Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 07, 15:43)
Niu jo, idomiai ir man...kazka jau seniau buvau girdejus...nu atseit silkas jis slidus ir plaukuciu nesuvelia, jie lengvai ant pagalves slidineja  rolleyes.gif

Del plauku man ne taip aktualu, vistiek susirisus miegu nes kitaip nei as nepailsiu, nei MB negali prisiglaust wub.gif labiau del veido odos (ir lovos grozio) wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 07 07, 17:38)
as turiu silkine patalyne, man ji nelabai, ziema salta vasara per karsta, prakaituoji labiau, zodziu pinigeliai veltui isleisti  verysad.gif nors vaizdas uhhh, bet patogumo  jokio  schmoll.gif

as net naktinuku silkiniu nemegstu - man tas jausmas kai lieciasi prie kuno nemalonus doh.gif o su silkine patalyne turbut visa nakti neuzmigciau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 07 07, 10:37)
sveikos, sveikos, garbanėlės,
kaip ilgasis savaitgalis, nors gal ne visoms ilgasis g.gif
me prabuvom kernavėj, vėjas ir lietus visai iškedeno, pravėdino tiek garbanėles, tiek smegenėles....
poilsis yra jėga thumbup.gif

pas mane darbo grafikas toks, kad man jau nesvarbu savaitgalis ar paprasta diena - kada turiu iseigine, tada man savaitgalis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 07, 16:18)
as net naktinuku silkiniu nemegstu - man tas jausmas kai lieciasi prie kuno nemalonus  doh.gif  o su silkine patalyne turbut visa nakti neuzmigciau  lotuliukas.gif
Papildyta:
pas mane darbo grafikas toks, kad man jau nesvarbu savaitgalis ar paprasta diena - kada turiu iseigine, tada man savaitgalis  cool.gif

Oj kaip megstu silkinius naktinukus, bet tikro silko, nes jie minkstesni, smagiau priglunda.. wub.gif apie lovos vaizda silkiniuose pataluose net nekalbu..
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 07, 16:43)
nu atseit silkas jis slidus ir plaukuciu nesuvelia, jie lengvai ant pagalves slidineja  rolleyes.gif

neištvėriau nepasisakius...
nu jau visai.. blink.gif kas svarbiau? šiek tiek pasivėlę plaukai ir kvėpuojanti oda miego metu,ar nesusivėlę plaukai ir prastas miegas.. doh.gif
jei ką,nekreipkit dėmesio,nes man nervai nelaiko apskritai.. jei čią savaitę išgyvensiu,tai reiškias bus ok..
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 07 07, 16:26)
neištvėriau nepasisakius...
nu jau visai..  blink.gif  kas svarbiau? šiek tiek pasivėlę plaukai ir kvėpuojanti oda miego metu,ar nesusivėlę plaukai ir prastas miegas..  doh.gif
jei ką,nekreipkit dėmesio,nes man nervai nelaiko apskritai.. jei čią savaitę išgyvensiu,tai reiškias bus ok..

Kiekvienam savo, kiti ir ant akmens apdeje galva ismiegotu biggrin.gif

Kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
Greit iskepiau nauja tema nes skubu atgal i darba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 07, 18:50)
Greit iskepiau nauja tema nes skubu atgal i darba biggrin.gif

as per skubejima ipuoliau i naujaja tema doh.gif ale reik sita damusti lotuliukas.gif
gero darbo 4u.gif
as greit begsiu namo is savojo bigsmile.gif
Chardonnay, tu etatine nauju temu kepeja 4u.gif
jau apziurejau tas foto garbanu naujoje temoje wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 06, 23:32)
Soriukas, bet kur jus cia perkates? Kas tas bootsas?  4u.gif

O as viena pastebejima turiu, Loreal sapmunas, kauke, balzamas mano plaukus nu tiek issausino, toks nemalonus jausmas po plovimo su ta kosmetika, kad vaje vaje  blush2.gif  ...
Kaip jums? Gal kuriai nors tas pats?  unsure.gif

loreal naudojau kazkur pries 5metus, tai man visai nieko tiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 07 liepos 2009 - 17:59
QUOTE(neramuole @ 2009 07 07, 18:38)
as turiu silkine patalyne, man ji nelabai, ziema salta vasara per karsta, prakaituoji labiau, zodziu pinigeliai veltui isleisti  verysad.gif nors vaizdas uhhh, bet patogumo  jokio  schmoll.gif

vat kaip!! hmmmm idomu idomu blush2.gif
jei prakaitavimas vasara tai ne kas....niu ir ziema nejauku jei salta....
hm g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 07, 18:59)
as per skubejima ipuoliau i naujaja tema  doh.gif  ale reik sita damusti  lotuliukas.gif
gero darbo  4u.gif
as greit begsiu namo is savojo  bigsmile.gif
Chardonnay, tu etatine nauju temu kepeja  4u.gif
jau apziurejau tas foto garbanu naujoje temoje  wub.gif
Papildyta:
loreal naudojau kazkur pries 5metus, tai man visai nieko tiko

Naudoju Loreal expert series, tai labai tinka... o parduotuviniu nebandziau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeNuorama`: 07 liepos 2009 - 20:43
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 07, 02:05)
Gal toks:
user posted image
man jis nelabai patiko - labai smirda plauku laku (tokia chemija), sulipina. bet cia gal tik man 4u.gif turiu umberto zele nusipirkus, maza tubele (travel size), tai rankinuke nesiojuosi jei reik kada sukuosena greit patvarkyt - pries darba arba siaip jei ta diena vejuota buna ir pan. biggrin.gif visai nebloga bigsmile.gif
As LT tik L'Oreali naudojau nes man buvo normaliausias is esamo pasirinkimo (neskaitant visu tu saloniniu priemoniu). UK daugiau visko yra, vis isbandineju ka nors nauja biggrin.gif

va as ant plauku nepurskiau tik seijp ore grizus , tai ir man pasirode kvapas kazkoks chemi nis .. dar alkoholio radau , tai isvis nebepatinka man jis .

o galiu as ji grazinti..? g.gif nenaudojau as jo, tik syki ore papurskiau . ar priimtu..? ceki dar turiu , radau.
QUOTE(rusiuke @ 2009 07 07, 10:32)
Jei tas kur paveikslėly, tai turiu, nieko jis netaiso. vandenėlis geriau pataiso...

mm, tai blogai tada doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti