Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai maitinančiai mamai

QUOTE(saulutemenuliukas @ 2013 02 19, 12:22)
Po pirmo ir antro vaiko geriau pregnacare brestfeeding, padeda geriau jaustis.


Visiskai pritariu. Atsigavo oda ir gerai jauciuosi :-)
Atsakyti
Man po gimdymo labai slinko plaukai, tai gėriau Pregnacare new mum. Plaukai po 1,5 mėnesio nustojo slinkti, tad manau, kad padėjo
Atsakyti
QUOTE(diklit @ 2015 10 08, 12:34)
Man po gimdymo labai slinko plaukai, tai gėriau Pregnacare new mum. Plaukai po 1,5 mėnesio nustojo slinkti, tad manau, kad padėjo


Plaukų slinkimas po gimdymo yra normalus reiškinys, kadangi nėštumo metu dėl padidejusio hormonų kiekio išdygsta daug naujų plaukų, o po gimdymo vėl keičiantis hormonų kiekiui, tie plaukai turi iškristi.
Atsakyti
Labas mamytes smile.gif labai prasau patarimu.Maitinu savo mergytei,kuriai dabar yra 5 men,Labai noriu maitinti ja bent iki metuku.Bet beda ta kad visai nieko jau is manes neliko,imunitetas visai nusilpes,per 2 men jau trecia karta sergu pulinga angina.Jau nebezinau nei ka daryti,sveriu vos 46 kg,apetitu tikrai nesiskundziu,valgau kaip uz du:) Geriu zuvies taukus ir kalci.Kaip dar galeciau stiprinti imuniteta?

Labai dekoju uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edituxxxx @ 2015 12 25, 21:01)
Labas mamytes  smile.gif labai prasau patarimu.Maitinu savo mergytei,kuriai dabar yra 5 men,Labai noriu maitinti ja bent iki metuku.Bet beda ta kad visai nieko jau is manes neliko,imunitetas visai nusilpes,per 2 men jau trecia karta sergu pulinga angina.Jau nebezinau nei ka daryti,sveriu vos 46 kg,apetitu tikrai nesiskundziu,valgau kaip uz du:) Geriu zuvies taukus ir kalci.Kaip dar galeciau stiprinti imuniteta?

Labai dekoju uz patarimus  4u.gif


Rekomenduočiau gerti struktūruotą, mineralizuotą, šarminį, paprastai kalbant gyvą vandenį.
user posted image
Taip pat kiek neščiosiom, tiek maitinančiom saugus natūralus "antibiotikai" ir kovotojai su virusais ir bakterijomis yra koloidinis sidabras ir skruzdžių medžio žievė Pau Darco (tiek profilaktiškai, tiek esant pirmiesiems simptomams ar ligos atveju).

Na ir jeigu nėra alergijos pieno produktams - natūralios krekenos Firstfood
user posted image
Atsakyti