Įkraunama...
Įkraunama...

Elektromagnetinių bangų žala sveikatai

QUOTE(Paliukas @ 2010 06 14, 14:57)

Zmones mielieji tie kas skaito, atkreipkit demesi kad Jus gasdina zmogus kuris nesupranta paties prietaiso kuriuo naudojasi.

lotuliukas.gif aiškina žmogus ,nė karto nei pats ką matavęs, nei kokį spinduliuotei matuoti prietaisą rankose laikęs lotuliukas.gif
o gal aš klystu?

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2010 06 14, 15:57)
lotuliukas.gif  aiškina žmogus ,nė karto nei pats ką matavęs, nei kokį  spinduliuotei matuoti prietaisą rankose laikęs  lotuliukas.gif
o gal aš klystu?

Aiskina zmogus baiges metrologija ir pakankamai pamataves (su skaiciais nesipykstu)....
Klystat

Vat cia vienas zmogus aiskina, paemes i rankas prietaisa uz 200lt ir zmonems nesuprantantiems (tame tarpe ir pats toks) apie zala. Kiek aiskinti apie prietaisu tiksluma?

imat liniuote kurioje suzymeti tik cm ir matuojat plauka kuris turetu buti matuojamas mikrometru skalese
Ir pries visus dar aiskinate kad Jusu liniuote niekuom nesiskiria nuo mikrometru tikslumu matuojancios.
Dar juokinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 14 birželio 2010 - 15:05
QUOTE(Paliukas @ 2010 06 14, 12:29)
Na as turiu savo nuomone apie darbo partija ir jos kompetencija - bet cia nepolitines diskusijos

Jums pries nosi kisa visas galimas vezio ar kitu ligu priezastis, o Jus vistiek aklai tikite tuom ka pati susirandate, pvz nesunku i google ivesti "mobilieji kenkia" ir oho kiek rezultatu bus, ir dali rezultatu busite Jus "iskelus" i aukstesnius rezultatus  doh.gif

Tai jei ismetu mobilu, pradedu valgyti radioaktyvius grybus, miegu po gelezinkelio tiltu, nesiprausiu, pastoviai stresuoju, persalu, laku limonadus galonais, valgau nesveika maista, tai norit pasakyti nesusirgsiu viena is tu "anteniniu ligu" ir galiu but ramus?
O jei susirgsiu, tai del to kad ant kazkurio stogo bus antena?

NU PAGALIAU TAI AR GALETUMETE PASAKYTI TADA KUOM MATUOTI AR IS KUR PASIKVIESTI ZMOGU NUSIMANANTI APIE MATAVIMUS???

Jus gyvenate uz miesto, prie misko - as gyvenu dvylikaukscio astuntame aukste, o aplinkui kiti daugiauksciai plius Teo pastatas su savo antenomis. Prie miesto esu pripratusi, jame gimiau ir uzaugau. Bet - seniau to elektrosmogo tikrai nebuvo, man rupi, kokioje aplinkoje auga mano vaikas, nes, deja, keltis uz miesto ir prie misko mes neturime jokiu salygu, bent dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 14 birželio 2010 - 15:41
Pameginkit i Mildziuxp kreiptis, jis is panasiu dalyku duona valgo, jei sutiks ir patikrins (kaip supratau jau siek tiek rimtesni prietaisa turi) - tik kad nusibodo gincytis ir pasitrauke is diskusijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 14 birželio 2010 - 15:50
QUOTE(Paliukas @ 2010 06 14, 16:01)
Aiskina zmogus baiges metrologija ir pakankamai pamataves (su skaiciais nesipykstu)....

pamiršot pasakyti matavot? juk tikrai ne spinduliuotę? nes žinotumėte kiek ir kas spinduliuoja...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2010 06 14, 17:57)
pamiršot pasakyti matavot? juk tikrai ne spinduliuotę? nes žinotumėte kiek ir kas spinduliuoja...

Jums reiketu bent kiek su matavimais susipazinti, tuomet ir suprastumet daugiau apie pacius matavimus (tiek su spinduliuotes, tiek su ilgiais, tiek su garso matavimais ir t.t.)...
Uztektu issilavinimo kad suprastumet kokius "grybus" svelniai tariant matuojat
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2010 06 14, 18:00)
Jums reiketu bent kiek su matavimais susipazinti, tuomet ir suprastumet daugiau apie pacius matavimus (tiek su spinduliuotes, tiek su ilgiais, tiek su garso matavimais ir t.t.)...
Uztektu issilavinimo kad suprastumet kokius "grybus" svelniai tariant matuojat

tai prisipažinimas,kad visgi su spinduliuotės matavimais neteko nieko bendra turėt ?
Nemanykite,kad aš neturiu su kuo tais matavimo klausimais pasikonsultuoti . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2010 06 14, 16:49)
Pameginkit i Mildziuxp kreiptis, jis is panasiu dalyku duona valgo, jei sutiks ir patikrins (kaip supratau jau siek tiek rimtesni prietaisa turi) - tik kad nusibodo gincytis ir pasitrauke is diskusijos smile.gif

nepasitraukiau, vis skaitau ka rasot, bet neturiu tiek kantrybes gincytis smile.gif toks kaip Vilnius ir Kaunas ismatuotas mano beveik skersai issilgai, galiu pasakyti kad neteko rasti vietu kur butu virsyta higienos normas, as kalbu apie normalias vietas, ne padidintos rizikos (kaip prie pat antenu, ar aparatinese ..) idomumo delei noreciau palyginti musu turima prietaisa ir koki tai buitini uz kelis simtus. Nes mes turim darbe ir tokius pigesnius (~2000lt jie naudojami, zmonem kurie lipa prie pat antenu pasitikrinimui kiek laiko gali dirbti, kokie laukai ten, kad poto nepakenktu sveikatai) tai jie gana gerai rodo, praktiskai nesiskiria nuo to kuris yra sertifikuotas su kuriuo matuojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildziuxp: 14 birželio 2010 - 18:21
Voresta, su Jumis beviltiska gincytis. Yra ne vienas matavimo prietaisas apie kuri siek tiek zinau ir zinau ka "papiguskes" rodo, neisimtis ir Jusiskis matuoklis...
O apie metrologija matau kad daug dar nezinot
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2010 06 14, 20:17)
Voresta, su Jumis beviltiska gincytis. Yra ne vienas matavimo prietaisas apie kuri siek tiek zinau ir zinau ka "papiguskes" rodo, neisimtis ir Jusiskis matuoklis...
O apie metrologija matau kad daug dar nezinot

tai kantrybės, susitiksim mes kada nors su mildziuxp ir pasitikrinsim ar yra paklaida ir kokia ji ...per vasarą, manau, Kaune vis vien bent kartą būsiu...Po to ji pasimatavimo rezultatus parašys ir žinosit tiksliai ko verta mano "pigiena", jei paklaida bus labai nežymi -na ,sakykim, keletas mkW/m2 jums teks mano "pigienos" ir manęs atsiprašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
'ar yra paklaida' - ji visuose prietaisuose yra... skirtingai nuo ju kokybes skirtingas ir dydis, jei raso kad skersai/isilgai istikrinta ir nerado nieko su tikslesniu tai pasiteisinimas turbut kad jie 'papirkti'? antras punktas - normos apie kurias jus nieko nesuprantat bet bandot aiskinti
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2010 06 14, 21:20)
'ar yra paklaida' - ji visuose prietaisuose yra... skirtingai nuo ju kokybes skirtingas ir dydis, jei raso kad skersai/isilgai istikrinta ir nerado nieko su tikslesniu tai pasiteisinimas turbut kad jie 'papirkti'? antras punktas - normos apie kurias jus nieko nesuprantat bet bandot aiskinti

ko nerado ? viršytų normų? mokslininkai sako, kad jos smarkiai per didelės, bet juk spinduliuotės ekspertas Paliukas geriau žino ...
Atsakyti