Įkraunama...
Įkraunama...

***Kremines pudros***

Uzvakar testavau Kanebo Sensai Cellular Performance pudra:
user posted image
Dengiasi nuostabiai, uz tai duodu 10 balu thumbup.gif Suteikia matiskumo, maskuoja vidutiniskai, oda atrodo lygutele, grazutele. Butu ideali pudra, bet ant mano misrios odos blizgesys islindo po 2-3 val. nuo uztepimo unsure.gif Manau, idealiai tiktu sausesnei odai. Rekomenduoju pameginti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 08 19, 13:34)
As siuo metu negaliu atsidziaugti Esteel Lauder double wear light  wub.gif

As pastebejau, kad ant mano odos dw light i dienos pabaiga "susistovi", lyg mano oda ir pudra butu dvi atskiros respublikos mad.gif Kad ir kaip man patiktu, kaip ta pudra atrodo uztepus, matyt antro buteliuko visgi nepirksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 08 20, 23:19)
Kokiai odai ji skirta,bei kainyte domintu? 4u.gif

Mano siaip misri oda ax.gif Mokejau ~ 130 lt. 03 numeriuka
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 08 25, 07:46)
03

Siandien testuoju skysta mineraline pudryte EL Nutritious:
user posted image
Dengiasi labai smagiai, maskavimas vidutinis, suteikia naturalaus matiskumo, oda atrodo naturaliai svytinti. Ziuresim per kiek laiko islis blizgesys g.gif

Update: Po 4 val. po pasidazymo atrodau kaip is aliejaus plaukus doh.gif Deja, netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2009 08 23, 22:58)
sveikos, gal galit pasakyt, koki numeriuka perkat estee lauder double wear light pudros

Mano oda šviesi, bet dabar, vasarą, esu šiek tiek įdegus, tai man 02nr. buvo per tamsus.
Atsakyti
Sveikos pudryciu ekspertes smile.gif skaitau skersai isilgai si skyreli ir galva visai jau susisuko besirenkant pudryte doh.gif mano oda misri, paberia, noreciau, kad siek tiek maskuotu, taciau nesijausciau, kaip su kauke, butu skysta ir lengvai pasidengtu, bei drekintu ir suteiktu skaistumo g.gif gal patarsit koki geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 24, 19:41)
o kokias galetumete isskirti pigias bet geras pudras g.gif

Is pigiu man labiausiai patiko Lumene pudros rolleyes.gif
Atsakyti
Gal yra zinanciu kaip mazdaug atrodo Chanel pudru spalva 12Opaline?Daugiau i ruduma ar i ruzavuma? 4u.gif
Atsakyti
Pudru testavimo metas biggrin.gif pries pusvalandi uzsitepiau Sisley Phyto Teint Eclat ax.gif
user posted image
Pirmas ispudis - ziauriai skysta! doh.gif Nepaisant to dengiasi gerai ir netgi pamaskuoja. Veidas atrodo lyg nieko nebutu tepta ir labai graziai svyti bigsmile.gif Ziuresim per kiek laiko svytejimas pavirs blizgejimu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 08 25, 21:07)
Pudru testavimo metas biggrin.gif pries pusvalandi uzsitepiau Sisley Phyto Teint Eclat ax.gif
user posted image
Pirmas ispudis - ziauriai skysta! doh.gif Nepaisant to dengiasi gerai ir netgi pamaskuoja. Veidas atrodo lyg nieko nebutu tepta ir labai graziai svyti bigsmile.gif Ziuresim per kiek laiko svytejimas pavirs blizgejimu ph34r.gif

Labai lauksim žinių kaip su ta pudra.
Atsakyti
QUOTE(Etaira @ 2009 08 25, 14:33)
Sveikos pudryciu ekspertes  smile.gif  skaitau skersai isilgai si skyreli ir galva visai jau susisuko besirenkant pudryte  doh.gif  mano oda misri,  paberia, noreciau, kad siek tiek maskuotu, taciau nesijausciau, kaip su kauke, butu skysta ir lengvai pasidengtu, bei drekintu ir suteiktu skaistumo  g.gif  gal patarsit koki geri  mirksiukas.gif

pabandyk clarins truly matte, ji man tikrai poru nekemsa, neatrodo kaip kauke, skysta ir lengvai dengias, bet ji nedrekina. jei reikia drekinimo tai man visai patiko clarins true radiance- ji lengva, nekemsa poru, maziau maskuoja nei pirmoji, suteikia svytejimo. va sitokia:
http://uk.clarins.co...624_30547_30545
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 08 25, 19:07)
user posted image

Update: pudra visdar savo vietoj bigsmile.gif Rytoj pameginsiu ja dar karta, uzsitepsiu is ryto ir paliksiu iki vakaro. Ziuresiu, kaip atlaikys g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 08 25, 21:47)
Update: pudra visdar savo vietoj bigsmile.gif Rytoj pameginsiu ja dar karta, uzsitepsiu is ryto ir paliksiu iki vakaro. Ziuresiu, kaip atlaikys g.gif

o is kur si pudra? yra LT?
Atsakyti