Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

Gal kažkam atrodys juokinga ir nesuprantama, bet pas mus prieškambaris kad ir nėra visai mažas-apie 8 kvadratai, bet jame nera jokio baldo, jokios kabyklos. Ant vienos sienos kabo veidrodis, ant kitos- dekoro detalės: vėduoklė, kinietiškos rankomis pieštos lėkštelės, virš stumdomų durų į svetainę yra lentyna, kurioje sudėta įvairios "nesąmonės"-žvakidė, taurės su dažytu smėliu ir ryžiais, spalvinti buteliai. O spinta pavertėm tamsų kambariuką. Ten puikiai telpa visi drabužiai, batai, yra lentynos susikrauti visokiam šlamštui ir ne tik blush2.gif Ir kas beužeitų, visi stebisi, kaip pas mus erdvu, o mums nieko geriau nereikia ,kad tik būtų patogu ax.gif
Atsakyti
O mano prieškambaris tėra durų pločio ir nežinau ką galima daryt, kad būtų ir funkcionalu ir estetiška. Dabar turime porą kabliukų ant sienos ir medinį darinėlį batams. schmoll.gif TOkių siaurų baldų net nebūna, kokių man reik. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 10 23, 17:16)
O mano prieškambaris tėra durų pločio ir nežinau ką galima daryt, kad būtų ir funkcionalu ir estetiška. Dabar turime porą kabliukų ant sienos ir medinį darinėlį batams.  schmoll.gif  TOkių siaurų baldų net nebūna, kokių man reik.  unsure.gif

Mano vyras dabar daro mano mamai remontą virtuvėje ir koridoriuje, tai susidūrėme su labai panašia problema. Koridoriaus plotis kaip durų, dešinėje pusėje yra kokių 30cm niša į kurią reikia kažkaip sugalvoti įtalpinti kabyklą ir batam dėžę. Kol kas sunkiai įsivaizduoju. g.gif
Gal kas darėte tokiame koridoriuje spinteles ir galėtumėte pasidalinti patirtimi ir vaizdine medžiaga. 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi labai siauras kolidorius, tai baldelius gaminsiu pagal uzsakyma irgi siaurus ax.gif
Atsakyti
pas mane irgi siaurutis, bet manau, kad įmanoma baldus šiokius tokius padaryt pagal individualų užsakymą, tiesa, padarysiu ir spintą su stumdomomis durimis vietoj tos senos ax.gif
Atsakyti
prieskambaris:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 02 15, 13:09)
prieskambaris:

user posted image

Pirmasis variantas tiesiog labai man patinka;) Nors pas mus bus visai visai nepanašus variantas.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaigule: 15 vasario 2007 - 13:14
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 17, 21:11)
turėčiau erdvesnį prieškambarį, tokį balduką pasistatyčiau  bigsmile.gif
user posted image

arba tokį
user posted image

o man tilptu tik kokio kampuko noreciau,kad min 4 atsisestu.Kadangi prieskambaryje noretusi ir kavos pagert smile.gif vaizdas thumbup.gif (pas mus nuosavas namas tai proskambaris kaip kokia veranda istiklinta).
Tik vietos neperdaugiausiai - tai mastom kaip sutalpint minksta kresla-staliuka+spinta smile.gif
Atsakyti
user posted image

ka galvojate apie toki prieskambari ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 17, 09:12)
user posted image

ka galvojate apie toki prieskambari  ax.gif

Idomus. Bet gal galima plokste kokios idomesnes spalvos parinkti. g.gif
Atsakyti
sakyčiau paprastas, toks klasikinis prieškambario komplektėlis biggrin.gif aš rinkčiaus modernesnį, bet tik dėl to, kad man toks namie netiktų.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 17, 15:47)
Idomus. Bet gal galima plokste kokios idomesnes spalvos parinkti. g.gif

aciu, kad parasei 4u.gif tai viskas kartui nestoves, veidrodis su spintele stoves kitame kampe. Nezinau ka daryti ar pirkti situs prieskambario baldus ar uzsakyneti su stumdomomis durymis g.gif man tokia spalva patinka, nors galima ir kitokios ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Brigi @ 2007 02 17, 15:50)
sakyčiau paprastas, toks klasikinis prieškambario komplektėlis biggrin.gif  aš rinkčiaus modernesnį, bet tik dėl to, kad man toks namie netiktų.

mes nupirkome buta, dabar jau beveik uzbaigtas generalinis remontas, baldu mes is viso jokiu neturime blush2.gif taigi dabar galvoju apie baldus rolleyes.gif manau tiktu ir kokie modernus, nes koliduriuje halogeninis apsvietimas g.gif
Atsakyti