Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškambaris

QUOTE(Lalaa @ 2007 02 17, 13:54)

mes nupirkome buta, dabar jau beveik uzbaigtas generalinis remontas, baldu mes is viso jokiu neturime  blush2.gif  taigi dabar galvoju apie baldus  rolleyes.gif  manau tiktu ir kokie modernus, nes koliduriuje halogeninis apsvietimas  g.gif

jei vietos pakankamai aš daryčiau spintą slankiojančių sistemų. tarkim vienas duris galima daryt veidrodines. labai patogu ir tilps daug kas mirksiukas.gif ir kokį pufiką gražų galima sugalvot įkomponuot, tiems kam batus per sunku atsistojus užsidėt lotuliukas.gif
gaila mano koridorius labai siauras, tai man netelpa tokia spinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 02 17, 16:01)
jei vietos pakankamai aš daryčiau spintą slankiojančių sistemų. tarkim vienas duris galima daryt veidrodines. labai patogu ir tilps daug kas mirksiukas.gif ir kokį pufiką gražų galima sugalvot įkomponuot, tiems kam batus per sunku atsistojus užsidėt lotuliukas.gif
gaila mano koridorius labai siauras, tai man netelpa tokia spinta verysad.gif

o pas mus yra tokia galimybe, kolidorius gana didelis, galima netgi kokia nors mini sofka pastatyti ax.gif reikes pasiziureti tokia spinta 4u.gif as jos is pradziu nenorejau, nes ji labai didele,o vyrui tai patinka (jis visada turi daug daiktu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 17, 09:12)
ka galvojate apie toki prieskambari  ax.gif
Nieko, bet aš tokį įsivaizduoju tik kokių pensininkų bute g.gif ax.gif Sau tokio nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2006 10 23, 12:33)
Gal kažkam atrodys juokinga ir nesuprantama, bet pas mus prieškambaris kad ir nėra visai mažas-apie 8 kvadratai, bet jame nera jokio baldo, jokios kabyklos. Ant vienos sienos kabo veidrodis, ant kitos- dekoro detalės: vėduoklė, kinietiškos rankomis pieštos lėkštelės, virš stumdomų durų į svetainę yra lentyna, kurioje sudėta įvairios "nesąmonės"-žvakidė, taurės su dažytu smėliu ir ryžiais, spalvinti buteliai. O spinta pavertėm tamsų kambariuką. Ten puikiai telpa visi drabužiai, batai, yra lentynos susikrauti visokiam šlamštui ir ne tik blush2.gif Ir kas beužeitų, visi stebisi, kaip pas mus erdvu, o mums nieko geriau nereikia ,kad tik būtų patogu ax.gif

bet ar tikrai patogu? g.gif as zinau toki buta, kur koridorius panasus, tai man schmoll.gif pvz, atejus, kol nusirengi nera,kur rankinuka pasidet, ziema kepure, salika ..
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 17, 09:12)
ka galvojate apie toki prieskambari  ax.gif

man tai schmoll.gif , pritariu supergirl minciai,kad cia is pensininku buto doh.gif
Atsakyti
happy, supergirl aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
man jau graziau pasistatyt alia komoda-batams ir kabykla rubams.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 02 17, 18:36)
man jau graziau  pasistatyt alia komoda-batams ir kabykla rubams.

nusprendem, kad bus tiesiog didele spinta, kaip ir pas visus ....

jau galva sukasi nuo tu baldu verysad.gif visur tas pats schmoll.gif i kambarius jauciu nestaytsiu jokiu spintu, sekciju ... nes nieko negaliu isirinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 17, 16:54)
jau galva sukasi nuo tu baldu  verysad.gif  visur tas pats  schmoll.gif i kambarius jauciu nestaytsiu jokiu spintu, sekciju ... nes nieko negaliu isirinti  doh.gif
Aišku, jei neišsirenki, tada jau geriau nieko. Bent jau man taip biggrin.gif Dabar va svetainėj tik minkštą dalį turim, nes niekaip nesugebam išsirinkt lentynų ir spintelių (sekcijos tikrai nenorim).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 17 vasario 2007 - 17:00
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 17, 18:59)
Aišku, jei neišsirenki, tada jau geriau nieko. Bent jau man taip biggrin.gif  Dabar va svetainėj tik minkštą dalį turim, nes niekaip nesugebam išsirinkt lentynų ir spintelių (sekcijos tikrai nenorim).

drinks_cheers.gif as neturiu daug daiktu ir nenoriu ju daug tureti, bet vyras doh.gif jis nori sekcijos, tam, kad paskui ten ivairu slamsta deti cool.gif
Atsakyti
Vajei doh.gif Nėra nieko baisiau, kaip didelė sekcija prikišta įvairiausio šlamšto ir servyzų bulgariškų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 17, 19:16)
Vajei  doh.gif  Nėra nieko baisiau, kaip didelė sekcija prikišta įvairiausio šlamšto ir servyzų bulgariškų  laugh.gif

dar patalynes nepamirsk lotuliukas.gif
Atsakyti