Įkraunama...
Įkraunama...

***Kremines pudros***

QUOTE(Pro_race @ 2009 07 03, 22:20)
naudoju 30 cendre, spalva grazi, i gelsvuma. Sakyciau vidutinei odai  smile.gif

Dekui labai uz atsakyma,tada sita ir uzsisakysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 07 01, 18:49)
Tai va, panaudojus antra diena estee lauder double wear light vis labiau ji man pradeda patikti, nors ir veidelis T zonoj pasiriebaluoja, bet visa diena tikrai gerai laiko, nenuplaukia, kazkaip labai graziai atrodo veidas pasitepus ja 4u.gif toks nepriekaistingas, anksciau galvojau, kad ji labai lengva ir nemaskuojanti, bet pakeiciau nuomone smile.gif

as su sia pudra susidraugavau ne is karto. labai reikia atitaikyti kieki kiek jos tepto. dar pastebejau, kad tepant pirstais ji matosi, o tepant kempinele puikiai dengiasi ir nesimato. kuo puikiausiaii islaiko matiskuma, as sakyciau, kad man issilaiko 15 val. kaip reklamoje raso biggrin.gif jau viena baigiau, antra nusipirkau vel EL DW light net nemastydama wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovkyte @ 2009 07 03, 20:56)
Merginos,atsakykit kuri nors,ar grazi spalvyte Chanel 30 cendre/noriu uzsisakyti butent sia spalva bet nenoriu kad butu ryza ar  rausva ir bijau dabar biggrin.gif ir kokiai odai ji tiktu tamsiai sviesiai vidutinei? biggrin.gif

as naudojau sia spalvyte, taciau kai bunu neidegusi, tai ji kiek tamsoka, o kai idegusi - tai labai grazi spalva wub.gif
Atsakyti
mergaites, pakomentuokite prasau dar kateli guerlain parure extrem pudryte 4u.gif mb prasiau , kad suty free nupirktu mano pamegta el dw light, bet nebuvo, jam pasiule guerlain. ar tiks vasarai ar nelabai ? ar islaiko matiskuma ? ar nelabai matosi ant veido ?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2008 10 08, 12:28)
Aš pagaliau atradau sau tinkama idealiai pudrytę bigsmile.gif  Tai Guerlain 'Parure Extreme' Foundation  thumbup.gif
Puikiai maskuoja,nėra sunki,labai lengvai tepasi rolleyes.gif  Nuostabi wub.gif

QUOTE(Gilberta @ 2008 10 08, 13:47)
Pas mane 02 ax.gif
Biskiuka blizga,bet pries tepant ją,tepu Chanel Ideale seruma,tada neblizga mirksiukas.gif

QUOTE(zuika_puika @ 2008 10 12, 16:46)
As dabar naudoju Extreme ir esu tikrai patenkinta. Mano oda misri. Pudryte tikrai islieka visa diena (pvz. su pries tai naudota Dior Forever i dienos pabaiga T zona trupeteli pradedavo blizgeti), lengvai tepasi (pvz. palyginus su Guerlain Divinora yra lengvesne, lengviau pasiskirsto). Mano oda sviesi, pirkau 02 numeriuka, galetu buti truputi sviesesnis. rolleyes.gif
O Parure Aqua nebandziau tai palygint negaleciau smile.gif
Tai va tokie pastebejimai apie Parure Exreme  ax.gif

QUOTE(anafi @ 2008 10 13, 11:51)
as ir jau kazkur antra savaite naudoju parure extreme, pirmai uzsitepus maniau, kad per tamsu atspalvi nusipirkau, bet paskui kazkaip spalvyte savaime "susilygino" su odos spalva ir labai naturaliai atrodo, tik gal i dienos gala oda siek tiek blizgeti pradeda...mano oda misri... bet siaip esu patenkinta pirkiniu  thumbup.gif

o siaip konsultante kristianoje aiskino, kad aqua lengvesne yra ir maziau maskuojanti...

QUOTE(Mertise @ 2009 04 17, 11:47)
Sveikutes,
na o as siandien isbandziau vakar isigyta guerlain parure extreme Nr.04.Spalva puikiai tiko,patiko kaip tepasi,maskuoja neblogai,nera sunki,bent jau man,mazo kiekio uztenka visam veidui,tik del blizgesio... biski jau pradeda islysti verysad.gif nepadejo ji man del sito,ir meteoritai negelbeja verysad.gif bet dar ne taip kad ziauriai blizga,bet biskuciuka jau rieboka veido oda darosi,o pasidaziau 8 ryto. Ziuresiu,kaip dienos begyje issilaikys,ar nenubegs visai .turbut del blizgesio man jau niekas nepades,jei ir guerlain neislaiko matiskumo biggrin.gif  dar turiu vylti ,kad pades makijazo baze,paziuresim,laukiu atvykstant smile.gif

QUOTE(Mertise @ 2009 04 17, 19:53)
na atejau vis del to pagirti parure extreme smile.gif issilaike visa diena puikiai,nenuplauke,blizgesis islindo,bet vos vos,liko toje stadijoje,kaip rasiau anksciau,nesitaisiau makijazo darbe nei karto smile.gif del meteoritu,tai as skaiciau ,kad jie sutvirtina makijaza,tai ir tikejausi,kad ir matiskuma islaikys biggrin.gif nes biski jie is pradziu pasausina veida man.na tikiuosi su baze si krem-pudra islaikys matiskuma dar geriau thumbup.gif  ji man geresne uz chanel mat lumiere.
del kompaktiniu,aciu uz patarymus,reikes ismegint,kazkaip neteko dar geru bandyti 4u.gif

Papildyta:

[quote=Finna,2009 04 18, 12:48]
O man ji pradeda blizgėti po geros valandos, jei ant viršaus nieko papildomai netepu doh.gif
[/quote]

[quote=Ramintėlė 24,2009 04 23, 19:51]
Sian padariau testa Guerlaino parure extreme ir pasidaziau tik ja be mateoritu ant virsaus.... na ka puikiai atlaike visa diena teko nemazai buti lauke ant saules tik va db ziuriu nosiukas biskuti blizga bei kakta bet palyginus su kitom turetom si geriausiai islaike matiskuma thumbup.gif
[/quote]

[quote=ViShy,2009 06 09, 11:02]
As nebandziau nei vienos Guerlain, nei Extreme nei Aqua...tai va dabar net nezinociau kuria rintis reiketu, jei nuo Aqua veidas labai blizga, tai nesinori,o
[quote=charisma212,2009 06 09, 21:29]
as extreme butent del to vasarai ir atsisakaiu, nes ji tikrai per sunki ax.gif
[/quote]

[quote=charisma212,2009 07 01, 14:48]
maskuoja visai neblogai, man vasarai nelabai daug ir reikia to maskavimo irnesakyk.gif duoda veidui gyvo svytejimo, bet ne blizgejimo, issilaiko irgi gerai visa diena thumbup.gif
Papildyta:
man sita labai nepatiko, net ziema greitai blizgesys islisdavo doh.gif tik tiek, kad maskavo pakankamai stipriai, bet su ja isryskedavo T zonos poros, matesi ant veido ax.gif is pradziu man ji labai patiko, bet savaite panaudojus schmoll.gif
[/quote]
Papildyta:
čia apie GUERLAIN PARURE EXTREME
Atsakyti
Sveikos!
O mano isradimai siai dienai yra du: Kanebo ir Cleanique pudros!!!!!
P.S. mano oda riebi, tad is daugelio paiesku nuo siu dvieju nevarvu jau po valandos smile.gif
Atsakyti
sveikos paneles,
gal jus esate bande Biotherm makiazo pagrinda, ar pudra. Sake kad ji pagaminta terminio vandenio pagrindu.
Butu labai idomi nuomone, nes sarmoj susigundziau ja nusipirkti ir nez ar gera ji bus. Siaip mano oda misri. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida999: 05 liepos 2009 - 21:52
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 05, 22:44)
Sveikos!
O mano isradimai siai dienai yra du: Kanebo ir Cleanique pudros!!!!!
P.S. mano oda riebi, tad is daugelio paiesku nuo siu dvieju nevarvu jau po valandos  smile.gif

o kokie tikslus pudru pavadinimai ax.gif
Atsakyti
Isigyjau Estee Lauder DWL, tikrai patiko, matiskuma islaike puikiai, visa diena neislindo blizgesys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 06 liepos 2009 - 08:57
Kokia Estee Lauder DWL kaina pas mus Kristėj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 06 liepos 2009 - 14:27
QUOTE(Elegant @ 2009 07 06, 14:26)
Kokia Estee Lauder DWL kaina pas mus Kristėj?

119 lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 07 04, 21:17)
Papildyta:
Papildyta:
čia apie GUERLAIN PARURE EXTREME

Laba dekui uz atsiliepimus apie Guerlain parure extrem. Galiu parasyti ir savaji jau isbandziau. Turiu Parure extrem kremine ir kompaktine pudras. 02 spalvyte. abi liuksiskos - fantastiskos lengvos teksturos, nesimato ant veido, puikiai islaiko matiskuma thumbup.gif veidas svyti wub.gif ba labai, labai patiko.
jau parure extrem man labiau uz El DWL biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 07 06, 09:56)
Isigyjau Estee Lauder DWL, tikrai patiko, matiskuma islaike puikiai, visa diena neislindo blizgesys  thumbup.gif

greiciau gavai negu as mirksiukas.gif sia savaite manau jau ir mano atvaziuos, laukiu bigsmile.gif

QUOTE(Jorky @ 2009 07 06, 15:33)
abi liuksiskos - fantastiskos lengvos teksturos, nesimato ant veido, puikiai islaiko matiskuma  thumbup.gif  veidas svyti  wub.gif  ba labai, labai patiko.

skaiciau ir galvojau ar tikrai rasai apie extreme biggrin.gif nes man ji kaip tik kaip kauke, labai matosi, isryskina poras, veidas po pietu jau blizgejo, sunki ant veido, nors is pradziu, ziema, labai man patiko, bet dabar schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 07 06, 09:46)
o kokie tikslus pudru pavadinimai  ax.gif

Canebo riebiai odai Fluidas stiklinis buteliukas, o Clinique toks plastmasinis buteliukas pavadinimu superfit makeup - kai pirkau prasiau riebiai odai!
Atsakyti