Si diskusija mane paskatino truputeli daugiau pasidometi apie tai , pasirodo labai baisios ligos isisvysto zmonem gyvenant tokiam poveiki , bet tik nestresuokim reik zinoti ar ta aplinka pavojinga t.y.pamatuoti nes tas pats senas kompas gali buti nekenksmingas o naujas prie kudykio loveles labai net pavojingas. Gal kas esate susidure su tokio pabudzio pamatavimais ir issiaiskinimais

QUOTE(vetrija @ 2009 11 03, 12:21)
Si diskusija mane paskatino truputeli daugiau pasidometi apie tai , pasirodo labai baisios ligos isisvysto zmonem gyvenant tokiam poveiki , bet tik nestresuokim reik zinoti ar ta aplinka pavojinga t.y.pamatuoti nes tas pats senas kompas gali buti nekenksmingas o naujas prie kudykio loveles labai net pavojingas. Gal kas esate susidure su tokio pabudzio pamatavimais ir issiaiskinimais 

Neesu matavusi namie elekromagnetinio lauko, bet... esu energetike, taigi... biskuti kaip ir zinau kas tai yra

Dabar net nezinau kaip tai aiskiau paaiskinti , na mazdaug kazkas panasaus tai elektrinio ir magnetinio lauko kitimai, daleliu kruviu pakitimai.
Siaip elektromagnetini lauka sukelia visi kintamos sroves saltiniai, na nebutinai tai turi buti televizoriu ar kompas, tai gali buti ir jungikliai, rozeciu laidai, vienu zodziu visi el. prietaisai. Lauke esancios aukstos itampos linijos, kabeliai uzkasti po zeme, nors ypac didziuju statybu bumo metu buvo teikiama jog tai nekenksminga-pasaka. Bokstai, siustuvai ir t.t.
Paprasciausi zmogiskiausi budai sumazinti el. magnetinio laukopoveiki. vaiku miegamajame kuo paziau el. prietaisu, rozeciu ir pan. jokiu mobiliuju prie galvu, pasitenkite isirengti vaiku miegamaji bent is tos puses kur nera atviro vaizdo ar salia einancios linijos, bokstu.
iregngiami spec ekranai, bet del ju nesidomejau
Tai pamatuoti turetu kazkoks spec zmogus su savo iranga?

as kaip tik to ir klausiu ar kas nors esate matave, ar zinote kas tai gali padaryti nes nezinojimas zudo, manau pasikvietei pasimatavai kas blogai kas ne ir tada zinai , nes kaip anksciau pasisakusioji sake galva skauda, tai vat ar tikrai nuo to ar ne ?, o gali buti juk ir taip kad nieko nejauciam o labai vienas ar kitas daiktas skleidzia tuos negerumus
apie matavimus galiu pasidalinti šiokia tokia patirtim. kadangi buvau skaičiusi visokių straipsnių apie šitą lauką ir girdėjus įvairių žmonių, bei kaimynų nusiskundimus, kai nusipirkom namą ir norėjom jį iš pagrindų renovuoti, buvom pasikvietę žmogų, kuris atliko elektromagnetinio lauko matavimus. Jis nustatė, kad negerai išvedžiota elektra, kur statyti kompiuterį, kaip sutvarkyti rozetes, kad sumažinti poveikį. O negyvenamoje saloje tikrai būtų gerai. Čia juokai menki, nes prieš 4 metus mano kaimynas susirgo vėžiu, nes dirbo prie didelio elektromagnetinio lauko
QUOTE(xxkamane @ 2009 11 03, 13:03)
Neesu matavusi namie elekromagnetinio lauko, bet... esu energetike, taigi... biskuti kaip ir zinau kas tai yra
, jog tai nera iki galo istirtas reiskinis.
Dabar net nezinau kaip tai aiskiau paaiskinti , na mazdaug kazkas panasaus tai elektrinio ir magnetinio lauko kitimai, daleliu kruviu pakitimai.
Siaip elektromagnetini lauka sukelia visi kintamos sroves saltiniai, na nebutinai tai turi buti televizoriu ar kompas, tai gali buti ir jungikliai, rozeciu laidai, vienu zodziu visi el. prietaisai. Lauke esancios aukstos itampos linijos, kabeliai uzkasti po zeme, nors ypac didziuju statybu bumo metu buvo teikiama jog tai nekenksminga-pasaka. Bokstai, siustuvai ir t.t.
Paprasciausi zmogiskiausi budai sumazinti el. magnetinio laukopoveiki. vaiku miegamajame kuo paziau el. prietaisu, rozeciu ir pan. jokiu mobiliuju prie galvu, pasitenkite isirengti vaiku miegamaji bent is tos puses kur nera atviro vaizdo ar salia einancios linijos, bokstu.

bet tikrai aktualu yra jį išsimatuoti

gal užtenka tik įžeminimą susitvarkyt kelis lt investavus ... ar neverta žinot

O tai kas ji gali patikrinti? Ir ka daryt, jei tarkim kitaip neiseina ir kompas tame paciame kambaryje kur miegam?
Jei kompas yra išjungtas, tai kaip man aiškino mataves žmogus viskas su elektromagnetiniu lauku kurį skleidžia kompiuteris tvarkoje, bet jei tik jį įsijungiame, pradeda skleisti bangas, jei nėra įžeminimo, ar kažkas su juo negeria, tikrai laukas viršija normas ir kenkia.
QUOTE(Kėdutė @ 2009 11 15, 20:03)
Jei kompas yra išjungtas, tai kaip man aiškino mataves žmogus viskas su elektromagnetiniu lauku kurį skleidžia kompiuteris tvarkoje, bet jei tik jį įsijungiame, pradeda skleisti bangas, jei nėra įžeminimo, ar kažkas su juo negeria, tikrai laukas viršija normas ir kenkia.
O tai ka daryt jei ijungtas visa diena, kaip apsisaugoti nuo to elektromagnetinio lauko?
Apsisaugoti, galima jei tiktai tvarkinga instaliacija ir kompas įjungtas į įžemintą rozetę, bet tai plika akimi nenustatysi ar tikrai veikiantis įžeminimas.
Paskaičiau viską ir susimasčiau. Mano vaikų kambarį, kur jie ir miega ir mokosi yra kompas, o po stalu raižgalynė laidų laidukų, visokių kompiuterinių priedų prijunginėta.....
O kaip čia su tuo elektromagnetinių lauku. Mano mažiukas nuolat skundžiasi kad jam galvą skauda. Jis per mažas migrenai
(7 m.)
Gal kas žino kur kreipris dėl šių matavimų?
O kaip čia su tuo elektromagnetinių lauku. Mano mažiukas nuolat skundžiasi kad jam galvą skauda. Jis per mažas migrenai

Gal kas žino kur kreipris dėl šių matavimų?
Na tikrai įdomu kas gali pamatuoti. Nes tikrai žinau kad elektromagnetis laukas labai kenkia, mikrobanginės skleidžiamos bangos negerai, žinau kad ją reikia statyti tokioje vietoje, kad būtų su kojomis.