Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, IX tema

QUOTE(~migla~ @ 2009 06 01, 17:58)
Gal kas iš neseniai buvusių gali papasakot, kokios dabar auto nuomos kainos? Ar yra kur šalia Oasis nuomos punktas? Ir dar rūpi nuo viešbutuko Oasis susisiekimas iki Rethymnu smile.gif Iš anksto ačiū 4u.gif

Šalia viešbučio, prie supermarketo yra nuoma, kainų tik nežinau.
Susisiekimas, jei klausei apie autobusą - važinėja gan dažnai, kažkur šioje temoje ir grafikas buvo, rasi jį ir viešbutyje, stotelė - už gatvės. Bilietai - supermarkete.

QUOTE(dolile @ 2009 06 01, 23:50)
Bet nepaisant visų menkų nesklandumų - atostogos buvo puikios  bigsmile.gif

Smagu, sveika sugrįžus smile.gif
Atsakyti
Miaska turiu dar klausima is OASIS temos smile.gif
o ten pusryciu metu ieina koks karstas gerimas pvz arbata? ar reik atskirai uz ja moket? ir tas pats vakarienes metu? ax.gif
ir dar koks pusryciu ir vakarienes meniu (pvz) blush2.gif
bijau kad netycia koki viena kita kg numesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2009 06 02, 10:09)
Miaska turiu dar klausima is OASIS temos smile.gif
o ten pusryciu metu ieina koks karstas gerimas pvz arbata? ar reik atskirai uz ja moket? ir tas pats vakarienes metu?  ax.gif
ir dar koks pusryciu ir vakarienes  meniu (pvz) blush2.gif
bijau kad netycia koki viena kita kg numesiu  lotuliukas.gif

Aš tai važiavau priaugti, įtariu - tikrai pavyko thumbup.gif
Pusryčių metu už gėrimus mokėti nereikia, meniu tuoj iš atminties padėliosiu:
Kava, arbata, kakava, sultys, pienas, grietinėlė, dviejų rūšių sausi pusryčiai, balta ir tamsi duona, dviejų rūšių uogienės (panašu - naminio virimo), kelių rūšių sausainiai, virti kiaušiniai, kokie nors biskvitukai, bandelės, sviestas, margarinas, sūris, kumpis arba dešrikė, panaši į šlapiankę, konservuoti vaisiai - persikų puselės arba miksas... Lyg ir tiek.
Vakarienės metu nemokamų gėrimų nebūna, mes kelis sykius pirkom vyno - 5 eur vietinis, baltas ir raudonas, abu labai skanūs. Kasdien skirtinga sriuba (grybų, pomidorinė, daržovinė...), visada graikiškos salotos su sūriu ir alyvuogėmis, du karšti užkandžiai - makaronai su padažu ar kumpiu ir dar koks kitoks, kažkas kruopinio arba pupelės padaže, žalumynai - tiesiog salotos arba įvairūs, aišku duona, varškės padažas su daržovėmis - labai prie salotų dera, aliejus pasigardinimui... Tada neša kiekvienam po karštą patiekalą - kasdien skirtingi buvo, vištiena, žuvis (man labiausiai patiko), jautiena, dar kažkas... Ir paskui visiems po desertuką - tai pudingas, tai koks saldus pyragėlis... Ai, prisiminiau, net užsimaniau tongue.gif
Atsakyti
Miaška, ačiū smile.gif
Kaip suprantu viešbutukas patiko, atostogos irgi? biggrin.gif
O iki Rethymno toli važiuoti? ax.gif

Laukiu nesulaukiu savo kelionės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 06 02, 10:36)
Aš tai važiavau priaugti, įtariu - tikrai pavyko thumbup.gif
Pusryčių metu už gėrimus mokėti nereikia, meniu tuoj iš atminties padėliosiu:
Kava, arbata, kakava, sultys, pienas, grietinėlė, dviejų rūšių sausi pusryčiai, balta ir tamsi duona, dviejų rūšių uogienės (panašu - naminio virimo), kelių rūšių sausainiai, virti kiaušiniai, kokie nors biskvitukai, bandelės, sviestas, margarinas, sūris, kumpis arba dešrikė, panaši į šlapiankę, konservuoti vaisiai - persikų puselės arba miksas... Lyg ir tiek.
Vakarienės metu nemokamų gėrimų nebūna, mes kelis sykius pirkom vyno - 5 eur vietinis, baltas ir raudonas, abu labai skanūs. Kasdien skirtinga sriuba (grybų, pomidorinė, daržovinė...), visada graikiškos salotos su sūriu ir alyvuogėmis, du karšti užkandžiai - makaronai su padažu ar kumpiu ir dar koks kitoks, kažkas kruopinio arba pupelės padaže, žalumynai - tiesiog salotos arba įvairūs, aišku duona, varškės padažas su daržovėmis - labai prie salotų dera, aliejus pasigardinimui... Tada neša kiekvienam po karštą patiekalą - kasdien skirtingi buvo, vištiena, žuvis (man labiausiai patiko), jautiena, dar kažkas... Ir paskui visiems po desertuką - tai pudingas, tai koks saldus pyragėlis... Ai, prisiminiau, net užsimaniau tongue.gif

na is ties neblogai..... biggrin.gif tik jei bus zuvis vakarienei liksiu alkana... biggrin.gif
o kokiu nors vaisiu buvo? ax.gif mat man mieliau papusryciaut jais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WooDoo: 02 birželio 2009 - 10:04
QUOTE(~migla~ @ 2009 06 02, 10:59)
Miaška, ačiū smile.gif
Kaip suprantu viešbutukas patiko, atostogos irgi? biggrin.gif
O iki Rethymno toli važiuoti? ax.gif

Laukiu nesulaukiu savo kelionės wub.gif

Labai patiko viskas. Iki Rethymno realiai keliolika kilometrų, bet autobusu važiuodavom apie 20-30 min., nes sustodavo gan dažnai, o ir išlipdavom paprastai prie senamiesčio, tai dar per Rethymną gabalas gaudavosi.

QUOTE(WooDoo @ 2009 06 02, 11:03)
na is ties neblogai.....  biggrin.gif  tik jei bus zuvis vakarienei liksiu alkana...  biggrin.gif
o kokiu nors vaisiu buvo?  ax.gif mat man mieliau papusryciaut jais  ax.gif

Na, žuvis buvo tik kartą, o jei nemėgsti - tai vien iš tų užkandžių ir sriubos galima sočiai prisiryt.
Vaisių nebuvo, tik tie konservuoti kas rytą. Obuolių ir bananų pirkdavom šalimais supermarkete, o rimtesnių - trešnių, arbūzo ir kt. - Rethymne. Dar vaikai miesto parke sugebėjo greipfrutų po medžiais prisirinkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, manau, kad iš 2* viešbutuko nereikia labai daug tikėtis - svarbiausia, kad būtų švarus, tvarkingas ir jaukus. Mes bent jau tik tiek ir tikimės, nes beveik visą laiką būsime savo kelyje thumbup.gif Praėjusį kartą, kai pirmą kartą keliavome į Kretą, rinkomės geresnį viešbutuką ant jūros kranto, buvo irgi super, bet supratę, kad ilgai negalime šiaip gulinėti, šį kartą rinkomės paprastesnį, kad nebūtų gaila negrįšti vakarienės arba net likti nakvoti pas vietinius kokiame mažulyčiame miestuke wub.gif Nes po Kretą reikia keliauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreja @ 2009 05 25, 18:04)
Ilsejomes viezbutyje Arminda, na maistas tai tikrai labai geras, bare gerimai skanus, uzkandziai taip pat numalsindavo alki smile.gif  Personalas besisypsantis (beveik visi darbuotojai)
Kambariai labai normaliai apstatysi nesitikejau jokios prabangos, juk suprantu kad uz tokia kaina ne i Turkija skridau ir nebuciau gavus tokio lygio viezbucio ir aptarnavimo kaip ten. 
Novaturo Seimos Klubo atstove Agne, tai kazkoks tikras nesusipratimas, kam ji ten reikalinga tai nesuprantu tikrai... Na kazkokia vistele, programos nebuvo jokios, dirbti pradejo treciadieni jei gerai pamenu manksta ryte pravesdavo, su vaikais pasizaisdavo ir viskas... o juk vakare taip truko uzsiemimu kazkokiu ar siaip atsipalaiduoti pries miega, po vakarienes vienintele iseitis arba gert kaip daugeliui poilsiautoju arba eiti miegot... na man ji pasirode tiesiog neuzauges didelis vaikas, cypdavo sokinedavo ir viskas... 
Na jei norite pasijausti kaip pensionate ar seneliu namuose tai tikrai siulau ten vaziuoti, nes didzioji dalis buvo zmoniu virs 70 metu...
prie juros gulejome ant ranksluosciu nes manau didele prabanga nuomotis gultus ir skecius is Nana Beach viezbucio. Sketis 5eurai, o gultas 4. prie baseino gultus uzsiimdavo pries pusrycius nes veliau butu teke ant betono guleti biggrin.gif
bet kadangi turejau kartu atsivezusi labai puikia nuotaika man visi nesklandumai netrukde pasideginti sauluteje, pasipliuskenti baseine ir gerai praleisti laika smile.gif  jeigu kazka daugiau domins tai klauskit tikrai atsakysiu smile.gif

musu seima du suauge ir du vaikai 11 ir 13 metu planuojame vykti i si viesbuti. Nenorim niekur keliauti, tiesiog padrybsoti prie juros ar baseno, na gal kokia diena issinuomoti auto ir pasizvalgyti po apylinkes.
Is jusu pasakojimo supratau, kad programos vakarais nera jokios nei vaikams, nei suaugusiems. Ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Egliux-Spygliux @ 2009 06 02, 14:07)
Is jusu pasakojimo supratau, kad programos vakarais nera jokios nei vaikams, nei suaugusiems. Ar taip?

Gal aš čia labai naiviai paklausiu, o bet tačiau - kokios jums programos reikia? g.gif Mes vos spėjome dalį savo programos planų įgyvendinti... biggrin.gif
Atsakyti
[quote=dolile,2009 06 01, 22:50]
Va grįžom ir mes iš Kretos. Buvome phaedra beach Malijoje 10dienų.

O kaip del maisto, kambario? Kur apgyvendino pagrindiniame pastate?
Planuojame irgi ten vaziuoti tai idomu blush2.gif
Atsakyti
Na as gal labai negraziai pasakysiu, bet jei norint vien ilsetis, tai mano supratimu tokio serviso ir kainu, kaip kokioj Turkijoj Kretoj nelabai rasi. Na tada reik vaziuoti i 5zvaigzdziu viesbuti. Bet aisku kaina ten jau ne Armindos.
Nors siaip kiek zinau Armindoj yra animacija, tik ji geguzes menesi nevyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2009 06 02, 15:45)
Na as gal labai negraziai pasakysiu, bet jei norint vien ilsetis, tai mano supratimu tokio serviso ir kainu, kaip kokioj Turkijoj Kretoj nelabai rasi. Na tada reik vaziuoti i  5zvaigzdziu viesbuti. Bet aisku kaina ten jau ne Armindos.
Nors siaip kiek zinau Armindoj yra animacija, tik ji geguzes menesi nevyko  g.gif

Na apie ta animacija ir norejau suzinoti. tiesiog zodis man tas nei sioks nei toks. doh.gif Aciu

QUOTE(Miaška @ 2009 06 02, 15:20)
Gal aš čia labai naiviai paklausiu, o bet tačiau - kokios jums programos reikia? g.gif  Mes vos spėjome dalį savo programos planų įgyvendinti... biggrin.gif

Na mes jau kokius 5 metus niekaip nespejam savo programos planu igyvendint, todel siemet nusprendem ir nesistengti. Tiesiog norim ramiai paguleti, pasidziaugti saule, jura ir visais viesbucio teikiamais malonumais, tame tarpe, ir pramogine programa. Norime rasti ne itin brangu, bet tvarkinga seimynini viesbuti. thumbup.gif
Atsakyti