QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 25, 14:39)
neatostogaujam bet kazkodel neaktyvios visai, susiruosiau sian degintis, bet kad vejas, ar kas ce nlb atrodo ims.. tai isliuogiau atgal i lova. tyngiu kur nors eiti..
mano ir gimce arteja , kazkaip nelaukiu ..nemegstu svesti.. nesvesiu, tik sau ta proga ka nors pasidovanosiu..
o i tema. kas kokius vitaminus plaukams geriate...? as galvoju pradeti gerti kokius.. bet kokius, gal prie silicea sugrizti..tik menesiuka su biskiu buvau vartojusi.. gal antakiai greiciau prades zelti..
mano ir gimce arteja , kazkaip nelaukiu ..nemegstu svesti.. nesvesiu, tik sau ta proga ka nors pasidovanosiu..

o i tema. kas kokius vitaminus plaukams geriate...? as galvoju pradeti gerti kokius.. bet kokius, gal prie silicea sugrizti..tik menesiuka su biskiu buvau vartojusi.. gal antakiai greiciau prades zelti..

as jau sia savaite porakart buvau prie juros, o dabar darbas darbas, neber kada degintis

kas del vitaminu plaukams, tai geriau pantogar ziema, tai tik antenu pridygo ir dar po to veida isbere

Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 25, 14:43)
aš jau nusipirkau chanel tušą
dar reik rasti papuošalų dėžutę
noriu kažko tokio, bet čia LT labai mažas pasirinkimas
dar reik rasti papuošalų dėžutę
noriu kažko tokio, bet čia LT labai mažas pasirinkimas
as turejau tokia mazyte papuosalu dezute, kur niekas netilpdavo, tai nusipirkau pries kelis menesius nauja - uzsisakiau is vienos mergaites, kuri dekupazu uzsiimineja