QUOTE(Finna @ 2009 06 20, 13:53)
Man užteko beveik 3mėn., bet aš tepu kiekvieną dieną. Šiaip, kai jau eis į pabaigą, dar tikrai spėsi nusipirkt kitą pudrą

Man ji kai baiginėjosi, išsispausdavo sunkiau, po to jau reikdavo ilgokai palaikyt apverstą, bet dar ir tada apie porą savaičių naudojau. Dabar naudoju kitą spalvą (7nr.), nes truputį įdegiau, labai graži spalva, ne į oranžinumą kaip kitos tamsesnės. Kokią tu spalvą pirkai? Ir labai įdomūs atsiliepimai apie pačią pudrą
Aš dar turėjau mintį EL pabandyt, bet pamaniau, kad vasarai už Clarins turbūt geresnio varianto nerasiu- žinau, kad ji tikrai nenuplauks, kad ir kaip karšta būtų, atrodys natūraliai. Tai ir vėl Clarins pirkau
Sutinku,kad pudra fantastiska

Turiu 05 Shell spalvos.Labai lengva,bet maskavimo kazkaip mano nuostabai pakanka.Matiskuma laiko ilgai,jei koks riebaliukas islenda tai pakankamai saikingai.Patinka,kad laikosi ilgai,nenusitrina,netepa rubu,visiskai nekemsa poru.Kaip tokiai lengvai pudrai jos spf faktorius pakankamai aukstas
Del EL esu irgi labai geros nuomones,noresiu jos rudeniui,taip pat iseigai,ji turi truputi daugiau sviesa atspindinciu daleliu,oda svyti.Del blizgejimo tai tvirtinu biria pudra ir tai padeda
Papildyta:
Del pirkimo,tai man uztrunka ilgiau,nes siunciuos,vis keliais litais pigiau