ačiūūū
geros, tingiu dirbti
nu gėlių jau gavau, kvepia visas kabinetas
bet baliavosim vėliau, nes dauguma laksto po susitikimus dar
vakare jau užrezervavau staliuką kinietiškam restorane, laukiuuuuu
ačiūūū
geros, tingiu dirbti
nu gėlių jau gavau, kvepia visas kabinetas
bet baliavosim vėliau, nes dauguma laksto po susitikimus dar
vakare jau užrezervavau staliuką kinietiškam restorane, laukiuuuuu
man šiaip japonai su skaniais suši number one, bet kadangi paskutiniu metu į namus užsisakinėjom vos ne kas savaitgalį o kaukazietiška virtuvė su skaniais šašlykais netinka, nes mano sesuo ir kepto negali valgyti o jos vyras vegetaras, tai einam pas kiniečius, kur skanu, daug
man šiaip japonai su skaniais suši number one, bet kadangi paskutiniu metu į namus užsisakinėjom vos ne kas savaitgalį
o kaukazietiška virtuvė su skaniais šašlykais netinka, nes mano sesuo ir kepto negali valgyti o jos vyras vegetaras, tai einam pas kiniečius, kur skanu, daug
aišku, nelabai jis ten rimtas vegetaras, bet tiek jau to
bet va mano choro vadovė tai rimta, daug metų nevalgo mėsos ir kažkokių ten susijusių produktų, tai jau gyvenimo filosofija
aišku, nelabai jis ten rimtas vegetaras, bet tiek jau to
bet va mano choro vadovė tai rimta, daug metų nevalgo mėsos ir kažkokių ten susijusių produktų, tai jau gyvenimo filosofija
Be mesos - nei dienos!! Juokauju Buna dienu kai norisi tik darzoviu ar zuvies bet siaip neisivaizduoju sveiko jauno vyro raciono be mesisku patiekalu MB kartais sako kai labai skaniai koki patiekala is darzoviu suraitau kad galetu su mano gaminimu but ir vegetaras
Aha, ner skaniau ypac susis ir mano megstamiausias - astri jautiena su darzovems.. mm... Papildyta:
Eiktu! man vakar SM strigo niekas nepasalins garbaniu!!!!
mano tai traski menke saldziarugsciame padaze , niekad negalvojau kad zuvis gali buti tokia skani, bet lt tik ja valgius, idomu ce uk turi jos.. visai pamirsus buvau, tik dbr atsiminiau.
mano tai traski menke saldziarugsciame padaze , niekad negalvojau kad zuvis gali buti tokia skani, bet lt tik ja valgius, idomu ce uk turi jos.. visai pamirsus buvau, tik dbr atsiminiau.
As irgi esu ragavus tos menkes, man ziauriai patiko visiems kitiems kas kartu valge - ne, atseit per saldi Man uk net skanesnis kinietiskas maistas, apie kainos skirtuma net nekalbu palyginus su lt