... g.gif  g.gif

Knygos nelabai atsiverčiu schmoll.gif . Tai jau reiktų pasimokyt jei šeštadienį kolis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 11 16, 23:33)
Knygos nelabai atsiverčiu  schmoll.gif . Tai jau reiktų pasimokyt jei šeštadienį kolis cool.gif

bent jau užrašuose aš taip pasižymėjusi, ką manote jūs, gal dar nerašom? manau reikėtų parašyti dėstytojai laiškutį ir paklausti cool.gif
Atsakyti