Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 25, 14:39)
neatostogaujam bet kazkodel neaktyvios visai, susiruosiau sian degintis, bet kad vejas, ar kas ce nlb atrodo ims.. tai isliuogiau atgal i lova. tyngiu kur nors eiti..
mano ir gimce arteja , kazkaip nelaukiu ..nemegstu svesti.. nesvesiu, tik sau ta proga ka nors pasidovanosiu..  lotuliukas.gif
o i tema. kas kokius vitaminus plaukams geriate...? as galvoju pradeti gerti kokius.. bet kokius, gal prie silicea sugrizti..tik menesiuka su biskiu buvau vartojusi.. gal antakiai greiciau prades zelti.. biggrin.gif

as jau sia savaite porakart buvau prie juros, o dabar darbas darbas, neber kada degintis unsure.gif
kas del vitaminu plaukams, tai geriau pantogar ziema, tai tik antenu pridygo ir dar po to veida isbere doh.gif o blogiausias tu visu vitaminu poveikis - padidejes plaukuotumas ne tik ant galvos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 25, 14:43)
aš jau nusipirkau chanel tušą
dar reik rasti papuošalų dėžutę
noriu kažko tokio, bet čia LT labai mažas pasirinkimas

as turejau tokia mazyte papuosalu dezute, kur niekas netilpdavo, tai nusipirkau pries kelis menesius nauja - uzsisakiau is vienos mergaites, kuri dekupazu uzsiimineja blush2.gif man ji superine - vienetine, ranku darbo ir puikiai viskas telpa ax.gif ir dar pagal pageidavima su mano megstamiausiomis orchidejomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 25, 15:04)
as turejau tokia mazyte papuosalu dezute, kur niekas netilpdavo, tai nusipirkau pries kelis menesius nauja - uzsisakiau is vienos mergaites, kuri dekupazu uzsiimineja  blush2.gif  man ji superine - vienetine, ranku darbo ir puikiai viskas telpa  ax.gif  ir dar pagal pageidavima su mano megstamiausiomis orchidejomis  lotuliukas.gif

ar ji pakankama, aš ten dekupažuotas kažkaip žiūrinėjau, man jos mažos atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 25, 15:02)
oho kokia .smile.gif))kiek turtu  tilptu .smile.gif
as tai visus savo papuosalus palikau lt, turiu tik vienus auskarus .. nzn ka maniau tuo momentu, ..bet galvojau kad nereikes dbr taip visko reikia man ..  doh.gif

joo, tokias kelias radau jav, per ebay, odinės, talpios, ale siuntimas labai brangus iki LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 25, 14:07)
joo, tokias kelias radau jav, per ebay, odinės, talpios, ale siuntimas labai brangus iki LT doh.gif

tai susirask vokiškam ebay,nusipirksi mano adresą užrašysi ir aš tau atsiųsčiau arba parvežčiau kai į LT varyčiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 06 25, 15:10)
tai susirask vokiškam ebay,nusipirksi mano adresą užrašysi ir aš tau atsiųsčiau arba parvežčiau kai į LT varyčiau  biggrin.gif  4u.gif

ich non sprecch doutch doh.gif
nu paveizesiu, jei pavyks rasti, nes iš jav kiek dežute plius tiek pat siuntimas doh.gif
Atsakyti
Sveikos pupos uogos 4u.gif kaip gyvuojat? kas naujo? bigsmile.gif
darbai buvo uzpuole mane ax.gif

Iskart prie reikalo - baigineju savo paskutini sampuno buteliuka (pagaliau lentyna atlaisvejo) ir noriu paklaust ar kuri esat naudoje va toki sampuna? ir ar patiko?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 25, 14:14)
ich non sprecch doutch doh.gif
nu paveizesiu, jei pavyks rasti, nes iš jav kiek dežute plius tiek pat siuntimas doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
tai jei nerasi,pabandysiu aš paieškot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 25, 14:36)
Sveikos pupos uogos 4u.gif kaip gyvuojat? kas naujo? bigsmile.gif
darbai buvo uzpuole mane ax.gif

wow kas sugrįžo 4u.gif jau buvom pasigedusios tavęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 06 25, 15:37)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
tai jei nerasi,pabandysiu aš paieškot  mirksiukas.gif

aš net nežinau, kaip ieškoti, t.y. kaip vadinasi vokiškai "papuošalų dėžutė" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 06 25, 13:39)
wow kas sugrįžo  4u.gif jau buvom pasigedusios tavęs  mirksiukas.gif

Aciu aciu 4u.gif negi galvojot kad paliksiu savo garbanes? bigsmile.gif kokios cia dezutes ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 25, 15:07)
ar ji pakankama, aš ten dekupažuotas kažkaip žiūrinėjau, man jos mažos atrodo g.gif
Papildyta:

neturiu as super duper daug papuosalu, tai man jie puikiai telpa ir dar vietos yra ax.gif laikau laisva vietele suzadetuviu ziedui lotuliukas.gif
pas mane yra du stalciukai tokie nemazi ir dar skyreliai atskirai ziedukams, auskarams..
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 25, 14:39)
aš net nežinau, kaip ieškoti, t.y. kaip vadinasi vokiškai "papuošalų dėžutė" doh.gif

įvesk Schmuckkasten ir išmes visokių ten.
tu gal skype turi? būtų lengviau sukomunikuoti,aš tau padėčiau surast,nes tikrai nesąmonė iš JAV siųstis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 25, 15:43)
Aciu aciu 4u.gif negi galvojot kad paliksiu savo garbanes? bigsmile.gif kokios cia dezutes ieskot?

papuošalams, anam psl yra foto
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 25, 13:54)
papuošalams, anam psl yra foto

oj kokia faina thumbup.gif tik as tokiu nemegstu nes kai esu alergiska paprastam metalui, tai ir tu papuosalu ne kalnai pas mane. bet siaip praktiska - viskas vienoj vietoj bigsmile.gif
Atsakyti