Įkraunama...
Įkraunama...

***Kremines pudros***

QUOTE(Tutia @ 2009 06 22, 16:16)
Nusipirkau Chanel Teint Innocence, bet nesu ypatingai patenkinta  g.gif  Gal ji vis gi sausesnei odai labiau (mano normali į riebumą, bet žiemą ir išsausėjimų atsiranda), tai pasitepus ėjau į klubą, jaučiau kaip pasišokus visa kakta "bėgo"  doh.gif  Aišku, nusausini, ir viskas ok, bendram vaizde atrodo ji tikrai neblogai - skaistus, gražus veidukas ax.gif  Bet va pradėjo daugiau nežymių spuogiukų lįst po jos  g.gif  Vis dėl to grįžau prie savo Guerlain Parure Extreme  wub.gif
truputį ne į temą, bet kaip jūs merginos matot kiek pudros sunaudota?  g.gif  tepiaus Chanel kokius tris kart, galvoju parduoti, nu bet nematau niekaip, kiek sunaudota  doh.gif  visas buteliukas pudros spalvos ir neįžiūriu, kur būtų ta linija pabaigos  doh.gif  g.gif

jei imanoma,ikisk i buteliuka koki nors plona pagaliuka(pvz. degtuka ar koki plauku smeigtuka) istrauk,pridek salia prie prie buteliuko ir matysi kiek like. nezinau ar aiskiai parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 06 22, 15:41)
jei imanoma,ikisk i buteliuka koki nors plona pagaliuka(pvz. degtuka ar koki plauku smeigtuka) istrauk,pridek salia prie prie buteliuko ir matysi kiek like. nezinau ar aiskiai parasiau 4u.gif

o tai dėkui bigsmile.gif ir aš tą patį buvau pagalvojus, bet sakau, ar čia panos taip daro, ar aš čia prisigalvoju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 06 15, 15:25)
Tikrai nepamenu kur buvo sneketa, bet is savo praktikos trumpai galiu pasakyt , maxfactor kimso poras labai labai,jei su tuo turit bedu ,atsargiai, o Lumene man patiko pudros, kaip uz tokia kaina....  Turejau hydradrops ir kazkokia berods matttouch ,gal nesuklydau.... Abi man patiko. Tik maskuoja mazokai,jos lengvos labai.

QUOTE(donatex @ 2009 06 17, 21:01)
Tikrai nepamenu kur buvo sneketa, bet is savo praktikos trumpai galiu pasakyt , maxfactor kimso poras labai labai,jei su tuo turit bedu ,atsargiai, o Lumene man patiko pudros, kaip uz tokia kaina....  Turejau hydradrops ir kazkokia berods matttouch ,gal nesuklydau.... Abi man patiko. Tik maskuoja mazokai,jos lengvos labai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip sutapo mintys
Atsakyti
Sveikos.Sakykit kaip jums Maybelline Dream Satin Liquid? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 06 23, 14:19)
Sveikos.Sakykit kaip jums Maybelline Dream Satin Liquid?  ax.gif

Paskaitinėkit Maybelline temą. Čia apie ją buvo diskutuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 21, 12:32)
Dabar isvis pasimeciau,del EL light spalvos  doh.gif Gal kas turi 03 nr., galetu laseli ant rankos nufotkinti, gal butu aiskiau tuomet  blush2.gif

ViShy,nusipirkau siand EL light 03 Nr.Naturali spalva,vos idegusiai odai.
04 Nr.tikrai laaaabai tamsus,po geros savaites Palangos pliazinimosi galima ja
butu naudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 06 23, 22:31)
EL light 03 Nr.Naturali spalva,vos idegusiai odai.
butu naudot  ax.gif

o tai mano 02, kuris atvaziuos turi buti man thumbup.gif pradziuginai, buvau issigandus, kad jau busiu kaip negriuke su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 06 23, 22:31)
ViShy,nusipirkau siand EL light 03 Nr.Naturali spalva,vos idegusiai odai.
butu naudot  ax.gif

Labai aciu,kad parasei thumbup.gif Man tuomet turi tikti 03 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 06 23, 20:05)
Paskaitinėkit Maybelline temą. Čia apie ją buvo diskutuota  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2009 06 20, 17:50)
imkit light versija. pirmoji yra labai sunki ir netinka vasarai. man Estee Lauder siuo metu yra topas, net geresne uz Guerlain parure, kuri po visu bandymu su Chanel ir Dior buvo favorite.

as jau baigiu sunaudoti EL double wear lihht thumbup.gif tikrai superine, geresne uz chanel, dior mano bandytas. bet dar knieti isbandyti guerlain, gyvenchy, kanebo sensai...
Papildyta:
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 23, 21:37)
o tai mano 02, kuris atvaziuos turi buti man  thumbup.gif pradziuginai, buvau issigandus, kad jau busiu kaip negriuke su juo biggrin.gif

as naudoju 02 - man jis kaip tik thumbup.gif juk matei mane , nesu tamsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 06 24, 00:24)
as naudoju 02 - man jis kaip tik  thumbup.gif  juk matei mane , nesu tamsi  mirksiukas.gif

super thumbup.gif reiskia ir man bus thumbup.gif sokiai.gif beliko sulaukti rolleyes.gif
Atsakyti
Neseniai išbandžiau Lancome photogenic lumessence, labai man patiko, kaip dengiasi, o ir maskuoja atrodo visai neblogai. Tik 010nr man per tamsus ir geltonas kažkoks atspalvis doh.gif o šviesesnių, kaip supratau, nėra? unsure.gif
Atsakyti