Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, IX tema

Laba,

ar yra buvusiu Miramare Hotel 5*, Agios Nikolaos? Pinigai nemenki, reik greit apsisprest, tad labai praverstu ispudziai, ypac neigiami ... jei tokiu ten gali buti is viso smile.gif

dekingas,
N
Atsakyti
Sveiki visi ir visos.Seniai skaitau šitą temą-ruošiamės į Oasis viešbutuką.Miaška buvo užsiminusi, jog atsispausdino autobusų grafiką iš Skaletos į Retymną, tačiau mums kažkaip nepavyksta jo surast. Gal galima būtų įmesti nuorodą?
Atsiprašau, jei ji jau kažkur buvo, o aš nepastebėjau doh.gif
Dėkoju smile.gif
Atsakyti
Autobusų tvarkaraščiai
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2009 05 28, 16:29)
Sveiki visi ir visos.Seniai skaitau šitą temą-ruošiamės į Oasis viešbutuką.Miaška buvo užsiminusi, jog atsispausdino autobusų grafiką iš Skaletos į Retymną, tačiau mums kažkaip nepavyksta jo surast. Gal galima būtų įmesti nuorodą?
Atsiprašau, jei ji jau kažkur buvo, o aš nepastebėjau doh.gif
Dėkoju smile.gif

Siaip tai mes buvom Rethymno Village viesbuty,tai tenm autobusu tvarkarasciu buvo prispausdinta pilna . Bet mes dvi dienas ej0om pagal grafika, tai viena karta pralaukem virs valandos, net ir graikai patys lauke, nes tipo turejo but autobusas, nusispjovem po to ir isejom, nu zinai gaila dienos, sedet ant gatvesdvi valandas.
Kita karta isejom 20 min anksciau nei grafikas rase, tai palei nosi nuvaziavo. Tai varem jau su taxu, nes suoratom, kad bent jau geguzi tai tikrai niekas ten to grafiko nesilaiko
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2009 05 28, 16:29)

Jau ir atsakė, kol aš pasijungiau 4u.gif

QUOTE(Sigitano @ 2009 05 28, 21:49)
Siaip tai mes buvom Rethymno Village viesbuty,tai tenm autobusu tvarkarasciu buvo prispausdinta pilna .

Buvo ir Oasis viešbuty, bet aš prieš visas komandiruotes įpratusi visa informacija apsirūpinti, tai ir dabar grafikėlius pasiėmiau. Tiesa, Rethymne informacijos kioskely davė autobusų grafikus iš Rethymno įvairiomis kryptimis. Ir mums viskas laiku buvo, primečiau, kad iš Panormo apie 10 min važiuoja, tai apie tą laiką ir sulaukdavome Skaletoje.
Atsakyti
Na stai sugrizau is Kretos. Viskas butu buve gerai, jei ne vakar oruoste lietuviai nebutu sugadine nuotaikos. Vaziavau su besilaukiancia drauge, kurios jau pilvukas jau nemaziukas... Tai isivaizduojat, jai vienas asilas pasake, kad ji eitu i eiles gala... o zmoniu daug... susinervinau juodai... Bet vis tiek parsistumem be eiles... paskui autobuse kazkokia pana pasake, kad uzimta vieta ir negalim atsisesti... nieko prastumdem tases ir ji atsisedo... Pagalvojau... na bet zmoniu ziaurumas didelis ir supratimo ne grasio.
Na pamirskim nemalonumus... reikia susitaikyti cia Lietuva ir daugelis musu lietuviu laukiniai...
Kelione pati nuostabi. Buvom patenkintos savo viesbutuku Ana Maria apartamentai. Buvo veikiantis saldytuvas... viskas svaru, tvarkinga, patys seimininkai malonus...
Ekskursijas emem is vietiniu. Taip nuo kiekvienos ekskursijos pataupem kazkur apie 20 EUR. Is Novaturo pirkome tik ekskursijas: Nepazistamoji Kreta, nes lietuviu kalba (as pati nevaziavau, nes buvau kitoj eksk, bet verta demesio: gide super gerai pasakojo) ir Samarijos tarpeklis. tai likome patenkintos visomis ekursijomis. Na gal siek tiek nusiviliau Safari jeep (vietine), ne viskas buvo, kas buvo zadeta... bet pojuciai neblogi... Bet stai girdejome, kas pirko kelione is Novaturo i Santorino sala lietuviu kalba... ziauriai nusivyle ir tiesiog zmones pasipiktine... Isivaidzuokit girdejau tokius pletkus, kad saloje buvo tik 3val ir teko zmonem begte visur... nebuvo laiko pasivaikscioti, pasigrozeti, pavalgyti... ir po tos ekskursijos dar teko i savo viesbucius grizti taksu... va cia tai mane nustebino....
Mano kelione i santorina buvo puiki: pasivaiksciojom, pavalgem ir dar pasimaudem prie Vulkano... Buvo uzsakytas spec laiviukas, kuris nuplukde prie Vulkanines salos. Nezinau, bet kainos nera tokios jau baisios... aisku reikia pavaikscioti, bet imanoma ipirkti...
Oras puikus... Kas bus netoliese Hersoniso, rekomenduoju vakara praleisti Hersoniso sename miestelyje ir uzsukti i restorana Galini... Kainos nebaisios... Bet ispudis geras... graiku stiliaus... padavejai malonus greikiskais rubais, aplinka superine, patiekalai niamniukas... ir dar restoranas vaisino savo saskaita uzkanda ir desertu...
Vienas dalykas mums nepatiko, kad kryptys buna vos ne pries pat posuki... tas mus biesino labai... Eismas nera baisus, visi mandagus... serpantininiuose keliuose jau greicio nepavirsysi, nes jau mateme kalno virsuneje pakibusia masina smile.gif
Net nezinau, ka cia dar parasius... na ispudiziai geri...
tik jau nepamirskit kremo nuo saulutes... labai jau kaitina...
Pasistenkite kuo daugiau tureti grynuju, nes su kortele sunku atsiskaityti, o be to, jei apsiprekini kortele, jie nesileidzia i derybas... O grynant is bankomato, teks paukoti nuo sumos 2-3 proc bankui....
Na o pavalgymui restorane isleisdavom vienam zmogui 8-19 EUR. Buvau megeja pavalgyti... blush2.gif O taip uz 10 EUR galima neblogai prasisukti...
Vandenukas siltas, bet ir labai surus smile.gif
Tai tiek...
Atsakyti
QUOTE(kikutis @ 2009 05 29, 11:31)
Na stai sugrizau is Kretos. Viskas butu buve gerai, jei ne vakar oruoste lietuviai nebutu sugadine nuotaikos. Vaziavau su besilaukiancia drauge, kurios jau pilvukas jau nemaziukas... Tai isivaizduojat, jai vienas asilas pasake, kad ji eitu i eiles gala... o zmoniu daug... susinervinau juodai... Bet vis tiek parsistumem be eiles... paskui autobuse kazkokia pana pasake, kad uzimta vieta ir negalim atsisesti... nieko prastumdem tases ir ji atsisedo... Pagalvojau... na bet zmoniu ziaurumas didelis ir supratimo ne grasio.
Na pamirskim nemalonumus... reikia susitaikyti cia Lietuva ir daugelis musu lietuviu laukiniai...
Kelione pati nuostabi. Buvom patenkintos savo viesbutuku Ana Maria apartamentai. Buvo veikiantis saldytuvas... viskas svaru, tvarkinga, patys seimininkai malonus...
Ekskursijas emem is vietiniu. Taip nuo kiekvienos ekskursijos pataupem kazkur apie 20 EUR. Is Novaturo pirkome tik ekskursijas: Nepazistamoji Kreta, nes lietuviu kalba (as pati nevaziavau, nes buvau kitoj eksk, bet verta demesio: gide super gerai pasakojo) ir Samarijos tarpeklis. tai likome patenkintos visomis ekursijomis. Na gal siek tiek nusiviliau Safari jeep (vietine), ne viskas buvo, kas buvo zadeta... bet pojuciai neblogi... Bet stai girdejome, kas pirko kelione is Novaturo i Santorino sala lietuviu kalba... ziauriai nusivyle ir tiesiog zmones pasipiktine... Isivaidzuokit girdejau tokius pletkus, kad saloje buvo tik 3val ir teko zmonem begte visur... nebuvo laiko pasivaikscioti, pasigrozeti, pavalgyti... ir po tos ekskursijos dar teko i savo viesbucius grizti taksu... va cia tai mane nustebino....

na lietuviai turi problemu su pagarba kitiems, cia nieko naujo deja...

O del santorinio - as pries 4 metus buvau Santorinio saloje su Novaturu, gide buvo Edita (kalbanti graikiskai ir labai mokanti pasakoti, etc), tai likau suzaveta ir net nepagalvociau, kad gali buti geresne ekskursija i santorini nei si... bet gal dabar nauju gidu idarbino, kurie nemoka planuoti ir pasakoti? O kaip suprasti, grizo su taksu? ta prasme, autobusas gi veza ant kelto, kuris kelia i santorini ir atplaukus atgal nuo kelto i viesbucius isvezioja... negi novaturas jau taip "nusivaziavo"?? g.gif
Atsakyti
Nesupratau, kiek nėščia ta moteris turėjo būti, kad Samarijos tarpekliu eitų unsure.gif Gal to nėštumo tiesiog nesimatė visiškai, todėl ir neleido sėstis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 05 29, 12:28)
Nesupratau, kiek nėščia ta moteris turėjo būti, kad Samarijos tarpekliu eitų unsure.gif Gal to nėštumo tiesiog nesimatė visiškai, todėl ir neleido sėstis unsure.gif

Ji nejo i Samarijos tarpekli... doh.gif Cia as pedinau... Kur jai butu sakes... Ji buvo ekskursijoj Nepazistamoji Kreta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2009 05 29, 12:21)
na lietuviai turi problemu su pagarba kitiems, cia nieko naujo deja...

O del santorinio - as pries 4 metus buvau Santorinio saloje su Novaturu, gide buvo Edita (kalbanti graikiskai ir labai mokanti pasakoti, etc), tai likau suzaveta ir net nepagalvociau, kad gali buti geresne ekskursija i santorini nei si... bet gal dabar nauju gidu idarbino, kurie nemoka planuoti ir pasakoti? O kaip suprasti, grizo su taksu? ta prasme, autobusas gi veza ant kelto, kuris kelia i santorini ir atplaukus atgal nuo kelto i viesbucius isvezioja... negi novaturas jau taip "nusivaziavo"??  g.gif

Dabar, bent musu regionui, atstovavo Vaida ir Indre. Mano drauge buvo patenkinta Vaidos ekursija i nepazistamaja Kreta... Labai daug idomios info suteike... o as likau patenkinta Samarijos tarpekliu ir gide Indre... Saunuoles...
Na o del santorino salos, nezinau, kas ten organizavo... Nesu tikra del gido vardo ... todel susilaikau... as pati vykau per vietinius...
Cia man viena moteris pasakojo, kad jai teko su vaiku grizt nuo kelto su taksu po ekskursijos, persikelus i Kreta... Net gidei Indrei skundesi, kad ekskursija i Santorino sala lietuviu k buvo prastai organizuota ir kai kurie sake, kad sieks, kad butu kompensuota...
Atsakyti
Miaska, kaip supratau naudojotes siuo grafiku vazinedami is "Oasis" (Scaleta) i ir is Rethymno ? g.gif :

Rethymnon - Hotels - Panormo
Daily
06:20* 06:50 08:00 09:00 10:00
11:00 12:00 13:00 14:00 15:00
16:00 17:00 18:00 19:00 20:00
21:00 22:00 23:00

* = Only Monday - Friday when schools open
Panormo - Hotels - Rethymnon
Daily
07:25 08:45 09:45 10:45 11:45
12:45 13:45 14:45 15:45 16:45
17:45 18:45 19:45 20:45 21:45
22:45 23:45

Price = 2,00 €
Atsakyti
QUOTE(kikutis @ 2009 05 29, 10:31)
ir po tos ekskursijos dar teko i savo viesbucius grizti taksu... va cia tai mane nustebino....

šiaip tai ten sakė, kad normalu taksais parvežti klientus iki viešbučių. Mums taip buvo su Samarija, nes liepė laukti autobuso sutartoje vietoje, bet kadangi iš mūsų viešbučio tik keli važiavom, tai visam autobusui net neapsimokėjo sukti į mūsų miestelį, tai atsiuntė taksus ir nuvežė iki sutartos vietos, ku laukė autobusas su kitais keliaiviais. O atgal grįždami irgi taip pat pusė kelio vežė taksi, nes kitus vežt reikėjo į priešingą pusę. Bet mums tikrai nereikėjo už taksus mokėti, nes eksursija jau buvo sumokėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 05 29, 13:40)
šiaip tai ten sakė, kad normalu taksais parvežti klientus iki viešbučių. Mums taip buvo su Samarija, nes liepė laukti autobuso sutartoje vietoje, bet kadangi iš mūsų viešbučio tik keli važiavom, tai visam autobusui net neapsimokėjo sukti į mūsų miestelį, tai atsiuntė taksus ir nuvežė iki sutartos vietos, ku laukė autobusas su kitais keliaiviais. O atgal grįždami irgi taip pat pusė kelio vežė taksi, nes kitus vežt reikėjo į priešingą pusę. Bet mums tikrai nereikėjo už taksus mokėti, nes eksursija jau buvo sumokėta thumbup.gif

o jiems teko moketi uz taksa
Atsakyti