Įkraunama...
Įkraunama...

***Kremines pudros***

As siandien uzsisakiau Chanel Mat lumiere,ko gero geriausia mano bandyta pudra,todel vel griztu prie jos,gana eksperimentu biggrin.gif manau ja naudodama sulaukdavau daugiausiai komplimentu kad oda graziai atrodo wub.gif galvojau pirkti 30cendre spalvyte,bet nebebuvo,tad nusipirkau sviesesne 20 clair,tikiuosi nebus labai sviesi,nors visai nedaug idegus esu,bet manau geriau jau sviesesne pudra nei per tamsi,pasirudinsiu su bronzantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 07 07, 20:33)
As siandien uzsisakiau Chanel Mat lumiere,ko gero geriausia mano bandyta pudra,todel vel griztu prie jos,gana eksperimentu biggrin.gif manau ja naudodama sulaukdavau daugiausiai komplimentu kad oda graziai atrodo wub.gif galvojau pirkti 30cendre spalvyte,bet nebebuvo,tad nusipirkau sviesesne 20 clair,tikiuosi nebus labai sviesi,nors visai nedaug idegus esu,bet manau geriau jau sviesesne pudra nei per tamsi,pasirudinsiu su bronzantu ax.gif

Sveikinu atradus savo pudryte thumbup.gif as naudoju siuo metu vitalumiere, patinka, tik galetu truputi labiau pamaskuoti smile.gif
Atsakyti
jau atvaziavo mano estee lauder double wear light sokiai.gif sokiai.gif rytoj isbandysiu bigsmile.gif
beje, galiu kazkiek nupilti pabandymui, spalva 02, nes siuo metu dar turiu shiseido neseniai pradaryta, - rasykit AZ drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 07 07, 15:34)
Jap as isigijau neseniai biotherm matte pur kremine pudra. Man asmeniskai labai patiko. Spalvos ten neblogos ir dengiasi graziai, pamaskuoja, bet neatrodo kaip kauke smile.gif

Aciu uz atsakyma biggrin.gif 4u.gif ..
As jau artimiausiu metu leksiu ja pirkti, tik dar mane sugunde ta jusu igirta EL biggrin.gif
Atsakyti
AŠ ištikima lieku Lumene makiažo pagrindui thumbup.gif Oda labai natūraliai atrodo smile.gif Svarbu tik spalvą tinkamą išsirinkti...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 19, 16:57)
Finna,pasakyk kuriam laikui uztenka Clarins matines?Turiu pirma menesi,noresiu is anksto apsirupint atsargomis blush2.gif

as irgi sia pudra naudoju, ir atsidziaugt negaliu ja atradus ax.gif nieko kito net ieskot nesinori smile.gif savaja naudoju jau 3 menesius, tai jauciu kad i pabaiga eina rolleyes.gif tiesa, ji tikrai tinkamesne riebia oda turincioms, nes sausa manau gali ir issausint.
Atsakyti
QUOTE(ByElv @ 2009 07 08, 14:55)
as irgi sia pudra naudoju, ir atsidziaugt negaliu ja atradus ax.gif  nieko kito net ieskot nesinori smile.gif  savaja naudoju jau 3 menesius, tai jauciu kad i pabaiga eina rolleyes.gif  tiesa, ji tikrai tinkamesne riebia oda turincioms, nes sausa manau gali ir issausint.

Gal galima butu tikslu pavadinima? ir kainyte?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 07 08, 15:01)
Gal galima butu tikslu pavadinima? ir kainyte?

clarins truly matte(teint eclat mat)- lietuvoj tikriausiai apie 120lt, as siunciuos is UK, tai apie 90lt gaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ByElv @ 2009 07 08, 15:18)
clarins truly matte(teint eclat mat)- lietuvoj tikriausiai apie 120lt, as siunciuos is UK, tai apie 90lt gaunas smile.gif

O is kurios int parduotuves siunciates? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 07 08, 15:32)
O is kurios int parduotuves siunciates?  blush2.gif

lookfantastic.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ByElv @ 2009 07 08, 15:52)
lookfantastic.com 4u.gif

Bet tai kad is cia nelabai apsimoka + atsiuntimas ir ko ne tas pats gaunasi kas pirkti pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 07 08, 22:00)
Bet tai kad is cia nelabai apsimoka + atsiuntimas ir ko ne tas pats gaunasi kas pirkti pas mus  g.gif

siunciausi is cia paul mitchel sampunus, kondicionerius, kauke, aliejuka - tai labai apsimokejo, dar ir giftu idejo ax.gif
Atsakyti