Įkraunama...
Įkraunama...

***Kremines pudros***

QUOTE(Vai2lka @ 2009 06 19, 00:30)
man dar idomu kokie atsiliepimai apie make up forever pudras? ar nekemsa poru, kaip del maskavimo? gal kas konkreciai gali pasiulyti is make up forever kokia pudra misriai odai su geru maskavimu ir kad poru nekimstu?  smile.gif

Man labai patiko make up forever mat velvet. Puikiai maskavo, ilgai išlikdavo, bet ant veido gana sunkoka atrodė, na, čia jau stipriai maskuojančių pudrų trūkumas smile.gif tik pas mus nėra šviesių atspalvių šitos pudros, jei rasčiau, neabejotinai pirkčiau dar kartą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 20 birželio 2009 - 18:53
QUOTE(julya @ 2009 06 20, 19:51)
huu jau galvojau virs 200 bus  smile.gif

Na kur jau biggrin.gif gal biski brangoka butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 18:19)
Taip, manau vasarai light geriau butu  bigsmile.gif kokia spalva rinktis vidutinio tamsumo odai? Intensity 04,05 ar 06 ? smile.gif

gedimino 9 Sarmoj pirkau, mokejau 118lt. hm..kad pardej teko matyt tik 01, 03 ir 04 lt g.gif galiu klyst, bet man rods LT 05 ir 06 atspalviu nera. siaip 04 siulyciau. as nusipirkau 03, bet ji mazumele per sviesi man.
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2009 06 20, 20:31)
gedimino 9 Sarmoj pirkau, mokejau 118lt. hm..kad pardej teko matyt tik 01, 03 ir 04 lt  g.gif  galiu klyst, bet man rods LT 05 ir 06 atspalviu nera. siaip 04 siulyciau. as nusipirkau 03, bet ji mazumele per sviesi man.

Paprasysiu, kad man nupirktu Duty Free, tai va ir noriu issiaiskinti koki atspalvi pirkti, oda vidutinio tamsumo bigsmile.gif Gal tuomet 05 g.gif 06 gali buti jau per tamsi
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 19:34)
Paprasysiu, kad man nupirktu Duty Free, tai va ir noriu issiaiskinti koki atspalvi pirkti, oda vidutinio tamsumo  bigsmile.gif Gal tuomet 05  g.gif 06 gali buti jau per tamsi

patikrinau EL puslapi ir man kazkaip ju spalvos nurodytos per kompiuteri atrodo sviesesnes g.gif bet gal cia mano laptopas kaltas. net uzsitepiau ant rankos ir prikisau prie ekrano :] tai manasis 03 numeris man labiau panasus i 04 arba 05 ju puslapyje. tikrai nepirkit 06, nes as nesu labai sviesi, bet 04 man pasirode per tamsus puse tono. konsultante minejo, kad tarp vieno tono skirtumo labai nera, nes jos ala prisitaiko. 05 nemaciau, tad sunku pasakyt, bet vidutinio tamsumo odai pirkciau 04
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 20 birželio 2009 - 19:53
QUOTE(pompaduska @ 2009 06 20, 20:47)
patikrinau EL puslapi ir man kazkaip ju spalvos nurodytos per kompiuteri atrodo sviesesnes  g.gif bet gal cia mano laptopas kaltas. net uzsitepiau ant rankos ir prikisau prie ekrano :] tai manasis 03 numeri man labiau panasus i 04 arba 05. tikrai nepirkit 06, nes as nesu labai sviesi, bet 04 man pasirode per tamsus puse tono. konsultante minejo, kad tarp vieno tono skirtumo labai nera, nes jos ala prisitaiko. 05 nemaciau, tad sunku pasakyt, bet vidutinio tamsumo odai pirkciau 04

Tai va as ziurejau spalva EL internetiniam pls., man irgi pasirode ten pavaizduotos spalvos sviesokos, bet is tiesu daznai skiriasi spalvos pavaizduotos internete nuo realiai esamu.Aciu uz patarima, tuomet manau imsiu 04 numeri bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 19:49)
Tai va as ziurejau spalva EL internetiniam pls., man irgi pasirode ten pavaizduotos spalvos sviesokos, bet is tiesu daznai skiriasi spalvos pavaizduotos internete nuo realiai esamu.Aciu uz patarima, tuomet manau imsiu 04 numeri  bigsmile.gif

:] tikiuosi tiks ir patiks
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2009 06 20, 20:57)
:]  tikiuosi tiks ir patiks

Manau patiks, daugelis merginu giria sia pudra bigsmile.gif Tikiuosi spalva tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 21:00)
Manau patiks, daugelis merginu giria sia pudra  bigsmile.gif Tikiuosi spalva tiks rolleyes.gif

cia apie estee lauder? patariu imti 3 nr, man 4 spalva jau buvo per tamsi ir atspalvis i ryzuma kazkoks, nors as nesu sviesi pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 20, 21:04)
cia apie estee lauder? patariu imti 3 nr, man 4 spalva jau buvo per tamsi ir atspalvis i ryzuma kazkoks, nors as nesu sviesi pati  ax.gif

Na uz patarima, gal tikrai ir man bus per tamsus 04 g.gif As nesu labai ruda,dar planuoju pasideginti, bet ne per daugiausiai, jei ka bus galima ant virsaus EZ uzsitepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 21:10)
Na uz patarima, gal tikrai ir man bus per tamsus 04  g.gif As nesu labai ruda,dar planuoju pasideginti, bet ne per daugiausiai, jei ka bus galima ant virsaus EZ uzsitepti  biggrin.gif

is tikruju tai nenoriu suklaidinti unsure.gif jinai siaip labai puikiai prisitaiko prie odos atspalvio naturalaus
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 20, 21:16)
is tikruju tai nenoriu suklaidinti unsure.gif  jinai siaip labai puikiai prisitaiko prie odos atspalvio naturalaus

O tu siuo metu naudoji sia pudra, 03 numeriuka? rolleyes.gif
Atsakyti