Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VIII tema

QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 26, 12:28)
monrute , su Gimtadienium .!!! 4u.gif  4u.gif kaip nuotaikos..? smile.gif

ačiūūū
geros, tingiu dirbti
nu gėlių jau gavau, kvepia visas kabinetas
bet baliavosim vėliau, nes dauguma laksto po susitikimus dar
vakare jau užrezervavau staliuką kinietiškam restorane, laukiuuuuu
Atsakyti
SU GIMIMO DIENA MONRUT!!!!!!!!!

user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
MONRUTE, SU GIMTADIENIU

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 26, 11:31)
ačiūūū
geros, tingiu dirbti
nu gėlių jau gavau, kvepia visas kabinetas
bet baliavosim vėliau, nes dauguma laksto po susitikimus dar
vakare jau užrezervavau staliuką kinietiškam restorane, laukiuuuuu

o kinieciu restoranas, niam niam diewinu .. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 26, 12:36)
o kinieciu restoranas, niam niam diewinu .. wub.gif  wub.gif

man tai kinieciu virtuve pagal nuotaika - kartais patinka, kartais ne unsure.gif

beje, pasiskusiu - visa ryta man neleido i garbaniu foruma ieiti, mete, kad tema pasalinta arba kazko ten truksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 26, 10:36)
o kinieciu restoranas, niam niam diewinu .. wub.gif  wub.gif

Aha, ner skaniau essen.gif ypac susis ir mano megstamiausias - astri jautiena su darzovems.. mm...
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 26, 10:38)
beje, pasiskusiu - visa ryta man neleido i garbaniu foruma ieiti, mete, kad tema pasalinta arba kazko ten truksta  doh.gif

Eiktu! g.gif man vakar SM strigo doh.gif niekas nepasalins garbaniu!!!! gun_smilie.gif
Atsakyti
ačiū, merginos, už sveikinimus

man šiaip japonai su skaniais suši number one, bet kadangi paskutiniu metu į namus užsisakinėjom vos ne kas savaitgalį doh.gif
o kaukazietiška virtuvė su skaniais šašlykais netinka, nes mano sesuo nestuke.gif ir kepto negali valgyti o jos vyras vegetaras, tai einam pas kiniečius, kur skanu, daug tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 26, 10:44)
ačiū, merginos, už sveikinimus

man šiaip japonai su skaniais suši number one, bet kadangi paskutiniu metu į namus užsisakinėjom vos ne kas savaitgalį doh.gif
o kaukazietiška virtuvė su skaniais šašlykais netinka, nes mano sesuo  nestuke.gif ir kepto negali valgyti o jos vyras vegetaras, tai einam pas kiniečius, kur skanu, daug tongue.gif

I sveikatele mirksiukas.gif

Oho kiek pageidavimu maistui blink.gif nesuprantu as tu vegetaru, keistuoliai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 26, 12:46)
I sveikatele mirksiukas.gif

Oho kiek pageidavimu maistui blink.gif nesuprantu as tu vegetaru, keistuoliai schmoll.gif

aišku, nelabai jis ten rimtas vegetaras, bet tiek jau to
bet va mano choro vadovė tai rimta, daug metų nevalgo mėsos ir kažkokių ten susijusių produktų, tai jau gyvenimo filosofija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 06 26, 10:51)
aišku, nelabai jis ten rimtas vegetaras, bet tiek jau to
bet va mano choro vadovė tai rimta, daug metų nevalgo mėsos ir kažkokių ten susijusių produktų, tai jau gyvenimo filosofija bigsmile.gif

Be mesos - nei dienos!! Juokauju biggrin.gif Buna dienu kai norisi tik darzoviu ar zuvies bet siaip neisivaizduoju sveiko jauno vyro raciono be mesisku patiekalu schmoll.gif MB kartais sako kai labai skaniai koki patiekala is darzoviu suraitau kad galetu su mano gaminimu but ir vegetaras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 26, 11:41)
Aha, ner skaniau essen.gif ypac susis ir mano megstamiausias - astri jautiena su darzovems.. mm...
Papildyta:
Eiktu! g.gif man vakar SM strigo doh.gif niekas nepasalins garbaniu!!!! gun_smilie.gif

mano tai traski menke saldziarugsciame padaze , niekad negalvojau kad zuvis gali buti tokia skani, wub.gif bet lt tik ja valgius, idomu ce uk turi jos.. g.gif visai pamirsus buvau, tik dbr atsiminiau.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 26, 11:03)
mano tai traski menke saldziarugsciame padaze , niekad negalvojau kad zuvis gali buti tokia skani, wub.gif bet lt tik ja valgius, idomu ce uk turi jos..  g.gif visai pamirsus buvau, tik dbr atsiminiau.

As irgi esu ragavus tos menkes, man ziauriai patiko bigsmile.gif visiems kitiems kas kartu valge - ne, atseit per saldi blink.gif Man uk net skanesnis kinietiskas maistas, apie kainos skirtuma net nekalbu palyginus su lt doh.gif
Atsakyti