Įkraunama...
Įkraunama...

***Kremines pudros***

QUOTE(*moon* @ 2009 07 10, 22:04)
koki numeriuka turi guerlain extreem'o?

turiu 02, labai gera spalvyte, labai naturali
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 07 10, 23:07)

Sakykite, o ar ant idegusio veido 03 nebutu per sviesi? Nes kaip suprantu 02 tai dar sviesesne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 07 10, 22:13)
Sakykite, o ar ant idegusio veido 03 nebutu per sviesi? Nes kaip suprantu 02 tai dar sviesesne?  g.gif

02 sviesi , 03 idegusiam veidui gerai, bandziau 03, bet man per tamsi buvo
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 07 10, 23:15)
02 sviesi , 03 idegusiam veidui gerai, bandziau 03, bet man per tamsi buvo

O kokia jos kainyte kristej gal zinote?
Atsakyti
Kristutej kaina - 160lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 07 10, 23:07)

as extreme tepliojausi ziema, man buvo kiek tamsoka, manau vasarai, jeigu ji patinka, tai 02 sviesiai odai thumbup.gif
Atsakyti
Nuejau vakar i douglas tikedamasi ismeginti EL DW, clarins truly matte.. o dave pameginimui toki nemaza indeli(net neprasius ipyle!) make up forever(berods sita firma,nes maisau su make up factory g.gif ) pudros,sake,kad bent tai konsultantei,turinciai riebia oda,sita pudra pati idealiausia is visu ka jie apskritai turi douglase. Ismeginsiu,spalva neaisku ar pataike,nes toj sviesoj dirbtinej,tai visada viskas kitaip atrodo,nei iprastai.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 07 10, 19:28)
Turejau Dior Forever ir bandziau EL Double wear light,tai abi labai graziai atrodo ant odos,Dior gal graziau,bet blizgesys su ja greiciau islieka.EL truputuka lengvesne ir ilgiau matiskuma laiko.Neturi tiek sviesa atspindinciu daleliu kaip Dior.

Su Dior Forever man labai greitai blizgėdavo veidas, bet pasidengdavo gražiai, gaila tik, kad labai trumpam biggrin.gif Eisiu į Douglas prašyt EL, nes smalsumas begalinis, taip visos giriat smile.gif

QUOTE(Maserati @ 2009 07 11, 13:18)
Nuejau vakar i douglas tikedamasi ismeginti EL DW, clarins truly matte.. o dave pameginimui toki nemaza indeli(net neprasius ipyle!) make up forever(berods sita firma,nes maisau su make up factory g.gif  ) pudros,sake,kad bent tai konsultantei,turinciai riebia oda,sita pudra pati idealiausia is visu ka jie apskritai turi douglase. Ismeginsiu,spalva neaisku ar pataike,nes toj sviesoj dirbtinej,tai visada viskas kitaip atrodo,nei iprastai.

Jei tik nueinu į Sarmą krempudros, man vis šitą siūlo doh.gif O man ji įsiminė kaip viena blogiausių turėtų pudrų, nors mano oda riebi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 07 12, 10:35)
Su Dior Forever man labai greitai blizgėdavo veidas, bet pasidengdavo gražiai, gaila tik, kad labai trumpam biggrin.gif Eisiu į Douglas prašyt EL, nes smalsumas begalinis, taip visos giriat smile.gif
Jei tik nueinu į Sarmą krempudros, man vis šitą siūlo doh.gif O man ji įsiminė kaip viena blogiausių turėtų pudrų, nors mano oda riebi unsure.gif

kuo butent? unsure.gif
Atsakyti
nu va o as Akropolio douglase buvau prasiau tos EL nupilt pameginimui tai nedave,sake negalima pilstyti g.gif tai as sakau o kaip man zinoti ar tinka pudra, sako-tai jus cia tepkites ant veido ir ziurekite. jooo taip ir nenusipirkau jos doh.gif
Atsakyti
kaip estee lauder double wear spalva ivory beige? cia tokia sviesesne butu? noriu pirkt nebandzius,tai nezinau kaip ji naturoj atrodo biggrin.gif nebus i ruzavuma?
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 07 12, 13:09)
nu va o as Akropolio douglase buvau prasiau tos EL nupilt pameginimui tai nedave,sake negalima pilstyti  g.gif  tai as sakau o kaip man zinoti ar tinka pudra, sako-tai jus cia tepkites ant veido ir ziurekite. jooo taip ir nenusipirkau jos  doh.gif

ir man ta pati atsake schmoll.gif
nuejau kita diena - kita , tokia nediduke tamsi konsultante pati pasiule ipilti ir isbandyti thumbup.gif

tai vat dabar jau isbandziau - tik eldw man 3 nr per sviesi doh.gif
na , mane visi zinoma ne lietuvaite laiko biggrin.gif
Atsakyti