Įkraunama...
Įkraunama...

***Kremines pudros***

QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 21:17)
O tu siuo metu naudoji sia pudra, 03 numeriuka? rolleyes.gif

aga smile.gif
Atsakyti
Tai tada gal ir as 03 imsiu smile.gif bijau,kad 04 nebutu per tamsus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 20 birželio 2009 - 20:32
teisingai, geriau siek tiek per sviesus nei per tamus. nes patamsit imanoma, o va su pasviesinimu kiek sudetingiau. nebent meteoritais.
as siaip planuoju ir 04 isigyt ir mixa daryt :]
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2009 06 20, 21:35)
teisingai, geriau siek tiek per sviesus nei per tamus. nes patamsit imanoma, o va su pasviesinimu kiek sudetingiau.

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ir uzvedet cia mane su tuo EL light doh.gif biggrin.gif jamu bigsmile.gif nors pati ka tik nusipirkau shiseido biggrin.gif
tik mastau geriau 02 ar 03 imti g.gif nes siaip as sviesi esu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma212: 20 birželio 2009 - 22:27
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 20, 23:26)
na ir uzvedet cia mane su tuo EL light doh.gif  biggrin.gif jamu bigsmile.gif nors pati ka tik nusipirkau shiseido biggrin.gif
tik mastau geriau 02 ar 03 imti g.gif nes siaip as sviesi esu g.gif

As sviesi man 01 puikiai tinka,02 jau smarkiai per tamsus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 21, 09:38)
As sviesi man 01 puikiai tinka,02 jau smarkiai per tamsus smile.gif

gerai, kad nepaemiau 03, nes turejau tokiu minciu, uzsisakiau 02 - manau vasarai bus thumbup.gif nes vasara visada bunu idegus.
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 21, 10:03)
gerai, kad nepaemiau 03, nes turejau tokiu minciu, uzsisakiau 02 - manau vasarai bus thumbup.gif nes vasara visada bunu idegus.

Man kiekvienoj firmoj skirtingai su spalvom,nebandzius negaliu zinot kokia tiks.Pvz Dior 020,Clarins 05 o va EL 01 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 21, 10:13)
Man kiekvienoj firmoj skirtingai su spalvom,nebandzius negaliu zinot kokia tiks.Pvz Dior 020,Clarins 05 o va EL 01 blink.gif

na tas tai jo, nes visi gamintojai skirtingai nustato tuos skaiciukus, as pvz dabar naudoju shiseido I 40 rolleyes.gif
Atsakyti
na man EL light tai 1 numeriukas nebent vasarai tiktu- tikrai tamsokas, kaip pats sviesiausias atspalvis ax.gif ankstyva pavasari bandziau ant nubalusios odos, tai ryskiai per tamsi buvo smile.gif o del gamintoju numeravimo, tai tikrai kiek gamintoju tiek ir numeraciju lotuliukas.gif EL 1 per tamsus, o clarins ziemai 3 pats tas buvo, o vasarai net 7 blink.gif ir visai jis netamsus- nors jei nebandzius kas nors pasakytu kad reik pirkt 7 numeri niekada nepasirasyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 21 birželio 2009 - 11:19
Dabar isvis pasimeciau,del EL light spalvos doh.gif Gal kas turi 03 nr., galetu laseli ant rankos nufotkinti, gal butu aiskiau tuomet blush2.gif
Atsakyti
Droge vakar Aakropoly neipyle, nors prasiau schmoll.gif
Bet spalvytes ant veido pabandziau. Tai 04 kaip tik, 3iukas ryskiai per sviesus buvo smile.gif
As tokia nelietuviskai tamsoka biggrin.gif
Atsakyti