Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(rusiuke @ 2009 06 17, 21:53)
Aš kai blondinė, tai blondiniškai paaiškinsiu:
girdėjau, kad padeda išlaikyti drėgmę plaukuose.
kažkaip spinduliuoja jonus, kurie kažką daro blush2.gif

Kai klausiau kirpėjos ar atkreipti dėmesį tik į jonizuojančius, sako nebūtinai...Bet kadangi daugelyje naujų džiovintuvų ši funkcija yra, tai įtraukiau į vieną iš kriterijų. Buvau apsižiūrėti vieną dieną, tai jei neaiškios firmos džiovintuvas su visais kriterijais kainuotų ~70 lt plius/minus, o kokį philipsą už  ~150 nusipirktum irgi plius/minus. Yra ir po kelis šimtus kainuojančių...

o man sake, kad jonai neleidzia plaukams elektrintis, si funkcija butina ziema dziovinant plaukus smile.gif turiu philips ir labai patenkinta smile.gif jei dziovinu su dziovintuvu, tai visad su difuzoriumi, nes paprastas antgalis tik ispucia plaukus ir viskas, o difuzorius ju nepucia
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 17, 15:37)
o jūs naudojate ten tą difuzerį, na toks antgalis ant feno su ploščiu ratu ir tokiais galiukais
p.s. nu ir paaiškinau
aš vis ruošiuosi nusipirkti, doh.gif

as tai visai feno nenaudoju, bet jei naudociau tai deciausi ta antgali, man patiko, lb atkelia saknis thumbup.gif

QUOTE(siireenaa @ 2009 06 17, 18:15)
labuka, na kol perskaiciau jusu siandienines diskusijas  doh.gif  lotuliukas.gif  nebezinau nei ka kam parasyt  blush2.gif
kaip ten su jusu foto albumuku, kur jis randasi? rolleyes.gif
su zelem, putom dziovint plauku man neiseina, kazkox bardakas gaunas, kaip nevala jauciuos  schmoll.gif  fena naudoju tik tuo atveju jei diena galva issiplaunu ir turiu iseit is namu, o su difuzeriu bandziau, bet irgi s...  g.gif  kirpciukus vaikysteje turejau, tai prasikeikiau visiem laikam, prisikankinau, atsikeli ryte vienas sonas i viena puse ziuri, kitas i priesinga  schmoll.gif  del plauku sukavimo, tai, kai vaikstau susirisus as ju nesukuoju  blush2.gif  suimu i kuoduka ir taip graziai garbaneles is sonu islenda  ax.gif 
malonu, kad yra cia ir klaipedieciu  4u.gif  pas mus orai vejuoti ir dregni dazniausiai, tai vargelio su plaukais visada yra...mano vyras jau zino, kad jei reik pasipuost, tai be makiazo ir tiesintuvo neapseinu  lotuliukas.gif  anxciau pykdavo, bet pamate, kad beprasmiska  biggrin.gif

zn , ta jausma .. kai budavau plg , diena tai dar nieko, bet vakare kai rasa dedasi, vaiksciodavau kaip su aureole, negaliu pakesti tokio dregno klimato.. schmoll.gif tai suprantu tave , pilnai.
Papildyta:
nakti sapnavau kad man uzaugo plaukai, lb dziaugiausi atsimenu, ir sakiau va nufotkinsiu idesiu panom parodyti., lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 18 birželio 2009 - 00:32
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 18, 02:34)
Papildyta:
nakti sapnavau  kad man uzaugo plaukai, lb dziaugiausi atsimenu, ir sakiau va nufotkinsiu idesiu panom parodyti.,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ant tiek i diskusijas isitraukus, kad net sapnuojasi lotuliukas.gif cia tikras irodymas, kad plaukai bene svarbiausioj vietoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siireenaa @ 2009 06 18, 00:40)
ant tiek i diskusijas isitraukus, kad net sapnuojasi  lotuliukas.gif  cia tikras irodymas, kad plaukai bene svarbiausioj vietoj  thumbup.gif

niu .. doh.gif lotuliukas.gif kuku maku man .:)seip nebusuku jau galvos del ju, tik minimali prieziura , i kuoduka surisu, ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 18, 02:53)
niu ..  doh.gif  lotuliukas.gif kuku maku man .:)seip nebusuku jau galvos del ju, tik minimali prieziura , i kuoduka surisu, ir vsio.

pas mane tas pats, iprastine mano isvaizda jau daug metu nesikeicia, o jau taip noretusi permainu, bet ka su tokiais plaukais padarysi, jei koki kirpima pasirinksi ir vargsi ryta vakara su tiesintuvu doh.gif o gal cia ismoksiu garbanas daryt biggrin.gif bet vistiek man prie sirdies istiesinti plaukai blush2.gif ech... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siireenaa @ 2009 06 18, 01:01)
pas mane tas pats, iprastine mano isvaizda jau daug metu nesikeicia, o jau taip noretusi permainu, bet ka su tokiais plaukais padarysi, jei koki kirpima pasirinksi ir vargsi ryta vakara su tiesintuvu  doh.gif  o gal cia ismoksiu garbanas daryt  biggrin.gif bet vistiek man prie sirdies istiesinti plaukai  blush2.gif  ech... lotuliukas.gif

man ir lbeuj prie sirdies , istiesinti, bet ismokau , ir garbanotus nesioti, ka cia daugiau su jeis padarysi biggrin.gif , butu ilgi tai nesiociau banguotus kartais, pinciau i kasa, bet dbr nera ten ka pinti.
ir tu pabandyk kada garbanota pabuti,gal patiks.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 18, 00:14)
man ir lbeuj prie sirdies , istiesinti, bet ismokau , ir garbanotus nesioti, ka cia daugiau su jeis padarysi biggrin.gif , butu ilgi tai nesiociau banguotus  kartais, pinciau i kasa, bet dbr nera ten ka pinti.
ir tu pabandyk kada garbanota pabuti,gal patiks.

0kristut0, kokius kuodus sukdavaisi i darba? kokiu idomesniu 'receptu' gal turi? g.gif arba kaip kitaip plaukus susirisdavai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 18, 02:00)
0kristut0, kokius kuodus sukdavaisi i darba? kokiu idomesniu 'receptu' gal turi? g.gif arba kaip kitaip plaukus susirisdavai ax.gif

seijp gale visada paprasta kuoduka sukdavau, tik kad prieki susegtukais suzaisdavau tokius susisukimus pasidarydavau. senai jau kazka tokio dariausi baigiu primirsti.. bet as neisgarbanotu plauku o itemptu darydavausi, bendras vaizdas gaudavosi, , kad tiesus plaukai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 18, 01:40)
seijp gale visada paprasta kuoduka sukdavau, tik kad prieki susegtukais suzaisdavau tokius susisukimus pasidarydavau. senai jau kazka tokio dariausi baigiu primirsti.. bet as neisgarbanotu plauku o itemptu darydavausi, bendras vaizdas gaudavosi, , kad tiesus plaukai atrodo.

aa.. g.gif reikes ka nors ir is garbanotu galvot rolleyes.gif

Vaje kaip ilgai nemiegi 4u.gif as tai siaubiaka ziuriu, Friday 13th, MB dirba tai baisoka vienai bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 17, 22:29)
blink.gif  blink.gif  retai dziovinant, tuo labiau kad asmeniniam naudojimui (ne kirpyklai) brangaus tikrai nepirkciau schmoll.gif saviski tik atvaziavus i anglija lidle nusipirkau uz 8 svarus, paziurejau kad butu difuzeris ir skirtingo karscio funkcija. naudoju gal karta per 2 savaites, vasara dar reciau. o dziovina taip pat kaip ir tas uz kelis simtus..

Matai aš tai per savaitę 1-2 kartus džiovinu, tai man reikia kokybiškesnio, kad bent kažkiek apsaugotų plauką.

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 17, 23:14)
o man sake, kad jonai neleidzia plaukams elektrintis, si funkcija butina ziema dziovinant plaukus smile.gif turiu philips ir labai patenkinta smile.gif jei dziovinu su dziovintuvu, tai visad su difuzoriumi, nes paprastas antgalis tik ispucia plaukus ir viskas, o difuzorius ju nepucia

Dėl tų jonų tai gali būti ir taip, kaip sakai. reikės daugiau paskaitinėti, jei ką rasiu įmesiu, ką jie gero duoda. Konkrečiai dėl jų naudos dar nieko nežinau, bet kaip sakau, daugumoje naujų džiovintuvų yra ši funkcija, tai kodėl nepasirinkus tokio...
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 18, 08:13)
Dėl tų jonų tai gali būti ir taip, kaip sakai. reikės daugiau paskaitinėti, jei ką rasiu įmesiu, ką jie gero duoda. Konkrečiai dėl jų naudos dar nieko nežinau, bet kaip sakau, daugumoje naujų džiovintuvų yra ši funkcija, tai kodėl nepasirinkus tokio...

Aš turiu Philips SaloPro 2100W su jonais, na žinokit tikrai nepastebėjau kad ten kažkuo ypatingi plaukai būtų, bet vis tiek visada džiovinu juos įjungus biggrin.gif Kai pirkau sakė, kad jonai neleidžia plaukui šiauštis ir nepasakyčiau kad man labai šaknis tas difuzeris pakelia, kad garbanas labiau formuoja tai taip, bet prie galvos jie vis tiek prisiploję (gal aš ne taip džiovinu? blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 18, 09:34)
Aš turiu Philips SaloPro 2100W su jonais, na žinokit tikrai nepastebėjau kad ten kažkuo ypatingi plaukai būtų, bet vis tiek visada džiovinu juos įjungus  biggrin.gif  Kai pirkau sakė, kad jonai neleidžia plaukui šiauštis ir nepasakyčiau kad man labai šaknis tas difuzeris pakelia, kad garbanas labiau formuoja tai taip, bet prie galvos jie vis tiek prisiploję (gal aš ne taip džiovinu?  blush2.gif )

svarbu ne blogiau nuo jų biggrin.gif
A velnias žino kaip su tuo difūzorium reikia džiovinti g.gif gal pripausti su ta galvute ir truputį pasukti g.gif nežinau.. nedžiovinau niekad...
Atsakyti