





QUOTE (Elena @ 2004 09 30, 09:08) |
Siūlau iškepti tokius iš faršo a-lia blynelius: Pusei kg faršo reiks: 4 kiaušinių, 4 šaukštų krakmolo, 4 šaukštų majonezo. Viską sumaišome su faršu, pridedame prieskonių, druskos, bet žiūrint koks majonezas, jei aštrus prieskonių dedam mažiau, aš dar smulkiai svogūno, česnakų pripjaustau, paliekam kad pastovėtų. Kepam panašiai kaip blynus, imam su šaukštų ir dedam į įkaitintą aliejų. Valgom su daržovėm, galit su bulvėm |
QUOTE (Mytera @ 2004 09 30, 17:01) |
Farsu idarytas kalafijoras: Dviem kalafijorams reikia 1 kg farso (kiaulienos ir jautienos). Kalafijora imerkiame trumpam i verdanti vandeni, istraukiame, dedame i skarda galva zemyn ir ant virsaus bei i visus tarpelius prikisame farso, kuri pries tai paskaniname prieskoniais (savo nuoziura, kaip darant kotletus). Turi gautis toks kaip pagrandukas ![]() Skanaus ![]() |
QUOTE (Fea @ 2004 09 30, 08:13) | ||
Tai visa ta mase gaunasi skystoka? ![]() |
QUOTE (Elena @ 2004 10 01, 07:45) | ||||
Fea, nu biški skystoka tokia..Kotletų aišku nesuformuosi, reikia tiesiog imti su šauštų, panašiai kaip blynus ![]() |
QUOTE (Mytera @ 2004 10 01, 08:33) |
Na, mergaites, isbandziau vakar pati ta savo recepta, pagaminau farsu idaryta kalafijora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Fea @ 2004 10 04, 08:13) |
Niu va ir as vakar iskepiau ta kalafjora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |