Įkraunama...
Įkraunama...

***Kremines pudros***

QUOTE(mr nobody @ 2009 08 18, 14:15)
O sakyk kaip jos maskuojamos sawybes? g.gif

nežinau su kuo tau palygint.
lyginant su Chanel Vitalumiere, maskuoja labai gerai
lyginant su Mac Studio fix, vidutiniškai
lyginant su Chanel teint innocence,maskuoja gerai

daugiau dbr bandytų į galvą neateina g.gif

šiaip paėmus, pas mane oda su dėmelėm, išlenda kartais koks spuogis, tą vietą patapšnoju ta pačia krempudra ir tada maskavimas puikus. savrbiausia, kad ta vieta neatrodo tamsesnė, nors pudros toj vietoj daugiaiu.
tiesa jinai ne matinė, bet pavadinimas kalba pats už save smile.gif
Atsakyti
Ačiū, kad tiek pridiskutavot, padėjot man atrast tikrą gėrį. Viską perskaičius, apgalvojus nusipirkau clarins truly matte. Esu laaabai patenkinta wub.gif
Atsakyti
as naudoju krema su spalva, actypur, vaistinese perkasi, 60lt kainuoja. zinokit nekeisciau atgal i krmepudra. nebent labai maskuojamosios reiktu. tas kremukas maskuoja, ir labai naturaliai atrodo. pameginkit.
Atsakyti
As siuo metu negaliu atsidziaugti Esteel Lauder double wear light wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 08 14, 21:00)
o cia perskaiciau, ir nulekiau bandyt savo laime  biggrin.gif  niekad nebuciau drisus net klausti  blush2.gif

thumbup.gif kaip gerai kad jūs esat-pasiskaičiau ir nulėkiau iki Duglas-iš prad-ių buvo nedrąsu, bet išdrįsau šiaip ne taip paprašyt ir konsultanė su mielu noru pripylė kelis indelius įvairių pudryčių thumbup.gif tiesa, pasakė kad tai kainuos, bet kai renkies brangų daiktą nori išsirinkt geriausią wub.gif
Ar bandėt kuri Dior tą pačią brangiausią-užkrito pavadinimas doh.gif bet ne Nude ir ne skulpt
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 19, 15:34)
As siuo metu negaliu atsidziaugti Esteel Lauder double wear light  wub.gif

Kokiai odai ji skirta,bei ar yra lb swiesiu atspalwiu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 08 18, 22:19)
nežinau su kuo tau palygint.
lyginant su  Chanel Vitalumiere, maskuoja labai gerai
lyginant su Mac Studio fix, vidutiniškai
lyginant su Chanel teint innocence,maskuoja gerai

daugiau dbr bandytų į galvą neateina  g.gif

šiaip paėmus, pas mane oda su dėmelėm, išlenda kartais koks spuogis, tą vietą patapšnoju ta pačia krempudra ir tada maskavimas puikus. savrbiausia, kad ta vieta neatrodo tamsesnė, nors pudros toj vietoj daugiaiu.
tiesa jinai ne matinė, bet pavadinimas kalba pats už save  smile.gif

Sudominai su sia pudryte,bet kad kaina didoka,o siustis nesinori.. doh.gif Sakiai,kad ir atspalwiu yra swiesiu,bei kad sausai weidas skirtas,man si pudryte nujauciu tiktu,ne wietomis yra sausoku wieteliu,o ir weidas pas mane lb swiesus. unsure.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja tie meginiai
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 19, 15:10)
o kiek kainuoja tie meginiai

Is manes tai nieko nepaeme (as akropolio sk. pirkau), o kitom tai kainavo, matyt kaip kur g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamusiuka @ 2009 08 19, 14:40)
thumbup.gif kaip gerai kad jūs esat-pasiskaičiau ir nulėkiau iki Duglas-iš prad-ių buvo nedrąsu, bet išdrįsau šiaip ne taip paprašyt ir konsultanė su mielu noru pripylė kelis indelius įvairių pudryčių thumbup.gif tiesa, pasakė kad tai kainuos, bet kai renkies brangų daiktą nori išsirinkt geriausią wub.gif

aga, faina, nes paskui toki daikta, kuris tau netiko ir ismest gaila, ir kankinies kol pasibaigs ax.gif .
Atsakyti
Siandien nusipirkau EL Double wear light, ryt bandysiu tikiuos patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2009 08 19, 15:40)
Ar bandėt kuri Dior tą pačią brangiausią-užkrito pavadinimas doh.gif bet ne Nude ir ne skulpt

Jus man tundrai pasakykite kur Klaipedoje yra Duglas parduotuve ?
Atsakyti
bent jau wln tai dauglas yra akropolyje,bei panoramoje..Tad galwoju,kad klp dauglas parduotuwe turetu buti irgi akropolyje..
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 08 20, 19:35)
Siandien nusipirkau EL Double wear light, ryt bandysiu tikiuos patiks  4u.gif

Ir as prigriebiau sia pudrike. Niu geris neispasakytas, rinkausi tarp Kanebo ir Estee Lauder double wear light biggrin.gif ax.gif
Atsakyti